Haluk Ulusoy

Haluk Ulusoy

Son dakika Haluk Ulusoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Haluk Ulusoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Haluk Ulusoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haluk Ulusoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haluk ulusoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 847 haluk ulusoy haberi bulunmuştur. Tüm haluk ulusoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 maç oynadı Denizlispor'a transfer yasağı getirdi
5 maç oynadı Denizlispor'a transfer yasağı getirdi Tecrübeli stoper Neven Subotic, eski kulübü Denizlispor'a transfer yasağı getirdi.
13.10.2021 TFF 1.Lig
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor!
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor! Türk sinemasının ünlü oyuncularından Oya Aydoğan'ın vefatının üzerinden 5 yıl geçti. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. 80'li yılların en beğenilen oyuncularından Oya Aydoğan, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Kemal Sunal gibi sanatçılarla filmlerde oynadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan kaç yaşında öldü? Oya Aydoğan'ın neden öldü? İşte Oya Aydoğan'ın hayatı, filmleri ve dizileri...
15.05.2021 Gündem
Basın toplantısını silahla bastılar!
Basın toplantısını silahla bastılar! Denizlispor yönetimi son günlerde yaşanan olaylar ve sosyal medyada paylaşılan belgeler ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı salonuna girmek isteyen eski başkan Süleyman Urkay ve yanındakiler ile kulüp çalışanları arasında arbede yaşanırken, Zafer Urkay'ın silah çektiği görüldü.
23.10.2019 Futbol
Denizlispor'dan Christoph Daum cevabı
Denizlispor'dan Christoph Daum cevabı Yücel İldiz ile yollarını ayıran Denizlispor, yeni teknik direktör için kararını veriyor.
10.10.2019 Denizlispor
Denizlispor Radoslaw Murawski'yi transfer etti
Denizlispor Radoslaw Murawski'yi transfer etti Transferin hızlı takımı Ege temsilcisi, Polonyalı orta saha oyuncusu Radoslaw Murawski'yi de kadrosuna kattı.
30.07.2019 Süper Lig
Eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy hastaneye kaldırıldı
Eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy hastaneye kaldırıldı Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
16.06.2019 Futbol
Denizlispor 20 yıl sonra 5 maçlık seri yakaladı
Denizlispor 20 yıl sonra 5 maçlık seri yakaladı 20 yıl sonra üst üste 5 maç kazanma başarısı gösteren Denizlispor'da Yücel İldiz açıklamalarda bulundu.
28.11.2018 TFF 1.Lig
Denizlispor'da başkan değişikliği!
Denizlispor'da başkan değişikliği! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un kulüp başkanı Mustafa Üstek, sağlık sorunları nedeniyle görevini başkan yardımcısı Ali Çetin'e bıraktı.
31.10.2018 TFF 1.Lig
Denizlispor'da Yücel İldiz dönemi başladı
Denizlispor'da Yücel İldiz dönemi başladı Denizlispor, Osman Özköylü ile yolları ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardığı Yücel İldiz ile resmi sözleşme imzaladı.
15.10.2018 TFF 1.Lig
Denizlispor'da Özköylü'ye büyük tepki!
Denizlispor'da Özköylü'ye büyük tepki! Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor'un başkanı Mustafa Üstek, görüştükleri teknik direktörler olduğunu ve konunun bugün yarın netliğe kavuşacağını söyledi.
9.10.2018 TFF 1.Lig
Fikret Orman: "Abdurrahim Albayrak Mustafa Pektemek'i istedi"
Fikret Orman: "Abdurrahim Albayrak Mustafa Pektemek'i istedi" Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
26.08.2018 Beşiktaş
Denizlispor'un tarihi, çiçeklere saksı oldu!
Denizlispor'un tarihi, çiçeklere saksı oldu! Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor'un Süper Lig'e ilk çıktığı 1983 yılında aldığı kupa dahil çöpe atılan iki şampiyonluk kupasını bulan bir vatandaş evine götürüp çiçeklerine saksı yaptı.
