Harun Erdenay

Harun Erdenay

Son dakika Harun Erdenay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harun Erdenay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harun Erdenay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harun Erdenay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harun erdenay gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 harun erdenay haberi bulunmuştur. Tüm harun erdenay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi!
Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi! Türkiye Basketbol Federasyonu'nun olağan seçimli genel kurulunda Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi.
4.11.2021 Basketbol
Erman Kunter: Değişim diye yola çıktık
Erman Kunter: Değişim diye yola çıktık Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlık seçimi öncesi adaylardan Erman Kunter açıklamalarda bulundu.
13.10.2021 TBL
Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı
Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı Türk sporu ve Fenerbahçe'nin efsanesi Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı. Bartu'nun naaşı Ülker Stadı'nda düzenlenen törenin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Camisi'ne getirildi. Can Bartu'nun cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.
13.04.2019 Fenerbahçe
Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı
Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı Türk basketbolunun duayenlerinden eski milli oyuncu ve yönetici Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı.
13.07.2018 TBL
Baba-oğul günü
Baba-oğul günü Türkiye Basketbol Federasyonu eski başkanı Harun Erdenay, önceki akşam Akmerkez’de görüntülendi.
25.03.2018 Magazin
2016 Türkiye Fair-Play Ödülleri sahiplerini buldu
2016 Türkiye Fair-Play Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile bu yıl 35'ncisini düzenlediği 2016 Türkiye Fair Play Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Keşke NBA’e gitseydim
Keşke NBA’e gitseydim EuroBasket’e sayılı saatler kala Türkiye Basketbol Federasyonu eski başkanı Harun Erdenay, Karar gazetesine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
31.08.2017 Basketbol
Ergin Ataman, Galatasaray'dan ayrılış sürecini anlattı
Ergin Ataman, Galatasaray'dan ayrılış sürecini anlattı Galatasaray'ın eski hocası Ergin Ataman, takımdan ayrılış sürecine dair önemli açıklamalar yaptı.
2.07.2017 Galatasaray
Hidayet Türkoğlu: Duvarları yıkacağız
Hidayet Türkoğlu: Duvarları yıkacağız Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) yeni başkanı Hidayet Türkoğlu, federasyonda bugüne kadar yapılan başarılı çalışmaları, tecrübelerini de yansıtarak sürdürmek ve yeni projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.
3.11.2016 Basketbol
'NBA'de kendimi bugünlere hazırladım'
'NBA'de kendimi bugünlere hazırladım' Hidayet Türkoğlu tek aday olarak girdiği Basketbol Federasyonu'nun olağan genel kurulunda 113 oyla başkan seçildi.
27.10.2016 TBL
TBF'nin yeni başkanı Hidayet Türkoğlu
TBF'nin yeni başkanı Hidayet Türkoğlu Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığına Hidayet Türkoğlu seçildi!
26.10.2016 Basketbol
Harun Erdenay aday olmayacağını açıkladı
Harun Erdenay aday olmayacağını açıkladı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, yeniden aday olmayacağını ve seçimlerde adaylığını koyan Hidayet Türkloğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.
12.10.2016 Basketbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aziz Yıldırım kupa finalini birlikte izledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aziz Yıldırım kupa finalini birlikte izledi Fenerbahçe ile Anadolu Efes arasında oynanan 32. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi.
5.10.2016 Basketbol
Hidayet Türkoğlu başkanlığına tek aday olarak katılacak
Hidayet Türkoğlu başkanlığına tek aday olarak katılacak Basketbol Federasyonu’nda yaklaşan başkanlık seçimi öncesi adaylık sürecinde sürpriz bir gelişme yaşandı.
5.10.2016 TBL
THY Euroleague Final-Four'un İstanbul'da!
THY Euroleague Final-Four'un İstanbul'da! THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, "Euroleague ile olan işbirliğimize büyük önem veriyoruz" derken Euroleague Basketball Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Jordi Bertomeu, "Kupayı İstanbul'da vermek harika olacak" sözleriyle duygularını dile getirdi.
27.09.2016 Basketbol
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi, TRT'de yayınlanacak
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi, TRT'de yayınlanacak Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin iki sezon boyunda TRT'de yayınlanacağını bildirdi.
21.09.2016 Basketbol
Erdenay: 'G.Saray'dan ayrılacağım demişti'
Erdenay: 'G.Saray'dan ayrılacağım demişti' Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Milli Takım ve takımın başına geçecek yeni koçla ilgili görüşlerini açıkladı.
24.09.2021 Galatasaray
Gözünü madalyaya dikti!
Gözünü madalyaya dikti! Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, finallerine ev sahipliği yapacakları 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda madalya kazanmak istediklerini söyledi.
6.09.2016 Basketbol
2017'de koçumuz yine Ataman
2017'de koçumuz yine Ataman Haziran 2017’de G.Saray ile sözleşmesi sona erecek Ergin Ataman’ın tekrar Milli Takım'ın başına geçmesi düşünülüyor...
24.09.2021 Galatasaray
Ergin Ataman Milli Takım'ı bıraktı
Ergin Ataman Milli Takım'ı bıraktı Ergin Ataman'ın Ay Yıldızlı ekipteki görevinden istifa etti
24.09.2021 Galatasaray
'Bizi Final-Four kesmez kupaların takımıyız'
'Bizi Final-Four kesmez kupaların takımıyız' Son Eurocup şampiyonu G.Saray Odeabank'ın koçu Ergin Ataman, bu sezon Euroleague'deki hedeflerini Vatan'a anlattı:
24.09.2021 Galatasaray
Harun Erdenay: Çalıştay şart oldu
Harun Erdenay: Çalıştay şart oldu TBF Başkanı Harun Erdenay, yıldız oyuncu yetiştirme konusundaki 'kısır' sürece el attı
26.07.2016 TBL
Ender Arslan milli takıma veda etti
Ender Arslan milli takıma veda etti A Milli Basketbol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden Ender Arslan, milli formaya veda etti.
11.07.2016 TBL
Ergin Ataman: 'Tek hedefimiz Senegal'i geçmek'
Ergin Ataman: 'Tek hedefimiz Senegal'i geçmek' A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ataman: "Tek hedefimiz öncelikle Senegal maçını kazanıp, sonra yarı final mücadelesine hazırlanmak."
6.07.2016 Basketbol
A Milli Kadın Basketbol Takımı çeyrek finalde
A Milli Kadın Basketbol Takımı çeyrek finalde 2016 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri’nde gruptaki ikinci maçında Kamerun’u 72-46’lık skorla mağlup eden A Milli Kadın Basketbol Takımı, grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi.
15.06.2016 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Harun Erdenay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harun erdenay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.