"Erdoğan’ı suçla seni kurtaralım"
"Erdoğan’ı suçla seni kurtaralım" FETÖ’nün kirli işlerini yürüten ve “her taşın altından çıkan avukat” olarak bilinen H. İbrahim Koca, 17-25 Aralık’ta tutuklanan Zarrab’a açıkça, “Erdoğan’ı ‘1 Numara’ olarak göster, Zafer Çağlayan’ı ‘rüşvetçi’ diye suçla, seni kurtaralım” teklifi yaptı. Ancak olay basına yansıyınca başarılı olamadı. Senaryo bu sefer ABD’de sahneye konuldu. FETÖ’nün teklifinin aynısını Amerikalı savcılar da Zarrab’a yapmaya başladı. Cezaevi şartlarının zorluğundan, ömür boyu hapis tehdidinden korkan Zarrab da sonunda baskılara boyun eğip teklifi kabul etti ve yalanları peş peşe sıralamaya başladı.
29.09.2021 Gündem
Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın avukatından flaş talep
Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın avukatından flaş talep Atilla'nın avukatı, iddianamenin reddedilmesini ya da müvekkilinin dosyasının Rıza Sarraf dosyasından ayrılmasını istedi
29.09.2021 Gündem
Hakim karşısına çıkan Sarraf ve Atilla suçlamaları reddetti
Hakim karşısına çıkan Sarraf ve Atilla suçlamaları reddetti Birleştirilen iddianamelerin ardından ABD'de hakim karşısına çıkan iş adamı Rıza Sarraf ile Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla suçlamaları reddetti.
29.09.2021 Gündem