24.08.2018 TFF 1.Lig
Denizlispor Başkanı Üstek'ten oyunculara teşekkür
Denizlispor Başkanı Üstek'ten oyunculara teşekkür Spor Toto 1'inci Lig'de sezonun ilk galibiyetini Adana Demirspor'u deplasmanda 1-0 yenerek aldıktan sonra Hatayspor maçı öncesi bayram izni yapmayan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, oyunculara teşekkür etti.
23.08.2018 Futbol
Ünlü iş adamının oteli icradan satışa çıktı!
Ünlü iş adamının oteli icradan satışa çıktı! Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı otel icradan satışa konuldu.
26.07.2018 Gündem
Aziz Yıldırım: Şenol Güneş tiyatro oynamıştır
Aziz Yıldırım: Şenol Güneş tiyatro oynamıştır Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
24.04.2018 Fenerbahçe
Denizlispor'da transfer bütçesi 3 milyon TL
Denizlispor'da transfer bütçesi 3 milyon TL Transferde Kayserispor'dan Canberk, Osmanlıspor'dan Hasan, Teleset Mobilya Akhisarspor'dan Alperen, Grandmedical Manisaspor'dan İsmail ve Atiker Konyaspor'dan Eze'yi kadrosuna dahil eden TFF 1'inci Lig ekibi Denizlispor'un takviyelere 3 milyon TL bütçe ayırdığı bildirildi.
25.01.2018 TFF 1.Lig
Dursun Özbek'in listesi belli oldu!
Dursun Özbek'in listesi belli oldu! Galatasaray'da 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olan başkan Dursun Özbek'in listesi belli oldu. En çok merak edilen isimlerden Abdurrahim Albayrak, Özbek'in listesinde yer bulamadı.
29.12.2017 Galatasaray
Eskiden el öperken şimdi el üstündeyiz
Eskiden el öperken şimdi el üstündeyiz TÜRKİYE’NİN dünya futbolundaki ağırlığı bugünlerde tavan yapmış durumda... Artık hem UEFA hem de FIFA futbol adına önemli kararlar alırken Türkiye Futbol Federasyonu’nun desteğine ve görüşlerine başvuruyor.
24.11.2017 Futbol
İYİ Parti'de art arda iki istifa
İYİ Parti'de art arda iki istifa Meral Akşener'in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti'den art arda iki istifa geldi.
9.11.2017 Siyaset
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı istifa etti
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı istifa etti İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Haluk Ulusoy, görevinden istifa etti.
8.11.2017 Siyaset
Yeşilçam’ın James Dean’ine son veda
Yeşilçam’ın James Dean’ine son veda Geçtiğimiz pazar günü vefat eden Yeşilçam’ın ‘James Dean’ lakaplı oyuncusu Kuzey Vargın, önceki gün son yolculuğuna uğurlandı.
17.08.2017 Magazin
Arda Turan'da sıcak gelişme!
Arda Turan'da sıcak gelişme! Sarı Kırmızılılar'ın Arda Turan'ı kadrosuna kattığı iddia edildi. Fakat yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut tarafından bu haberler yalanlandı.
15.08.2017 Galatasaray
..Ve Arda Turan ortaya çıktı!
..Ve Arda Turan ortaya çıktı! Haluk Ulusoy, dün akşam evinde verdiği iftarda önemli isimleri ağırladı. Ulusoy'un konukları arasında, A Milli Takım'da yaşadığı problemin ardından umreye giden ve bir süredir ortalarda görünmeyen Arda Turan da vardı.
18.06.2017 Futbol
Aziz Yıldırım'dan bomba açıklamalar!
Aziz Yıldırım'dan bomba açıklamalar! Fenerbahçe Spor Kulübü 2017 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da yapıyor.
3.06.2017 Fenerbahçe
Alpay Özalan'ın transferi yattı!
Alpay Özalan'ın transferi yattı! TFF 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor'da Ali Tandoğan'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan ve ilk etapta görüştüğü Alpay Özalan'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen yönetim, Reha Erginer ve Cüneyt Dumlupınar isimlerini gündemine getirdi.
13.04.2017 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Haluk Ulusoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haluk ulusoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.