Hatice Cengiz

Hatice Cengiz

Son dakika hatice cengiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hatice cengiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hatice cengiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatice Cengiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatice cengiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 hatice cengiz haberi bulunmuştur. Tüm hatice cengiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cemal Kaşıkçı kararına itiraz!
Cemal Kaşıkçı kararına itiraz! Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi davasının durmasına ve Suudi Arabistan'a devredilmesine ilişkin karara Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in avukatı tarafından itiraz edildi.
14.04.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi davasında durdurma kararı verildi. Dosya, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine Suudi Arabistan'a gönderildi. Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredilmesiyle birlikte pek çok kişi Cemal Kaşıkçı’nın hayatını, cinayeti ile ilgili detayları ve dava sürecini merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nasıl öldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
7.04.2022 Dünya
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi!  Adalet Bakanlığı duyurdu
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi! Adalet Bakanlığı duyurdu Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesine ilişkin 26 sanıklı davada, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine dosyanın Suudi Arabistan'a devrine karar verildi.
7.04.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme!
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesine ilişkin 26 sanığın yargılandığı davada duruşma savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. Mütalaada, dosyanın sürüncemede kaldığı belirtilerek yargılamanın durdurulması ve dosyanın Suudi Arabistan’a gönderilmesi talep edildi.
31.03.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den Justin Bieber'a Suudi Arabistan çağrısı
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den Justin Bieber'a Suudi Arabistan çağrısı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda cinayete kurban giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'a Suudi Arabistan'da vereceği konseri iptal etmesi çağrısında bulundu.  
21.11.2021 Dünya
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış Son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği “Pegasus” adlı casus yazılımının hükümetler tarafından aktivistler, gazeteciler, iş insanları ve siyasetçileri izlemek için kullanıldığı öne sürüldü.
20.07.2021 Dünya
Kaşıkçı'nın nişanlısından Prens Selman'a yaptırım çağrısı
Kaşıkçı'nın nişanlısından Prens Selman'a yaptırım çağrısı Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, ABD'nin yayımladığı istihbarat raporunu Reuters'a değerlendirdi. Dünya liderlerine Veliaht Prens Selman ile ilişkilerini kesme çağrısı yapan Cengiz, "Katile bir yaptırım olmadan adalete ulaşamayız" dedi.
4.03.2021 Dünya
Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz: Prens Selman’ın cezalandırılması gerekir
Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz: Prens Selman’ın cezalandırılması gerekir Cemal Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz, Kaşıkçı cinayetiyle ilgili ABD istihbarat raporunun açıklanmasının ardından CNN Türk canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cengiz, ABD'nin yaptırım kararını değerlendirirken cinayetin soruşturulma süreciyle ilgili de önemli sözler sarf etti.
2.03.2021 Gündem
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar... Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili Suudi Arabistan mahkemesi nihai kararı açıkladı. Mahkemede 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi. Bu haberin ardından pek çok kişi Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaçıkçı kaç yaşında öldürüldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
7.09.2020 Gündem
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi Suudi Arabistan'da görülen Cemal Kaşıkçı davasında 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi.
7.09.2020 Dünya
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin davada ilk duruşma görüldü
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin davada ilk duruşma görüldü Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı katlettikleri iddiasıyla 20 Suudi sanığın gıyabında yargılandığı dava başladı. Duruşmada şikayetçi olarak ifade veren Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, "Çok büyük bir ihanet ve kandırmacayla o konsolosluğa çağırıldı. O konsolosluktaki tüm insanlardan şikayetçiyim. Orada uçan kuştan bile şikayetçiyim. Şoföründen, çaycısından, herkesten" dedi.
3.07.2020 Gündem
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin dava başladı
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin dava başladı Orta Doğu'nun etkin gazetecilerinden Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, 2 Ekim 2018'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilmesine ilişkin, haklarında "tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmeye azmettirme" ve "tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürme" suçlarından dava açılan 20 sanığın yargılanmasına başlandı.
3.07.2020 Gündem
Ve gerçek ortaya çıktı! Suudi Prens Selman'a çok kötü haber
Ve gerçek ortaya çıktı! Suudi Prens Selman'a çok kötü haber Dünya Ticaret Örgütü'nün (DTÖ) korsan maç yayını yapan beoutQ platformunun arkasında Suudi Arabistan'ın olduğu sonucuna vardığını ve bu durumun Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ı satın alma girişimini olumsuz etkileyebileceği belirtildi.
