Halil Mutlu

Halil Mutlu

Son dakika halil mutlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halil mutlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halil mutlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halil Mutlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halil mutlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 627 halil mutlu haberi bulunmuştur. Tüm halil mutlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çok net mesaj: Artık gün gibi ortada
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çok net mesaj: Artık gün gibi ortada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesince (TASC) düzenlenen "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" başlıklı konferansa katılarak konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada 'Takiye ve tedbir kılıfı altında, karanlık yüzlerini gizlemeye çalışsalar da FETÖ'nün eli kanlı bir terör örgütü olduğu artık gün gibi ortadadır' dedi.
20.09.2021 Siyaset
FETÖ elebaşına çiftliği önünde protesto
FETÖ elebaşına çiftliği önünde protesto ABD'deki Türk toplumu, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin, dördüncü yıl dönümünde, terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'in Pensilvanya’daki çiftliğinin önünde protesto gösterisi düzenledi.
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz New York'ta dijital ekranlı kamyonetle anlatıldı
15 Temmuz New York'ta dijital ekranlı kamyonetle anlatıldı ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda dolaşan dijital ekranlı kamyonetteki görsellerle 15 Temmuz darbe girişimi, ABD'lilere ve turistlere izletildi.
10.07.2019 Dünya
Washington'da yaşayan Türklerden Ermeni iddialarına karşı protesto
Washington'da yaşayan Türklerden Ermeni iddialarına karşı protesto ABD'nin başkenti Washington'da toplanan yüzlerce Türk, 1915 olayları nedeniyle Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği Rezidansı önünde eylem yapan Ermenileri protesto etti.
25.04.2019 Dünya
Naim Süleymanoğlu 1.ölüm yıldönümünde anıldı
Naim Süleymanoğlu 1.ölüm yıldönümünde anıldı Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu efsane sporcu merhum Naim Süleymanoğlu, vefatının 1'inci yılında kabri başında anıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ağlatan buluşma! "Bir rüyadan daha fazla bir şey"
Ağlatan buluşma! "Bir rüyadan daha fazla bir şey" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’de Türk-Amerikan Yönlendirme Komitesi'nin (TASC) düzenlediği etkinliğe katıldı. Erdoğan burada büyük bir coşkuyla karşılandı.Erdoğan'a sarılarak kendisiyle bir süre görüşen Filistinli Ebubekir Serag, "Çok mutluyum, bu benim için bir rüyadan daha fazla bir şey. Bunun gerçek olduğuna bile inanamıyorum." dedi.
24.09.2018 Siyaset
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Voleybol
"Halterin düzelmesi için başkan olmam lazım"
"Halterin düzelmesi için başkan olmam lazım" OLİMPİYAT şampiyonu haltercimiz Halil Mutlu halterde son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak hem karamsar hem umutlu konuştu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Haltere olimpiyat darbesi
Haltere olimpiyat darbesi IOC, dopingin en fazla yaşandığı halterde radikal bir karar almak için çalışmalara başladı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yunan Leonidis Naim'i son yolculuğuna uğurlamaya geldi
Yunan Leonidis Naim'i son yolculuğuna uğurlamaya geldi Naim Süleymanoğlu'nun cenaze törenine özel davetle en büyük rakibi Yunan Leonidis de geldi. Yunan halterciye, İstanbul'da Dünya Şampiyonu Milli haltercilerimiz Sunay Bulut ve Halil Mutlu eşlik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halil Mutlu: Naim Süleymanoğlu çok farklı bir insandı, ulaşılmazdı
Halil Mutlu: Naim Süleymanoğlu çok farklı bir insandı, ulaşılmazdı Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Halil Mutlu, efsane halterci Naim Süleymanoğlu'nun ölümünün ardından çok üzgün olduğunu söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yeşilay, ABD temsilciliği için TASC ile protokol imzaladı
Yeşilay, ABD temsilciliği için TASC ile protokol imzaladı 34 ülkede temsilciliği bulunan Yeşilay, ABD'de de çalışmalarına başlamak üzere Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) ile ortak çalışma protokolü imzaladı
29.09.2021 Gündem
Mutlu: Doping hırsızlıktı!
