Harp Akademileri

Harp Akademileri

Son dakika harp akademileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan harp akademileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını harp akademileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harp Akademileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harp akademileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 564 harp akademileri haberi bulunmuştur. Tüm harp akademileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak Beykoz’da yapılacak Oral B Challenge İstanbul Triatlonu dolayısıyla 3 Eylül Pazar günü ilçede trafiğe kapalı olacak yollar açıklandı.
2.09.2023 Gündem
İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapanacak mı? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi!
İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapanacak mı? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi! İstanbul Boğaziçi Triatlonu 11 Eylül Pazar günü yapılacak. Boğaziçi Triatlonu organizasyonu nedeniyle İstanbul’da 11 Eylül Pazar günü bazı yollar kapalı olacak. Peki, İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi!
8.09.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
TEM'de zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
TEM'de zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var Sarıyer TEM Otoyolu'nda otomobil trafik polis aracına çarparak zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 2 polis ve otomobil sürücüsü yaralanırken Edirne istikameti 2 şerit trafiğe kapatıldı.
15.07.2021 Gündem
Yargıtay'dan FETÖ kararı: 89 darbe sanığının cezaları onandı
Yargıtay'dan FETÖ kararı: 89 darbe sanığının cezaları onandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Harp Akademileri Komutanlığındaki olaylara ilişkin davada 89 sanığa "anayasayı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet ile 3 sanığa silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan verilen hapis cezaları onandı.
9.07.2021 Gündem
Resmen yayımlandı! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor, 60 yaş sınırı...
Resmen yayımlandı! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor, 60 yaş sınırı... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Askerlikte yeni dönem başlıyor. TSK'da rütbe yaş haddi; teğmen ve üsteğmen için 49, yüzbaşı için 55, binbaşı için 56, yarbay için 57, albay için 60 olacak.
23.07.2020 Gündem
TSK Kanunu Meclis'te kabul edildi
TSK Kanunu Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) yürürlükte olan disiplin nizamında ihtiyaç duyulan düzenleme ve değişikliklerin yapılması ile harekat etkinliğinin artırılması için hazırlanan kanun teklifi kabul edilerek, yasalaştı. Askeri alanda düzenlemeler içeren kanun teklifi ile; astsubay kıdemli başçavuş rütbesindeki personelin 55 olan rütbe yaş haddi 60 yaşına kadar uzatılabilecek.
16.07.2020 Gündem
Askeri alanda düzenlemeler içeren kanun teklifi kabul edildi
Askeri alanda düzenlemeler içeren kanun teklifi kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, Türk Silahlı Kuvvetleri Disiplin Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) Değişiklik Yapan Kanun Teklifi'nin 14 maddeden oluşan birinci bölümü kabul edildi.
14.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Askeri alanda düzenlemeler içeren kanun teklifi kabul edildi
Askeri alanda düzenlemeler içeren kanun teklifi kabul edildi TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) yürürlükte olan disiplin nizamında ihtiyaç duyulan düzenleme ve değişikliklerin yapılması ile harekat etkinliğinin artırılması için hazırlanan kanun teklifi kabul edildi.
6.07.2020 Gündem
Meclis'e sunuldu! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor, 60 yaş sınırı...
Meclis'e sunuldu! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor, 60 yaş sınırı... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme Meclis'e sunuldu. Yapılan değişiklikler ile yeni yapı oluşturuluyor. TSK'da rütbe yaş haddi; teğmen ve üsteğmen için 49, yüzbaşı için 55, binbaşı için 56, yarbay için 57, albay için 60 olacak. Ödemelere ilişkin de düzenleme yapılıyor.
2.07.2020 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Sadece saçlarını görüp teşhis etmişti! Hayatının şokunu yaşadı!
Sadece saçlarını görüp teşhis etmişti! Hayatının şokunu yaşadı! Beşiktaş’taki makas atan aracın neden olduğu kazada 18 gün sonra bir yanda mucize bir yanda da drama yaşandı. Kazada öldü diye toprağa verilen 9 yaşındaki Hiranur'un yaşadığı, toprağa verilenin ise yaşıyor denilen 9 yaşındaki Gülnür olduğu ortaya çıktı. Baba İlhan Özçelik "Beni tanıdı, 'baba' dedi çok zorluk çekti" diye konuştu.
29.06.2019 Yaşam
Kazadaki korkunç karışıklık! 18 gün sonra gelen büyük şok...