26.05.2020 Dünya
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin iddianameden detaylar
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin iddianameden detaylar SUUDİ Arabistan Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı katlettikleri iddiasıyla 20 Suudi sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Suudi Arabistan Krallığı yetkilileri ile başsavcılıkça Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayıyla ilgili çelişkili ve gerçeğe aykırı açıklamalarda bulunulduğu belirtildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesiyle ilgili 2'si azmettirici toplam 20 sanık hakkında "Tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağrılaştırılmış müebbet hapis istemiyle hazırlanan iddianame, gönderildiği İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmişti.
20.04.2020 Gündem
Cemal Kaşıkcı cinayetinde yeni gelişme!
Cemal Kaşıkcı cinayetinde yeni gelişme! Orta Doğu'nun etkin gazetecilerinden, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, evlilik işlemleri için 2 Ekim 2018'de girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilmesine ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda 20 sanık hakkında kamu davası açıldı.
25.03.2020 Gündem
Kaşıkçı davasındaki karara tepki yağdı
Kaşıkçı davasındaki karara tepki yağdı Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı davasındaki karara “Emri verenler özgürce dolaştığı gibi, soruşturma ve yargılama sürecine bile dahil edilmediler, adaletle örtüşmeyen gülünç bir karar” ifadeleriyle tepki gösterdi. İngiltere Kaşıkçı'nın öldürülmesinde rolü olan herkesten hesap sorulmasını talep ederken Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz de tepki gösterdi.
23.12.2019 Dünya
Kaşıkçı'nın nişanlısından şok suçlama!
Kaşıkçı'nın nişanlısından şok suçlama! Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, cinayetin ardından uluslararası toplumun, Avrupa'nın ve İtalyan basınının harekete geçmediğini söyledi.
16.12.2019 Dünya
Gazeteci Cemal Kaşıkçı katledilişinin birinci yılında anıldı
Gazeteci Cemal Kaşıkçı katledilişinin birinci yılında anıldı Gazeteci Cemal Kaşıkçı, vefatının 1. yılında katledildiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu önünde düzenlenen etkinlikle anıldı.
2.10.2019 Gündem
Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz: Adalet arayışımı sürdüreceğim
Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz: Adalet arayışımı sürdüreceğim Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, "Çok geç değil, ABD'nin gerçeğin yanında olacağına dair umudumu sürdüreceğim. Aynı zamanda Cemal için adalet arayışına devam edeceğim. Dünyanın dört bir yanından insanların ve hükümetlerin, benim bu arayışıma katılacağına dair umudumu da sürdüreceğim." ifadelerini kullandı.
30.09.2019 Dünya
'Kaşıkçı'yı 15 devlet ajanı infaz etti'
'Kaşıkçı'yı 15 devlet ajanı infaz etti' Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden Suudi Arabistan'ın sorumlu olduğunu vurgulayarak, "Suudi Arabistan tarafından yürütülen soruşturma, emir komuta zincirinin ortaya çıkarılmasında başarısız oldu." dedi.
26.06.2019 Dünya
Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den "uluslararası soruşturma" çağrısı
Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den "uluslararası soruşturma" çağrısı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, Birleşmiş Milletler (BM), Avrupa Birliği (AB) ve ABD Kongresine, Kaşıkçı cinayetine ilişkin uluslararası cezai soruşturma çağrısında bulundu.
26.06.2019 Dünya
Emniyet'ten Kaşıkçı cinayeti ile ilgili çarpıcı rapor! Tandırda...
Emniyet'ten Kaşıkçı cinayeti ile ilgili çarpıcı rapor! Tandırda... İstanbul Emniyet Müdürlüğünce yayımlanan 2018 yılı faaliyet raporunda, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülmesine ilişkin çarpıcı detaylara yer verildi.
14.02.2019 Dünya
Sean Penn, Kaşıkçı cinayeti için İstanbul'a geldi
Sean Penn, Kaşıkçı cinayeti için İstanbul'a geldi Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili belgesel çekmek üzere Türkiye'ye gelen ünlü ABD'li oyuncu Sean Penn, Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda çekim yaptı.
5.12.2018 Gündem
Kaşıkçı cinayetinin tüm detaylarını anlattılar
Kaşıkçı cinayetinin tüm detaylarını anlattılar Amerikan New York Times gazetesinin internet sitesinde yayınlanan videoda, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin detayları ele alındı.
17.11.2018 Dünya
Ve belli oldu! Dünya şokta, cesedini asitte eritip...
Ve belli oldu! Dünya şokta, cesedini asitte eritip... Tüm dünyanın merakla beklediği korkunç detaylar ortaya çıktı. Suudi gazeteci Kaşıkçı’nın cesedinin akıbeti belli olmaya başladı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturmasına göre cesedi asitte eritip kanalizasyona döktüler.
10.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hatice Cengiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatice cengiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.