Halit Ayar

Halit Ayar

Son dakika Halit Ayar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halit Ayar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halit Ayar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halit Ayar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halit ayar gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 halit ayar haberi bulunmuştur. Tüm halit ayar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İTÜ mezunu Halit Ayar cinayetinde yeni gelişme
İTÜ mezunu Halit Ayar cinayetinde yeni gelişme İstiklal Caddesi’nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi davasında her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi.
4.09.2020 Yaşam
Bıçaklayana 'müebbet', tekmeleyene 'ağırlaştırılmış müebbet'
Bıçaklayana 'müebbet', tekmeleyene 'ağırlaştırılmış müebbet' İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 7 Eylül'de İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ı bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin davada, savcılık esas hakkındaki görüşünü açıkladı. Savcı mütalaasında, Halit Ayar'ı defalarca bıçaklayan sanık Emra Yaşar için "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis talep ederken, Halit Ayar henüz sağken tekmeleyen sanık Erhan Kurdal hakkında yağma kastıyla öldürmeye katıldığı gerekçesiyle "Nitelikli kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
22.07.2020 Gündem
Binali Yıldırım Taksim'de öldürülen Halit Ayar'ın adının verildiği anaokulunun açılışını yaptı
Binali Yıldırım Taksim'de öldürülen Halit Ayar'ın adının verildiği anaokulunun açılışını yaptı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Taksim'de öldürülen İTÜ'lü Halit Ayar'ın adının verildiği Sultanbeyli'deki anaokulunun açılışını yaptı.
26.10.2019 Siyaset
Son dakika! Halit Ayar cinayetinde yeni gelişme
Son dakika! Halit Ayar cinayetinde yeni gelişme İstiklal Caddesi'nde 7 Eylül'de İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi soruşturması tamamlandı. Savcılık, Halit Ayar'ı öldürülmesi suçundan tutuklanan şüpheliler Emra Yaşar ve Erhan Kurdal hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheliler hakkında ayrıca "Kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Nitelikli yağma teşebbüs" suçlarından toplam 48 yıl 6'şar ay hapis ve 73'er yıla kadar hapisleri istendi.
30.09.2019 Gündem
Halit Ayar'ın öldürülmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!
Halit Ayar'ın öldürülmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı! Taksim’de iki azılı suçlunun katlettiği Halit Ayar’ın arkadaşı Tolga Ozan, dehşet gecesini anlattı: “Her şey saniyeler içinde oldu. Acımasızca bıçakladılar Halit’i. Ben de milim farkla hayatta kaldım” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Halit'in katilleriyle ilgili kan donduran detay
Halit'in katilleriyle ilgili kan donduran detay İstanbul’da, para istedikleri İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunu Halit Ayar’ı (23) kaçarken yere düştüğü halde bıçaklayarak öldüren Emra Yaşar ile Erhan Kurdal’ın, daha önce de işledikleri suçlar nedeniyle tutuklandıkları ve Kırklareli Açık Cezaevi’nde birlikte kaldıkları ortaya çıktı. Edirne Barosu avukatlarından Kaan Polat, gasp suçundan hüküm giyen Emra Yaşar’ın, cezaevinden özel izin aldığı sırada cinayetin işlendiğine dikkati çekerek, benzer hükümlülerin, koşullu salıverilmelerine 5 yıl veya daha az süre kala açık cezaevine geçme hakkına sahip olduklarını, böylelikle özel izinle dışarı çıkıp serbestçe dolaşabildiğini söyledi.
9.09.2019 Gündem
CHP MYK toplandı
CHP MYK toplandı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Diyarbakır'da annelerin yaptığı oturma eylemine ilişkin, "Dağa zorla kaçırılan çocuklar, gözyaşı döken ana babalar için üzülmemek, kahrolmamak mümkün değil. Bunu yapan PKK terör örgütünü lanetliyoruz." dedi.
9.09.2019 Siyaset
Katillere bir şok daha! 'Ben bunun avukatlığını yapmam'
Katillere bir şok daha! 'Ben bunun avukatlığını yapmam' İstanbul'da 23 yaşındaki Halit Ayar'ı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen şüpheliler Emra Yaşar ve Erhan Kurdal tutuklanarak, cezaevine götürüldü. Emra Yaşar için İstanbul Barosu tarafından atanan avukat "Ben bunun avukatlığını yapmam" diyerek çekildi. Katil zanlısı Halit Ayar ise serbest bırakılmayı talep etti.
9.09.2019 Gündem
İTÜ mezunu Halit'in ailesinden yürek yakan sözler
İTÜ mezunu Halit'in ailesinden yürek yakan sözler İstanbul'da öldürülen 23 yaşındaki İTÜ mezunu elektrik mühendisi Halit Ayar'ın ailesi konuştu. Halit Ayar'ı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla yağmaya teşebbüs ve kasten öldürme suçlarından mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.
