Hasan Kartal

Hasan Kartal

Son dakika Hasan Kartal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Kartal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Kartal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Kartal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan kartal gelişmeleri de dahil olmak üzere 692 hasan kartal haberi bulunmuştur. Tüm hasan kartal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının heyecanı Misli.com'da!
Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının heyecanı Misli.com'da! Süper Lig'in son şampiyonu, 2021-22 sezonunu Dolmabahçe'de Rizespor'la açarken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
13.08.2021 İddaa
Ç.Rizespor'un yeni başkanı Tahir Kıran oldu
Ç.Rizespor'un yeni başkanı Tahir Kıran oldu Ç.Rizespor'un yeni başkanı Tahir Kıran "Kimseyi mazeretlerle boğma gibi bir düşüncelerinin olmadığını" vurguladı.
26.06.2021 Rizespor
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal istifa etti!
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal istifa etti! Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
3.06.2021 Rizespor
Hasan Kartal: Futbolun içinden tamamen çıkacağım
Hasan Kartal: Futbolun içinden tamamen çıkacağım Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Etimesgut'tan da Amatör Spor Kulüpleri'nden de Rizespor'un başkanlığından da ayrılacağım" dedi.
26.05.2021 Rizespor
PFDK'dan Hasan Kartal'a 75 gün hak mahrumiyeti cezası!
PFDK'dan Hasan Kartal'a 75 gün hak mahrumiyeti cezası! PFDK; Çaykur Rizespor'un Başkanı Hasan Kartal'a 75 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
8.04.2021 Süper Lig
"Hocamızla yeni başlamamıza rağmen..."
"Hocamızla yeni başlamamıza rağmen..." Ç.Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Hocamızla yeni başlamamıza rağmen çok iyi bir uyum içerisindeyiz dedi.
19.03.2021 Galatasaray
"Sumudica  sert, bağıran, aşağılayıcıydı"
"Sumudica sert, bağıran, aşağılayıcıydı" Ç.Rizespor Başkanı Hasan Kartal Sumudica hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.03.2021 Rizespor
Ç.Rizespor Bülent Uygun'u resmen açıkladı
Ç.Rizespor Bülent Uygun'u resmen açıkladı Sumudica ile yollarını ayıran Ç.Rizespor, Bülent Uygun ile anlaşmaya vardı.
7.03.2021 Rizespor
Bülent Uygun Süper Lig'e geri döndü! Anlaşma tamam...
Bülent Uygun Süper Lig'e geri döndü! Anlaşma tamam... Bülent Uygun Süper Lig'e geri döndü. Rumen teknik adam Marius Sumudica ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da Başkan Hasan Kartal, Bülent Uygun ile el sıkıştı.
6.03.2021 Rizespor
Aytemiz Alanyaspor 2 - Çaykur Rizespor 1
Aytemiz Alanyaspor 2 - Çaykur Rizespor 1 Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti.
6.02.2021 Rizespor
Ç.Rizespor Sumudica ile resmen anlaştı!
Ç.Rizespor Sumudica ile resmen anlaştı! Ç.Rizespor, Rumen teknik adam Sumudica ile 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.
26.01.2021 Rizespor
Dikkat çeken Erol Bulut yorumu! 'Hataları var...'
Dikkat çeken Erol Bulut yorumu! 'Hataları var...' Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman; Sergen Yalçın, Erol Bulut ve futbol gündemi hakkında özel açıklamalarda bulundu.
29.12.2020 Süper Lig
Vedat Muriç hakkında flaş açıklama! Fenerbahçe ile...
Vedat Muriç hakkında flaş açıklama! Fenerbahçe ile... Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muric hakkında Fenerbahçe'den ilk taksitimizi aldık dedi.
27.11.2020 Rizespor
Şok eden açıklama! 'Nerede bizim pay?'
Şok eden açıklama! 'Nerede bizim pay?' Geçtiğimiz sezonun başında Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Kosovalı golcü Vedat Muriqi, bu sezonun başında ise Lazio'ya gönderildi. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Muriqi transferinden kaynaklanan alacakları için açıklamada bulundu.
6.11.2020 Rizespor
Hasan Kartal'dan Vedat Muriç açıklaması!
Hasan Kartal'dan Vedat Muriç açıklaması! Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldukları maçta iyi oynayamadıklarını söyledi.
20.09.2020 Futbol
Hasan Kartal: Hakemin cezalandırılması lazım
Hasan Kartal: Hakemin cezalandırılması lazım Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 kaybeden Çaykur Rizespor'da başkan Hasan Kartal maç sonu açıklamalarda bulundu.
11.09.2020 Futbol
Çaykur Rizespor'da Stjepan Tomas dönemi başladı
Çaykur Rizespor'da Stjepan Tomas dönemi başladı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, anlaşmaya vardığı Hırvat çalıştırıcı Stjepan Tomas ile sözleşme imzaladı.
7.08.2020 Rizespor
Çaykur Rizespor'da Stjepan Tomas sesleri
Çaykur Rizespor'da Stjepan Tomas sesleri Süper Lig'de sürpriz bir şekilde Çaykur Rizespor'da istifa eden Ünal Karaman'ın yerine gelecek isim belli oldu. Skorer'in edindiği bilgiye göre Karadeniz ekibi daha önce Okan Buruk döneminde yardımcı antrenörlük yapan Stjepan Tomas'ı görüşmek için Rize'ye çağırdı.
15.07.2020 Rizespor
Oğulcan veda etti Galatasaray'a geliyor!
Oğulcan veda etti Galatasaray'a geliyor! Galatasaray'ın yeni sezon için el sıkıştığı 24 yaşındaki futbolcu takım arkadaşlarıyla vedalaştı, İstanbul'a geliyor..
27.06.2020 Galatasaray
Oğulcan Çağlayan Galatasaray için sözleşmesini feshetti!
Oğulcan Çağlayan Galatasaray için sözleşmesini feshetti! Galatasaray ile anlaştığı belirtilen Oğulcan Çağlayan'ın Rizespor ile olan sözleşmesi feshedildi.
26.06.2020 Rizespor
Galatasaray'dan çok sert açıklama: Utanç gecesi
Galatasaray'dan çok sert açıklama: Utanç gecesi Galatasaray, dün akşam oynanan Çaykur Rizespor maçından sonra başkan Hasan Kartal'ın açıklamalarına çok sert cevap verdi.
15.06.2020 Galatasaray
Rizespor Başkanı Kartal'dan Galatasaray maçı sonrası flaş sözler!
Rizespor Başkanı Kartal'dan Galatasaray maçı sonrası flaş sözler! Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.
14.06.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Kartal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan kartal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.