Hakan Hepcan

Hakan Hepcan

Son dakika Hakan Hepcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Hepcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Hepcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Hepcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan hepcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 hakan hepcan haberi bulunmuştur. Tüm hakan hepcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Hepcan, 'Gomis'ten' beraat etti!
Hakan Hepcan, 'Gomis'ten' beraat etti! Galatasaray'ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis'e 'Maymun' benzetmesi yaptığı iddiasıyla "Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etme" suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan beraat etti.
6.09.2018 Galatasaray
Hakan Hepcan'a 3 yıl hapis istemi
Hakan Hepcan'a 3 yıl hapis istemi Galatasaraylı futbolcu Gomis'e "maymun" benzetmesi yaptığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'a istenen ceza belli oldu. Hepcan hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve "Hakaret içeren tezahüratta bulunma" suçlarından iddianame düzenleyen savcılık, şüphelinin 3 yıla kadar hapsini talep etti.
10.10.2017 Galatasaray
Hakan Hepcan hakkında karar verildi
Hakan Hepcan hakkında karar verildi Galatasaraylı futbolcu Gomis için attığı iddia edilen 'maymun’ tweet'i nedeniyle tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan, hakimlik sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
25.09.2017 Galatasaray
Galatasaray'dan Hakan Hepcan'a sert tepki
Galatasaray'dan Hakan Hepcan'a sert tepki "Bu şahıs adalet önünde bunun hesabını verecek. Sporseverler merak etmesin"
21.08.2017 Galatasaray
Şahan’dan sert çıkış!
Şahan’dan sert çıkış! Şahan Gökbakar, Galatasaray’da forma giyen Gomis’e ‘maymun’ diyen Hakan Hepcan’ı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tuttu
21.08.2017 Magazin
Hakan Hepcan kimdir?
Hakan Hepcan kimdir? Hakan Hepcan ismi son günlerde gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımları ile popüler olan Hakan Hepcan sorusu oldukça merak ediliyor. İşte Hakan Hepcan hakkında merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Galatasaraylı futbolcuya ırkçı sözler!
Galatasaraylı futbolcuya ırkçı sözler! Sosyal medyada çektiği kısa videolarla meşhur olan Hakan Hepcan isimli fenomen, Galatasaray'lı Gomis'i kastederek 'maymun' dedi. Hepcan için suç duyurusunda bulunuldu, dava açılıyor.
21.08.2017 Galatasaray
Vine fenomenini ‘kişiliği’ kurtardı
Vine fenomenini ‘kişiliği’ kurtardı Sosyal medyada Vine fenomeni olarak tanınan Hakan Hepcan geçtiğimiz Aralık ayında Şişli Nişantaşı’nda yapılan trafik kontrolünde 1...
13.02.2016 Yaşam
İdo canlı yayında babasının şarkısını söyledi
İdo canlı yayında babasının şarkısını söyledi İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, babasının "Yalnızım Dostlarım" şarkısının rock cover versiyonunu söyledi...
10.08.2015 Magazin
İdo babasının şarkısına "rock cover" yaptı
İdo babasının şarkısına "rock cover" yaptı İdo Tatlıses, NTV'de yayınlanan ve sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan’ın sunduğu Bi’Dünya Şov’un konuğu oldu. İdo, Hepcan'la birlikte babası İbrahim Tatlıses’in “Yalnızım Dostlarım” şarkısının rock cover'ını seslendirdi. İdo canlı yayında ilk kez şarkı söyledi.
8.08.2015 Sinema-Dizi
Ümit Karan'dan Survivor itirafı
Ümit Karan'dan Survivor itirafı Eski yarışmacılardan olan Karan, "Survivor çok zor bir yarışma Acun'u defalarca beni göndermesi için ikna etmeye çalıştım. 1 ay boyunca kimseyle konuşmadım." dedi.
12.07.2015 Magazin
Canlı yayında fena rezil oldu!
Canlı yayında fena rezil oldu! New Orleans'ı marka sanınca...
5.07.2015 Magazin
New Orleans'ı marka sanınca...
New Orleans'ı marka sanınca... NTV'de yayınlanan Bi Dünya Şov'un sunucusu Hakan Hepcan, canlı yayında rezil oldu. ABD'nin şehri New Orleans'ı marka sanan Hepcan zor anlar yaşadı.
5.07.2015 Sinema-Dizi
Yerden yere vurdu! ‘İmajı da sana sormayalım’
Yerden yere vurdu! ‘İmajı da sana sormayalım’ Twitter’dan Cem Yılmaz’a laf atan sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan neye uğradığını şaşırdı. Yılmaz, Hepcan’ı tweet bombardımanıyla adeta yerden yere vurdu.
12.03.2015 Magazin
Cem Yılmaz çileden çıktı
Cem Yılmaz çileden çıktı Cem Yılmaz’ın kendi kendisinin imajına zarar verdiğini söyleyen Hakan Hepcan, aldığı cevapla şoke oldu...
12.03.2015 Magazin
'Benim adım İbrahim Tatlıses'
'Benim adım İbrahim Tatlıses' Ünlü bir babanın ve annenin oğlu olmak; dolayısıyla da her yaptığının eleştirilmesi...
16.02.2015 Arşiv
Alaçatı Port yeni eğlence dünyası
Alaçatı Port yeni eğlence dünyası Tatilde yöre olarak Çeşme’yi, tarz olarak da eğlenceyi tercih edenlerin yeni adresi; Alaçatı Port...
8.08.2014 Arşiv
‘Yıldız Tilbe aşkımızın sonu varmış’
‘Yıldız Tilbe aşkımızın sonu varmış’ Yıldız Tilbe, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına Twitter’dan ‘’Allah Hitler’den razı olsun, bunlara az bile yapmış’’ yazarak tepki gösterdi...
11.07.2014 Magazin
Twitter yasağına twitter'dan tepki var!
Twitter yasağına twitter'dan tepki var! Twitter kullanıcıları yasağı aşmanın yolunu kısa sürede buldu
29.09.2021 Gündem
Hani televizyondan büyüktü!
Hani televizyondan büyüktü! Bayülgen’in aptallıkla bitmek tükenmek bilmeyen kavgası...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Hepcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan hepcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.