9.09.2019 Yaşam
İTÜ'lü gencin öldürüldüğü olayın görüntüsü ortaya çıktı
İTÜ'lü gencin öldürüldüğü olayın görüntüsü ortaya çıktı Taksim'de İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Gözaltına alınan 2 zanlı ise adliyeye sevk edildi.
9.09.2019 Gündem
Taksim'deki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı!
Taksim'deki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı! Taksim'deki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı!
9.09.2019 Haber
İsyan ettiren ifade! İzinli çıktığı gün öldürmüş
İsyan ettiren ifade! İzinli çıktığı gün öldürmüş BEYOĞLU’nda 23 yaşındaki İTÜ mezunu elektrik mühendisi Halit Ayar’ı bıçaklayarak öldüren, bir arkadaşını da yaralayan gasp ve hırsızlık hükümlüsü 27 yaşındaki Emra Yaşar’ın 10 yıllık cezasını çektiği Kırklareli Cezaevi’nden izinli olarak dışarıda bulunduğu ortaya çıktı. Emra Yaşar ilk ifadesinde “Arkadaşımla Taksim’e bir bara gittik. Paramız bitmişti. Durakta gençleri gördük. Bize 2 bira almalarını istedik. ‘Biz niye bira alalım’ dediler. Bunun üzerine o zaman para verin biz kendimiz alalım’ dedik. Buna da karşı çıkınca aramızda tartışma çıktı. Tartışma sırasında bıçağımı çıkartarak salladım” dedi.
9.09.2019 Yaşam
İTÜ mezunu gencin tramvay durağında öldürülmesiyle ilgili son dakika gelişmesi
İTÜ mezunu gencin tramvay durağında öldürülmesiyle ilgili son dakika gelişmesi İstanbul Taksim'de elektrik mühendisi Halit Ayar'ın (23) bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin 2 kişi gözaltına alındı.
8.09.2019 Gündem
Bakan Soylu'dan 'İstanbul ve Ankara'ya kayyum atanacak mı?' sorusuna net cevap
Bakan Soylu'dan 'İstanbul ve Ankara'ya kayyum atanacak mı?' sorusuna net cevap İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu 'Hafta Sonu'nda önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul ve Ankara'ya kayyum atanmasının söz konusu olmadığını ifade eden Soylu, "Diyarbakır'da, Mardin'de ve Van'da görevden alınan belediye başkanlarına "16 milyonun selamını getirdim" dedi. Ben de bir İstanbul seçmeniyim, kimseye selam falan göndermedim. Bir yanlış yapılırsa bakan olarak bunu uyarırım" diye konuştu.
8.09.2019 Gündem
İstanbul'da dehşet: 1 ölü, 1 yaralı!
İstanbul'da dehşet: 1 ölü, 1 yaralı! İstanbul Taksim'de bıçaklanan bir genç öldü, bir genç ise yaralandı.
7.09.2019 Gündem
Fındık fiyatı arttı
Fındık fiyatı arttı Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, bugün fındığın serbest piyasada 12,50 liradan işlem gördüğünü, fiyatın yükselişe geçmesinin üreticinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.
22.11.2016 Ekonomi
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan 18 atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
26.12.2019 Gündem
FETÖ'nün 16 kişilik beyin takımı
FETÖ'nün 16 kişilik beyin takımı FETÖ'nün 16 kişiden oluşan beyin takımı da iddianameye girdi. İşte isim isim o liste...
29.09.2021 Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Basel II’ye da ince ayar gerekebilir
Basel II’ye da ince ayar gerekebilir Basel II uygulaması “Yürürlüğe girmesi sıkıntıya neden olabilir. Erteleme olursa iyi olur” dedi.
29.09.2021 Gündem
Muhteşem transfer!
Muhteşem transfer! Sevilen yapım için televizyon dünyasını karıştıran iddia...
2.07.2011 Televizyon
İkinci Balyoz’da sekiz subaya daha tutuklama
İkinci Balyoz’da sekiz subaya daha tutuklama Eskişehir’de ele geçirilen belgeler kapsamında hazırlanan ikinci Balyoz iddianamesi kabul edildi...
29.09.2021 Gündem
FLAŞ!.. FLAŞ!..   Hasdal'da 33'üncü general!
FLAŞ!.. FLAŞ!.. Hasdal'da 33'üncü general! Balyoz soruşturması kapsamında ifadesi alınan Korgeneral Ziya Güler tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
Kurmay Albay tutuklandı!
Kurmay Albay tutuklandı! Balyoz davasının devamı niteliğinde olduğu öne sürülen belgelerle ilgili dün savcılıkta ifade verirken fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kurmay Albay Halit Nejat Akgüner tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
Hava Harp Akademileri Komutanı tutuklandı
Hava Harp Akademileri Komutanı tutuklandı Hava Harp Komutanı Tümgeneral İsmail Taş dahil 5 muvazzaf asker Balyoz soruşturması kapsamında tutuklandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Halit Ayar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halit ayar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.