Kazadaki korkunç karışıklık! 18 gün sonra gelen büyük şok... İSTANBUL Beşiktaş’taki makas atan aracın neden olduğu kazadan 18 gün sonra bir yanda mucize bir yanda drama neden olan bir gelişme yaşandı. Öldü diye gömülen 9 yaşındaki Hiranur yaşıyordu. Toprağa verilen ise yaşıyor denilen 9 yaşındaki Gülnur’du...
29.06.2019 Gündem
İstanbul'daki 4 ölümlü kazanın şüphelilerden biri Burdur'da yakalandı
İstanbul'daki 4 ölümlü kazanın şüphelilerden biri Burdur'da yakalandı Beşiktaş'ta TEM Otoyolu'nda 3'ü çocuk, 4 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı kazaya neden olduğu iddia edilen otomobildeki şüphelilerden Abdussamet T. dün akşam Burdur'da yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Abdussamet T. adliyeye sevk edilirken, birlikte yakalandığı kimliği belirsiz 2 kişi ise serbest bırakıldı.
9.06.2019 Yaşam
İşte o görüntü! Her yerde aranıyorlar
İşte o görüntü! Her yerde aranıyorlar Beşitaş TEM Otoyolunda, makas atarak ilerlediği iddia edilen bir otomobil sürücüsünün, önünde seyreden başka bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 3'ü çocuk 4 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Makas atarak kazaya yol açtıkları tespit edilen 2 kişi ile onlara yardım ettikleri belirlenen 2 kişi olmak üzere 4 şüphelinin kimliği belirlendi. Polis bu kişileri arıyor.
8.06.2019 Yaşam
Korkunç kaza! Makas atarken faciaya yol açtı
Korkunç kaza! Makas atarken faciaya yol açtı TEM Otoyolu Beşiktaş Harp Akademileri Tüneli geçişinde makas atarak ilerlediği iddia edilen bir otomobil, önünde seyreden başka bir otomobile çarptı. Kaza nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti, 5’i çocuk 8 kişi de yaralandı. Kazadan geriye ölen ve yaralanan kişilerin yola savrulan eşyaları kaldı. Makas atarak ilerlediği öne sürülen 34 RJ 5171 otomobilin sürücüsü ise kaza sonrası olay yerinden kaçtı.
8.06.2019 Yaşam
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı!
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından İstanbul'da işgal edilecek yerler ve buralara gidecek askerlerden sorumlu olan darbeci rütbelilerin görevleri, üst düzey FETÖ'cü askerlerin katıldığı 3 farklı darbeye hazırlık toplantısıyla planlandı.
20.04.2019 Gündem
İstanbul'da hareketli dakikalar! Yol tamamen trafiğe kapatıldı
İstanbul'da hareketli dakikalar! Yol tamamen trafiğe kapatıldı TEM Otoyolu Seyrantepe Mevkii'nde şüpheli paket nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Yol kenarında bulunan ve şüphe üzerine incelenen paketlerden birinden el yapımı patlayıcı (EYP) çıktı.
15.03.2019 Gündem
‘Köfte’ sınavsız binbaşı olmuş!
‘Köfte’ sınavsız binbaşı olmuş! FETÖ’nün darbe girişiminde yer alan firari sanık Levent Dündar’ın, askeri liseye girişte sınav ve testlere girmeden kurmay binbaşılığa kadar yükseltildiği ortaya çıktı. Dündar’ın okuldaki lakabı ‘köfte’
18.09.2018 Gündem
FETÖ'nün "köftesi" sınava girmeden binbaşı olmuş
FETÖ'nün "köftesi" sınava girmeden binbaşı olmuş Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde yer aldığı belirlenen firari sanık Levent Dündar'ın, askeri lise sınavının hiçbir aşamasına katılmadığı halde başarılı gösterilip Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) girmesi sağlanarak "kurmay binbaşılığa" kadar yükseltildiği ortaya çıktı.
18.09.2018 Gündem
Pilot Kerime’ye ağır müebbet!
Pilot Kerime’ye ağır müebbet! Darbeci askerlerin helikopterle naklini sağlayan eski üsteğmen Kerime Yıldırım ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Yıldırım, “Darbeyi sonradan öğrendim, geri dönüş yapamadım. Ben bunu sürüklenme olarak tanımlıyorum” demişti.
19.08.2018 Gündem
Pilot Kerime’ye ağır müebbet
Pilot Kerime’ye ağır müebbet Darbeci askerlerin helikopterle naklini sağlayan eski üsteğmen Kerime Yıldırım ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Yıldırım, “Darbeyi sonradan öğrendim, geri dönüş yapamadım. Ben bunu sürüklenme olarak tanımlıyorum” demişti
18.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Harp Akademileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harp akademileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.