Hamle

Hamle

Son dakika hamle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamle gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.063 hamle haberi bulunmuştur. Tüm hamle haberleri aşağıda listelenmiştir.
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”Adana Hacı Sabancı OSB'nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Afrika'ya İhracat Fırsatları' etkinliğine iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte yıllık 700 milyar dolarlık ithalat gerçekleştiren kıtaya daha fazla ihracatın yolları anlatıldı.
25.07.2024Adana
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!Şampiyonlar Ligi’nde elemelerde mücadele eden Fenerbahçe’den sonra diğer temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir’in de Avrupa serüveni bugün oynayacakları maçlar ile başlıyor. Trabzonspor, bugün saat 19.30’da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir ise bugün saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek.
25.07.2024İddaa
Merkez Bankası'ndan Türk Lirası mevduatı destekleyecek hamle
Merkez Bankası'ndan Türk Lirası mevduatı destekleyecek hamleTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) Türk Lirası (TL) mevduata geçişin desteklenmesi ve KKM hesaplarının azaltılmasına yönelik adımlarına devam etti.
17.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Gaziantep'te oto yıkamada elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Gaziantep'te oto yıkamada elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybettiGaziantep'te yaşayan Omar Fahed, oto yıkıma işi yapan kardeşine yardım etmek isterken şalteri kapatmak için hamle yapınca akıma kapıldı. Ağır yaralanan Fahed, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
15.07.2024Gaziantep
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdı
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdıBalıkesir'de motokuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı 25 yerinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki Erdoğan Özdemir'e 24 yıl hapis cezası verildi. "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen sanık Erdoğan Özdemir, 18 yaşından küçük olması nedeniyle en üst sınır olan 24 yıl hapse mahkum edildi. Oğlunu azmettirdiği iddiasıyla yargılanan baba Orhan Özdemir ise beraat etti
12.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan, burada aile fotoğrafı çektirdi.
10.07.2024Gündem
Kar maskeli hırsız bankadan çıkan fıstık tüccarının parasını gasp etti!
Kar maskeli hırsız bankadan çıkan fıstık tüccarının parasını gasp etti!Gaziantep’te fıstık tüccarı İbrahim Tiken, bankadan çıkıp 3 milyon TL parayla aracına bindiği sırada yanına yaklaşan kar maskeli şüphelinin saldırısına uğradı. Tiken’e bir el ateş edip, paranın 1 milyon TL’sini gasbeden şüpheli kaçtı. Olaydan yara almadan kurtulan İbrahim Tiken’in şikayeti üzerine polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
4.07.2024Gaziantep
Nicolo Zaniolo Galatasaray'ı sildi! Yeni takımı belli oldu, taraftarlar çıldırdı
Nicolo Zaniolo Galatasaray'ı sildi! Yeni takımı belli oldu, taraftarlar çıldırdıGalatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda geleceği merak konusu olan Nicolo Zaniolo ile ilgili karar sonrası yıldız isimden şoke eden hamle geldi.
29.06.2024Galatasaray
Fenerbahçe'nin yeni forveti belli oldu! Okan Buruk'un hayalindeki yıldızı Ali Koç özel jetiyle getiriyor
Fenerbahçe'nin yeni forveti belli oldu! Okan Buruk'un hayalindeki yıldızı Ali Koç özel jetiyle getiriyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho yönetiminde Topuk Yaylası'nda yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi yeni forvet için bomba bir hamle yaptı. Sarı-lacivertliler Okan Buruk'un hayalinde olan yıldızı getiriyor. İşte detaylar...
28.06.2024Fenerbahçe
Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesi için yeni hamle! Gereklilikler karşılanıyor
Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesi için yeni hamle! Gereklilikler karşılanıyorABD Dışişleri Bakanlığı tarafından John Joseph Moakley Boston Federal Mahkemesi savcılığına Eylem Tok'un Türkiye’ye iadesi için yazı gönderildi.
27.06.2024Gündem
3. Dünya Savaşı Hakan Fidan açıklaması! Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı, Güney Kore, ABD ve Japonya ile 3. Dünya Savaşı çıkacak mı?
