Hakan Dinçay

Hakan Dinçay

Son dakika hakan dinçay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan dinçay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan dinçay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Dinçay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan dinçay gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 hakan dinçay haberi bulunmuştur. Tüm hakan dinçay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe yöneticisi Tahir Sarıoğlu hayatını kaybetti
Fenerbahçe yöneticisi Tahir Sarıoğlu hayatını kaybetti Bir süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Sarıoğlu vefat etti.
5.02.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Topuk Yaylası'na yeni isim
Fenerbahçe'den Topuk Yaylası'na yeni isim Fenerbahçe Kulübünün olağan yüksek divan kurulu toplantısı yapıldı. Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nin adının Serkan Acar Tesisleri olarak değiştirilmesi sonrası Aziz Yıldırım gözyaşlarını tutamadı.
28.10.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Efeler Ligi'ne derbi galibiyetiyle başladı
Fenerbahçe, Efeler Ligi'ne derbi galibiyetiyle başladı Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 3 - 0 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Aziz Yıldırım'dan 2018 hamlesi!
Aziz Yıldırım'dan 2018 hamlesi! Ali Koç’un adaylığı sürecinin taraftarlardan büyük destek bulması Başkan Aziz Yıldırım’a da kolları sıvattırdı…
20.09.2017 Fenerbahçe
Sultanlar hazır kıta
Sultanlar hazır kıta 22 Eylül’de başlayacak Avrupa Şampiyonası öncesi, A Milli Kadın Voleybol Takımımız basının karşısına çıktı. Başarılı coach Guidetti, “Adım adım ilerleyeceğiz” derken kaptan Eda da, madalyayla dönmek istediklerini söyledi.
10.11.2021 Voleybol
Aziz Yıldırım'dan Hakan Dinçay'a veda
Aziz Yıldırım'dan Hakan Dinçay'a veda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, vefat eden kulüp asbaşkanı ve voleybol şubesi yöneticisi Hakan Dinçay için bir yazı kaleme aldı.
13.09.2017 Fenerbahçe
TFF ve Beşiktaş'tan Dinçay için başsağlığı mesajı
TFF ve Beşiktaş'tan Dinçay için başsağlığı mesajı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Beşiktaş Kulübü, vefat eden Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Hakan Dinçay için başsağlığı mesajı yayımladı.
13.09.2017 Fenerbahçe
Hakan Dinçay vefat etti
Hakan Dinçay vefat etti Fenerbahçe Asbaşkanı Hakan Dinçay vefat etti
13.09.2017 Fenerbahçe
'Kupaların devamı gelecek'
'Kupaların devamı gelecek' Kupa Voley’de zafere ulaşan F.Bahçe’de Dicle Nur Babat ve Merve Dalbeler şampiyonluğu VATAN’a değerlendirdi:
18.01.2017 Fenerbahçe
‘F.Bahçe’de ikincilik başarı değildir’
‘F.Bahçe’de ikincilik başarı değildir’ SPOR Toto Şampiyonlar Kupası’nda VakıfBank’ı 3-2 mağlup ederek zafere ulaşan F.Bahçe Grundig’de maç sonrası herkes büyük sevinç yaşadı.
15.10.2015 Fenerbahçe
Sarı-Melekler'den hat-trick
Sarı-Melekler'den hat-trick Şampiyonlar Kupası’nda VakıfBank’ı deviren F.Bahçe Grundig zafere ulaştı
14.10.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'den operasyonlara tam destek
F.Bahçe'den operasyonlara tam destek Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı bugün yapıldı.
25.07.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe küçülmeyi resmen açıkladı
F.Bahçe küçülmeyi resmen açıkladı Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay, erkek voleybol şubesinde küçülmeye gitme kararında, yeterli desteği alamamalarının etkili olduğunu söyledi.
20.06.2015 Fenerbahçe
Yönetim ibra edildi!
Yönetim ibra edildi! Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısı başladı.
30.05.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe efsanesini andı
F.Bahçe efsanesini andı Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve kulüp müdürü Serkan Acar, ölümünün ikinci yıl dönümünde kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
18.04.2015 Fenerbahçe
Yöneticiler de idmanı izledi
Yöneticiler de idmanı izledi Fenerbahçe, 8 Mart Pazar günü Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
6.03.2015 Fenerbahçe
‘Kim, F.Bahçe’de kalacak’
‘Kim, F.Bahçe’de kalacak’ Dinçay: “Kim’in bizle 1 yıl daha sözleşmesi var. Burada çok mutlu.”
3.03.2015 Fenerbahçe
Futbolculardan taraftara çağrı
Futbolculardan taraftara çağrı Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium'un yeni mağazası, Erenköy'de açıldı.
24.12.2014 Fenerbahçe
Yıldırım'dan Vali Şahin'e ziyaret
Yıldırım'dan Vali Şahin'e ziyaret Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, görevine geçtiğimiz Eylül ayında atanan İstanbul Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti.
28.11.2014 Fenerbahçe
Sezonun ilk derbisini Fenerbahçe kazandı
Sezonun ilk derbisini Fenerbahçe kazandı 2014-15 Voleybol Bayanlar Ligi 1. Etap maçlarında ilk kez karşı karşıya gelen Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki maç Fenerbahçe’nin 3-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.
1.11.2014 Galatasaray
Aziz Yıldırım'dan Esmeral Tunçluer'e plaket!
Aziz Yıldırım'dan Esmeral Tunçluer'e plaket! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, aktif basketbol hayatı tamamlayan eski oyuncuları Esmeral Tunçluer'e teşekkür plaketi verdi.
29.10.2014 Fenerbahçe
Derbi kadrosu belli oldu
Derbi kadrosu belli oldu Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı.
17.10.2014 Fenerbahçe
Kiğılı'nın istifası kabul edildi
Kiğılı'nın istifası kabul edildi Fenerbahçe yönetiminde iki değişiklik yaşandı.
18.09.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'den şok karar
F.Bahçe'den şok karar Fenerbahçe'nin yaptırım planıFenerbahçe, erkek voleybolundaki küçülme kararını kadın basketbolu için de uygulama aşamasına geldi.
7.05.2014 Basketbol
'Yavşama arkasında dur!'
'Yavşama arkasında dur!' Mahmut Uslu'dan çok ağır ifadeler...
7.05.2014 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Dinçay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan dinçay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.