Mutlu: Doping hırsızlıktı! Eski olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, "Doping hırsızlıktır." dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fenerbahçe Akhisar'la karşılaşıyor!
Fenerbahçe Akhisar'la karşılaşıyor! Fenerbahçe Akhisar Belediyespor maçı, Spor Toto Süper Lig'e yeniden tutunmak isteyen Sarı Lacivertli takım için önemini koruyor. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle takım içi motivasyonu artan Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçı ile üç puanı hedefliyor
9.04.2017 Fenerbahçe
Daniyar İsmayilov tarihe geçti
Daniyar İsmayilov tarihe geçti Türkiye'nin 2016 Rio Olimpiyatları'nda kazandığı 8 madalyadan birisine imza atan Daniyar İsmayilov, gümüş madalyayla halter tarihine adını yazdırmayı başardı
23.08.2016 Şampiy10
Halil Mutlu'nun rekorunu kırdı!
Halil Mutlu'nun rekorunu kırdı! 2016 Rio Olimpiyatları'nda halter branşı kadınlarda Tayvanlı Shu-Ching Hsu, erkeklerde Çinli Qingquan Long altın madalya kazandı.
8.08.2016 Şampiy10
Türk dernekleri Ermeni iddialarına karşı birleşti
Türk dernekleri Ermeni iddialarına karşı birleşti ABD'de faaliyet gösteren 155 Türk derneğinin oluşturduğu Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi resmen kuruldu
22.03.2016 Dünya
Suriyeli Mültecilerin durumu Amerika'da ele alındı
Suriyeli Mültecilerin durumu Amerika'da ele alındı Washington merkezli düşünce kuruluşu Küresel Politikalar Enstitüsü (Global Policy Institute - GPI) tarafından düzenlenen ve Suriyeli mültecilerin dünü, bugünü ve geleceğinin masaya yatırıldığı konferans gerçekleşti.
22.02.2016 Eğitim
300 bin mülteci öğrenciye Türkçe öğretilecek
300 bin mülteci öğrenciye Türkçe öğretilecek Washington DC merkezli düşünce kuruluşu Küresel Politikalar Enstitüsü (Global Policy Institute - GPI) tarafından düzenlenen ve Suriyeli mültecilerin dünü, bugünü ve geleceğinin masaya yatırıldığı konferansta konuşan Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, bu yaz 300 bin mülteci öğrenciye Türkçe öğretmek için çalışmalara başladıklarını belirtti...
21.02.2016 Yaşam
"Beşiktaş'ta oynarım dedim..."
"Beşiktaş'ta oynarım dedim..." Mehmet Özdilek, eski olimpiyat şampiyonu halterci Halil Mutlu ve opera sanatçısı Hakan Aysev ile birlikte "Bir Hayalim Vardı" adlı panelde, çocuklarla bir araya geldi.
25.11.2015 Gençlerbirliği
Boğazın Boğası’na veda
Boğazın Boğası’na veda Karaciğer yetmezliği nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden eski kıtalararası ağır sıklet boks şampiyonu Sinan Şamil Sam, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
8 rektörden ikisi aday
8 rektörden ikisi aday Milletvekili adayı olabilmek için 7 rektör, üniversitedeki görevlerinden istifa etti...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de 6 rektör listeye giremedi!
AK Parti'de 6 rektör listeye giremedi! AK Parti aday adayları arasında pek çok rektör de vardı. Ancak bu rektörlerden sadece biri kendisine listede yer buldu.
29.09.2021 Gündem
Son günde peş peşe istifa
Son günde peş peşe istifa Genel seçimler öncesinde istifa dalgası son gününde de sürdü...
29.09.2021 Gündem
Bomba iddia! HDP o isme teklif götürdü!
Bomba iddia! HDP o isme teklif götürdü! 7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri öncesinde adaylık kulisleri de hızlandı. Partiler tanınmış birçok isme adaylık teklifi götürürken en köklü değişimin Halkların Demokratik Partisi’nde (HDP) yaşanması bekleniyor.İddiaya göre; İhsan Eliaçık, Hüda Kaya, Seydi Fırat, Günay Aslan'ın aday olması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Halil Mutlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halil mutlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.