Hamile kadın ve eşine dehşeti yaşattılar
Hamile kadın ve eşine dehşeti yaşattılar İstinaf Mahkemesi, Pendik’te hamile kadının içinde bulunduğu aracın önünü keserek aracın dikiz aynasını kırıp kaputu tekmeleyen baklavacı kardeşler Hasan Sel ve Hüseyin Sel hakkında verilen 5’er yıl hapis cezasının bozulmasının ardından sanıkların yeniden yargılanmasına başlandı. İstinaf mahkemesinin bozma kararına tepki gösteren müşteki, “Hayretteyim, böyle bir karar nasıl verildi. Olayın nasıl olduğu bellidir. Vicdansızca verilmiş yanlış bir karar” dedi.
8.12.2021 Vatan TV
Baklavacı kardeşlerin yeniden yargılanmasına başlandı! “Vicdansızca verilmiş bir karar”
Baklavacı kardeşlerin yeniden yargılanmasına başlandı! “Vicdansızca verilmiş bir karar” İstinaf Mahkemesi, Pendik’te hamile kadının içinde bulunduğu aracın önünü keserek aracın dikiz aynasını kırıp kaputu tekmeleyen baklavacı kardeşler Hasan Sel ve Hüseyin Sel hakkında verilen 5’er yıl hapis cezasının bozulmasının ardından sanıkların yeniden yargılanmasına başlandı. İstinaf mahkemesinin bozma kararına tepki gösteren müşteki, “Hayretteyim, böyle bir karar nasıl verildi. Olayın nasıl olduğu bellidir. Vicdansızca verilmiş yanlış bir karar” dedi.
8.12.2021 Yaşam
Hamile kadının bulunduğu araca saldırı olayında yeni gelişme
Hamile kadının bulunduğu araca saldırı olayında yeni gelişme Pendik'te 7 aylık hamile kadın ve eşinin içinde bulunduğu otomobile saldırdıkları gerekçesiyle haklarında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Hasan Sel ve Hüseyin Sel kardeşlerin yargılandığı davada sanıkların Avukatı Devrim Dinç, duruşmanın kapalı oturumda görülmesini istedi. Mahkeme, genel ahlak ve kamu güvenliğini gerekli kılan bir durumun söz konusu olmadığını gerekçe göstererek, sanık avukatının duruşmanın kapalı yapılması talebinin reddine karar verdi.
5.11.2019 Gündem