Hakan Arıkan

Hakan Arıkan

Son dakika Hakan Arıkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Arıkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Arıkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Arıkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan arıkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 490 hakan arıkan haberi bulunmuştur. Tüm hakan arıkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle çocuklara sürpriz yapıp, gölde tekne ile gezdirip onlarla oyun oynadı.
10.04.2024 Adana
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
Saman balyalarının arasında 305 kilo uyuşturucu çıktı! Tutuklandı
Saman balyalarının arasında 305 kilo uyuşturucu çıktı! Tutuklandı Adana’da şüphe üzerine durdurulan saman balyaları yüklü tırın içerisinden 305 kilogram skunk ele geçilirken olayla ilgili yakalanan bir şüpheli tutuklandı.
2.04.2024 Adana
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
Adana polisinden tarlada çalışan kadınlara karanfilli kutlama! "İlk defa polis abilerden çiçek alıyorum"
Adana polisinden tarlada çalışan kadınlara karanfilli kutlama! "İlk defa polis abilerden çiçek alıyorum" Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, tarlada çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttı.
8.03.2024 Adana
Emniyet ve Kızılay “İyilik için” el ele
Emniyet ve Kızılay “İyilik için” el ele Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Yüreklere kandil yakmayı bir görev bilen Kızılay’ımız, emniyetimizin güç birliği ile her bir noktaya her bir haneye iyiliği bulaştırmak istiyoruz” dedi.
22.02.2024 Adana
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda Adana’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy için tören düzenlendi. Aksoy’un evlatları 'Babam, sensiz ne yapacağız' diyerek gözyaşı döktü.
16.02.2024 Adana
Polis kapı kapı gezip hırsızlığa karşı vatandaşları uyardı! 'Komşu Kollama Projesi'
Polis kapı kapı gezip hırsızlığa karşı vatandaşları uyardı! 'Komşu Kollama Projesi' Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri hırsızlık olaylarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu.
11.02.2024 Adana
Eller semaya depremde hayatını kaybedenler için açıldı
Eller semaya depremde hayatını kaybedenler için açıldı Adana'da depremin yıl dönümünde hayatını kaybedenler için camilerde Mevlid-i Şerif okundu.
6.02.2024 Adana
Adana Emniyet Müdürü öğrencilerle bir araya geldi
Adana Emniyet Müdürü öğrencilerle bir araya geldi Adana’da polis eğitim öğretimin ikinci dönemin başlamasıyla okul önlerinde uygulama yaparken İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan uygulamaları denetleyip sonra okullarda öğrencilerle bir araya geldi.
5.02.2024 Adana
Ayağının tozuyla geldi: Müdür Arıkan Vali Köşger'i ziyaret etti
Ayağının tozuyla geldi: Müdür Arıkan Vali Köşger'i ziyaret etti Bugün İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından Adana'nın yeni Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Vali Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.
2.02.2024 Adana
Adana Emniyetinde devir teslim yapıldı
Adana Emniyetinde devir teslim yapıldı Yeni Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan göreve başladı.
2.02.2024 Adana
3 ilde emniyet müdürü değişti
3 ilde emniyet müdürü değişti Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla; Adana Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır Emniyet Müdürlüğüne Erden Sakarya, Siirt Emniyet Müdürlüğüne Necmettin Öztürk atandı.
26.01.2024 Gündem
Fenerbahçe-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Kayserispor maçı şifreli mi, hangi kanalda?
Fenerbahçe-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Kayserispor maçı şifreli mi, hangi kanalda? Süper Lig heyecanı corona virüsü salgını kapsamında alınan verilen aranın ardından devam ediyor. Şampiyonluk yarışında olan Sarı – Lacivertliler kendi sahasında Hes Koblo Kayserispor’u konuk edecek. 40 puanla 7. Sırada olan Fenerbahçe ile 22 puanla sonuncu sırada bulunan Kayserispor bu akşam kritik maçla karşı karşıya gelecek. Peki, Fenerbahçe Hes Kablo Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynanacak?
12.06.2020 Gündem
Antalyaspor-Kayserispor maç sonucu: 2-2
Antalyaspor-Kayserispor maç sonucu: 2-2 Süper Lig’in 4. haftasında Antalyaspor sahasında ağırladığı İstikbal Mobilya Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.
15.09.2019 Süper Lig
37'lik Hakan Arıkan geri döndü!
37'lik Hakan Arıkan geri döndü! Yeni transfer Eray İşçan'ın sakatlanıp 6 ay sahalardan uzak kalmasının ardından İstikbal Mobilya Kayserispor, kaleci Hakan Arıkan'ı yeniden kadrosuna kattı.
17.07.2019 Kayseri Spor
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim Teknik Direktör Şenol Güneş’in ilk defa A Milli Takım’a davet ettiği Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır, “Her seferinde 1 numaralı kaleci olmak için çaba harcarım. Her zaman da 1 numara olmak isterim” dedi.
1.04.2019 Trabzonspor
Altınordu lideri mağlup etti
Altınordu lideri mağlup etti Spor Toto 1. Lig 19. hafta karşılaşmasında Altınordu, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti.
25.01.2019 TFF 1.Lig
Hatayspor'dan lidere darbe!
Hatayspor'dan lidere darbe! Spor Toto 1. Lig'de Hatayspor konuk ettiği lider Gençlerbirliği'ni 3-1 yenmeyi başardı.
20.01.2019 TFF 1.Lig
5 gollü maçta gülen Gençlerbirliği!
5 gollü maçta gülen Gençlerbirliği! Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti.
23.12.2018 TFF 1.Lig
İstanbulspor, lider Gençlerbirliği'ni devirdi!
İstanbulspor, lider Gençlerbirliği'ni devirdi! Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında İstanbulspor, sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 yendi.
24.11.2018 TFF 1.Lig
Gençlerbirliği 11 haftada sadece 2 gol yedi!
Gençlerbirliği 11 haftada sadece 2 gol yedi! Gençlerbirliği, Türkiye’deki profesyonel futbol liglerinde kalesinde en az gol gören takım konumunda bulunuyor. Spor Toto 1. Lig’de 11 haftada sadece 2 gol yiyen başkent temsilcisi, son 6 karşılaşmada kalesini gole kapattı.
8.11.2018 TFF 1.Lig
Yenilmez Gençler! Zirvede farkı açıyor...
Yenilmez Gençler! Zirvede farkı açıyor... Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Giresunspor'u 1-0 yendi.
5.11.2018 TFF 1.Lig
Gençlerbirliği rekorunu geliştirdi!
Gençlerbirliği rekorunu geliştirdi! Gençlerbirliği, deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup etti ve Spor Toto 1. Lig'de 8'de 8 yaparak geçen hafta kırdığı en iyi başlangıç rekorunu geliştirdi.
5.10.2018 TFF 1.Lig
Gençlerbirliği tek attı 3 aldı
Gençlerbirliği tek attı 3 aldı Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği, Afjet Afyonspor'u 1-0 yendi.
30.09.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Arıkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan arıkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.