3. Dünya Savaşı Hakan Fidan açıklaması! Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı, Güney Kore, ABD ve Japonya ile 3. Dünya Savaşı çıkacak mı?Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'deki katliamları ve Rusya-Ukrayna savaşının 3. Dünya Savaşı'na yol açabileceğini söyledi. "Dünya bu senaryoyu ciddiye almalı, böyle bir risk var" dedi. Bakan Fidan, Netanyahu hükümetinin, Hamas'ı bahane ederek Filistin işgalini meşrulaştırmak istediğini de söyledi. İsrail, İran, Lübnan, ABD, Rusya, Çin ve Kuzey Kore arasında karşılıklı tehditler “3. Dünya Savaşı mı çıkıyor?” sorusunun sorulmasına yol açtı. Peki, 3. Dünya Savaşı çıkar mı?
27.06.2024Dünya
Kira zam sınırının kaldırılması öncesi ev sahiplerinden dikkat çeken hamle! Çok sayıda şikayet yağıyor
Kira zam sınırının kaldırılması öncesi ev sahiplerinden dikkat çeken hamle! Çok sayıda şikayet yağıyorEv sahiplerinden kira zam sınırının kaldırılması öncesi şok hamle geldi. Tüketiciler Konfederasyonu Emlak Komisyonu Başkanı Bora Tren, "Uzamazsa eski sisteme geri dönülecek. Eski sistem dediğimiz de senelik enflasyon oranında 12 ayın ortalaması TÜFE oranında devam edecek. Mal sahipleri şikayet ediyor. Kiracılar bu durumda oldukça memnun gözükür. Ama mal sahipleri de kendilerine özgü tedbirler almaya başladı. 1 yıllık peşin istemeye ve çıkış taahhütnamesi almaya başladılar. Bu da kiracıları oldukça zorluyor. Önümüzdeki dönemde kira tespit davalarının ikiye, üçe katlanacağını öngörüyoruz" dedi.
25.06.2024Ekonomi
Galatasaraylılar çılgına dönecek! Batshuayi sonrası şimdi de Beşiktaşlı yıldız geliyor
Galatasaraylılar çılgına dönecek! Batshuayi sonrası şimdi de Beşiktaşlı yıldız geliyorGalatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. İlk transferini Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi ile yapmaya hazırlanan Cimbom'dan, çok sürpriz bir hamle daha geldi. Sağ bek ve orta saha arayışında olan sarı kırmızılıların, şimdi de eski Beşiktaşlı yıldız için devreye girdiği belirtildi. İşte son dakika haberin detayları...
21.06.2024Galatasaray
Dursun Özbek, Erden Timur'u aratmıyor! 3 dünya yıldızı birden geliyor
Dursun Özbek, Erden Timur'u aratmıyor! 3 dünya yıldızı birden geliyorGalatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Michy Batshuayi ile her konuda anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, Belçikalı golcünün ardından bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi 3 dünya yıldızı için harekete geçti. İşte detaylar...
21.06.2024Galatasaray
Mourinho da Batshuayi'ye çare olmadı! Taraftar resmen çıldıracak, artık Galatasaraylı
Mourinho da Batshuayi'ye çare olmadı! Taraftar resmen çıldıracak, artık GalatasaraylıFenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin adı Galatasaray ile anılıyordu. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'dan Belçikalı golcü ile ilgili hamle gelirken Galatasaray bombayı patlattı. İşte detaylar...
19.06.2024Fenerbahçe
Can Yaman instagram hesabını sildi: Kariyerini tehlikeye atabilir
Can Yaman instagram hesabını sildi: Kariyerini tehlikeye atabilir'İnadına Aşk', 'Bay Yanlış', 'Erkenci Kuş', 'Dolunay' gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Can Yaman'dan beklenmedik bir hamle geldi. Sosyal medyada 11 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu, Instagram hesabını gözünü kırpmadan sildi.
