Hatmi şerif nedir, Hatmi şerif duası nasıl yapılır? Hatim nasıl indirilir?
Hatmi şerif nedir, Hatmi şerif duası nasıl yapılır? Hatim nasıl indirilir? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde 251 şehit için 251 hatmi şerif okunacak. Peki, Hatmi şerif nedir, Hatmi şerif duası nasıl yapılır? Hatim nasıl indirilir?
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz selası ne zaman okunacak? 15 Temmuz camilerde sela okunacak mı? Bugün sela kaçta okunacak?
15 Temmuz selası ne zaman okunacak? 15 Temmuz camilerde sela okunacak mı? Bugün sela kaçta okunacak? Diyanet İşleri Başkanlığı, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla Türkiye genelinde düzenlenecek programlara ilişkin genelge yayımlamıştı. Hain darbe girişiminin 5. yılında 15 Temmuz için anma törenleri yapılıyor. Darbe gecesi selalarıyla milli birlik çağrısı yapan camilerden yine aynı şekilde selalar icra edilecek. Peki, 15 Temmuz selası ne zaman okunacak? 15 Temmuz camilerde sela okunacak mı? Bugün sela kaçta okunacak? İşte camilerde selaların okunacağı saat!
15.07.2021 Gündem
Şehitler için tüm camilerde hatim indirilecek
Şehitler için tüm camilerde hatim indirilecek Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı yurt içinde ve yurt dışında 90 binin üzerindeki camide, İstanbul'da düzenlenen terör saldırısında şehit düşen vatandaşlar için hatim ve dualar okunacak
29.09.2021 Gündem