Hande Sarıoğlu

Hande Sarıoğlu

Son dakika Hande Sarıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Sarıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Sarıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Sarıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande sarıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 hande sarıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm hande sarıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mabel Matiz paylaşımıyla dikkat çekti! Sosyal medyada gündem oldu
Mabel Matiz paylaşımıyla dikkat çekti! Sosyal medyada gündem oldu Şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla gündem oldu. Mayıs ayında çektirdiği fotoğrafları yayınlayan Matiz'in paylaşımları arasında yer alan balondaki iç çamaşırlı hali dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu pozu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
3.06.2023 Magazin
Hande Sarıoğlu'ndan yürek hoplatan paylaşım!
Hande Sarıoğlu'ndan yürek hoplatan paylaşım! Galatasaraylı kimliği ile bilinen güzel sunucu Hande Sarıoğlu'nun çektiği video ile sosyal medyada büyük dikkat çekti
3.06.2023 Magazin
Hande Sarıoğlu'ndan olay paylaşım! "Bir dolar bir de benim göğüslerim çok değerli" demişti!
Hande Sarıoğlu'ndan olay paylaşım! "Bir dolar bir de benim göğüslerim çok değerli" demişti! "Bir dolar bir de benim memelerim çok değerli" açıklamasıyla gündem olan Hande Sarıoğlu yine olay bir paylaşım yaptı. Yeni dönem için bir marka ile anlaşan ünlü spiker markanın reklamını da göğüsleriyle yaptı. Ünlü spiker paylaşımında "Hande Sarıoğlu’na yeni göğüs sponsoru" yorumunda bulununca takipçileri de kendilerini tutamadı.
1.08.2022 Magazin
Hande Sarıoğlu'dan olay paylaşım! "Kalp oldu bu"
Hande Sarıoğlu'dan olay paylaşım! "Kalp oldu bu" Hande Sarıoğlu sunduğu bahis programında 'ayak okşama' görüntüleri sosyal medyada olay olmuştu. Sarıoğlu, şimdi de yaptığı paylaşımla adından söz ettiriyor.
20.10.2021 Magazin
Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Hande Sarığlu'nun kariyeri ve hayatı...
Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Hande Sarığlu'nun kariyeri ve hayatı... Hande Sarıoğlu, Fatih Altaylı ile canlı yayında yaşadığı gergin dakikaların ardından gündeme oturdu. Sarıoğlu’nun, Emre Belözoğlu sorusu üzerine Fatih Altaylı yayını terk edince, Sarıoğlu hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında?
3.12.2019 Gündem
Acun o programı affetmedi!
Acun o programı affetmedi! Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu'nun üstlendiği, jüriliğini Sema Çelebi ve Alp Kavasoğlu'nun yaptığı "Böyle Çok Daha Güzelsin" yayından kaldırıldı.
21.03.2016 Televizyon
TV yazarlarından Çarkıfelek’e tam not
TV yazarlarından Çarkıfelek’e tam not Ekranlara geri dönen Çarkıfelek bu yaza damga vuracak gibi görünüyor
8.07.2010 Televizyon
Efsane  Star’da başlıyor!
Efsane Star’da başlıyor! İsmi Mehmet Ali Erbil ile özdeşleşen televizyon efsanesi “Çarkıfelek” Star TV’de başlıyor
2.07.2010 Magazin
Eczacıbaşı VitrA evinde kazandı
Eczacıbaşı VitrA evinde kazandı Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi 12. hafta maçında Eczacıbaşı VitrA, sahasında Nilüfer Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Nilüfer Belediyespor, finalde Eczacıbaşı'nın rakibi oldu
Nilüfer Belediyespor, finalde Eczacıbaşı'nın rakibi oldu Voleybolda AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley 1. etap rövanş maçında Nilüfer Belediyespor, Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı altın sette 15-8'lik skorla yenerek adını finale yazdırdı.
10.11.2021 Voleybol
Beşiktaş deplasmanda galip
Beşiktaş deplasmanda galip Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 5. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-1 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA set vermedi
Eczacıbaşı VitrA set vermedi Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 12. hafta karşılaşmasında Eczacıbaşı VitrA, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hande Acar'a milyonluk sürpriz!
Hande Acar'a milyonluk sürpriz! Sosyal medyadaki paylaşımları ve lüks yaşamıyla adından sık sık söz ettiren Hande Acar'ın ayağı yerden kesildi! Sosyetik güzel, önceki gün Etiler Akmerkez'de alışveriş turundaydı...
25.11.2015 Magazin
Trafik canavarına kurban giden ünlüler
Trafik canavarına kurban giden ünlüler Bodrumda yaş günü partisine giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve ölüme beş gün direnen müzisyen ve oyuncu Barış Akarsu’nun kaybıyla, trafik canavarının listesine aldığı ünlülere bir yenisi daha eklenmiş oldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hande Sarıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande sarıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.