13.06.2024Magazin
Çağlar Söyüncü karısının dediğinin yapacak! Ali Koç'la görüştü, istediği tek bir şey var
Çağlar Söyüncü karısının dediğinin yapacak! Ali Koç'la görüştü, istediği tek bir şey varFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'deki kiralık sözleşmesi sona ermesinin ardından İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid'e dönen Çağlar Söyüncü'den flaş bir hamle geldi. Ali Koç yönetimiyle görüşen Milli stoperin ne istediği ortaya çıktı.
13.06.2024Fenerbahçe
Icardi 'Galatasaray'ı bıraktı! Gece yarısı bomba hamle, yer yerinden oynayacak
Icardi 'Galatasaray'ı bıraktı! Gece yarısı bomba hamle, yer yerinden oynayacakGalatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Okan Buruk yönetiminde rekorlarla birlikte tarihi bir şampiyonluk elde eden Aslan, gelecek sezonun çalışmalarına da hız kesmeden başladı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan ayrıldığını duyuran Erden Timur, takımdaki taşları da yerinden oynattı. Timur'un ayrılığından sonra Icardi'nin de Galatasaray'dan gideceği konuşulurken yıldız futbolcudan flaş bir hareket geldi. İşte son dakika haberinin detayları…
6.06.2024Galatasaray
Fenerbahçe'de Mourinho'dan ilk hamle! İrfan Can Kahveci, Osayi-Samuel ismini verip 'sakın yapmayın' dedi
Fenerbahçe'de Mourinho'dan ilk hamle! İrfan Can Kahveci, Osayi-Samuel ismini verip 'sakın yapmayın' dediFenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de Mourinho'nun transfer raporu ortaya çıktı. Sarı-lacivertli takımda hocanın kim olacağı soruları dün yanıt buldu. Mevcut yönetim, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör ile el sıkıştı. Hem başkan Ali Koç’un, hem de aday Aziz Yıldırım’ın da istediği Jose Mourinho ile iki yıllık anlaşma sağlandı. İşte detaylar...
2.06.2024Fenerbahçe
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Sergen Yalçın geri dönüyor
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Sergen Yalçın geri dönüyorSiyah-beyazlılar sezonun bitmesiyle birlikte teknik adam arayışlarına hız verdi. Yerli adaylar arasında Sergen Yalçın ilk sırada yer alıyor. Yabancıda öne çıkan bir isim bulunmuyor.
28.05.2024Beşiktaş
Mourinho'yu elinin tersiyle itti! Aziz Yıldırım'a rest çekti, Ali Koç yeni hocayı getiriyor
Mourinho'yu elinin tersiyle itti! Aziz Yıldırım'a rest çekti, Ali Koç yeni hocayı getiriyorFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli ekipte teknik direktör düğümü çözülüyor. Aziz Yıldırım, başkan adaylığını açıkladığı ilk konuşmasında Jose Mourinho ile görüştüğünü ve seçilmesi halinde kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzalayacağını duyurmuştu. Bu hamle sonrası Ali Koç harekete geçti. İşte detaylar...
28.05.2024Fenerbahçe
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Şampiyonlar Ligi'ne özel 3 dünya yıldızı
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Şampiyonlar Ligi'ne özel 3 dünya yıldızıSüper Lig'de şampiyonluğa uzanan Galatasaray, gelecek sezon için gözünü kararttı. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar 3 dünya yıldızını gündemine aldı.
27.05.2024Şampiy10
Adliyede başsavcı ile avukat arasındaki tuvalet tartışmasında gelişme var!
Adliyede başsavcı ile avukat arasındaki tuvalet tartışmasında gelişme var!Antalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşanmıştı. Adliyede avukatların yıllardır kullandığı tuvaletin kilidi değiştirildi. Kaş Adliyesi'ne gelen avukatlar, ellerindeki anahtarla tuvaleti açamaması üzerine olayı Antalya Barosu aracılığıyla TBB'ye taşıdıklarını belirtti.
21.05.2024Gündem
Alex de Souza'dan Semih Şentürk hamlesi!
Alex de Souza'dan Semih Şentürk hamlesi!Antalyaspor ile anlaşma sağlayan Alex de Souza'nın teknik ekibine Semih Şentürk'ü dahil etmek istediği öğrenildi.
21.05.2024Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Hamle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.