Hacklenme

Hacklenme

Son dakika hacklenme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hacklenme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hacklenme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacklenme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacklenme gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 hacklenme haberi bulunmuştur. Tüm hacklenme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırıda milyonlarca dolar kayıp!
Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırıda milyonlarca dolar kayıp! Solana milyon dolarlık siber saldırı ile gündemde. Solona ekosisteminde yer alan cüzdanın güvenliği ihlal edildi ve kullanıcıların Phantom, Slope ve Trustwallet üzerinden saldırıya uğradılar ve 5000’den fazla cüzdan hacklenip boşaltıldı. Peki, Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırı nasıl oldu? Solana (SOL) coinde son durum ne? İşte detaylar…
3.08.2022 Ekonomi
Evlerde gizli tehlike! Uzmanlardan robot süpürgeler ile ilgili kritik uyarılar! Yaşanan yüzlerce olay var!
Evlerde gizli tehlike! Uzmanlardan robot süpürgeler ile ilgili kritik uyarılar! Yaşanan yüzlerce olay var! Çoğumuzun evlerinde kullandığı internet bağlantısıyla çalışan akıllı elektronik cihazlar, göründüğü kadar masum olmayabilir! Özellikle son dönemlerde kullanımı yaygınlaşan robot süpürgelerin bile ciddi güvenlik açıklarına sebep olabileceğini belirten uzmanlar, bu ürünlerin kullanımı konusunda önemli uyarılarda bulundu.
13.02.2022 Gündem
İnsan hacklenme tehlikesi altında
İnsan hacklenme tehlikesi altında Dünyaca ünlü yazar, filozof ve tarihçi Yuval Harari, pandeminin de etkisiyle biyometrik verilerimizin ele geçirilebileceği uyarısında bulunarak, “Yapay zekâ konusunda mutlaka düzenleme yapılmalı” dedi.
1.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Microsoft duyurdu: Yüzde 58'inin arkasında Rusya var
Microsoft duyurdu: Yüzde 58'inin arkasında Rusya var ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, son bir yılda devlet destekli olduğu tespit edilen "hackleme vakalarının" yüzde 58'inin ardında Rusya'nın olduğunu ve çoğunlukla ABD'deki hükûmet kurumlarıyla düşünce kuruluşlarının hedef alındığını açıkladı.
8.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Kripto para kuruluşuna hacker şoku! Tek kalemde milyonluk vurgun
Kripto para kuruluşuna hacker şoku! Tek kalemde milyonluk vurgun Kripto para tarihinin en büyük hacklenme olayı! Finans platformu Poly Network, siber korsanların hedefi oldu. 611 milyon dolara denk gelen Ethereum ve diğer kripto paralar tek seferde transfer edildi. Şirket, dev vurgunun ardından hackerlara flaş bir çağrıda bulundu.
11.08.2021 Ekonomi
Gelin adayı Hanife Gürdal'a şok! Instagram....
Gelin adayı Hanife Gürdal'a şok! Instagram.... Evlilik programlarıyla ünlenen ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Hanife Gürdal'ın eşi, yaptığı paylaşımla eşinin Instagram hesabının hacklendiğini duyurdu.
14.05.2021 Magazin
Hesabında para olanlara uyarı! Çok sayıda mağdur var
Hesabında para olanlara uyarı! Çok sayıda mağdur var Hesabında parası olan herkesi ilgilendiriyor. Anneler Günü öncesi pek çok kişi hediye alma telaşında. Pandeminin etkisiyle böyle özel günlerde internet siteleri üzerinden yapılan satışlarda artış yaşanıyor. Bunu fırsat bilen siber dolandırıcılar ise çok sayıda kişiyi farklı yöntemlerle mağdur ediyor.
6.05.2021 Gündem
Paribu hacklendi mi? Paribu çöktü mü? Paribu ile ilgili son bilgiler...
Paribu hacklendi mi? Paribu çöktü mü? Paribu ile ilgili son bilgiler... Paribu hacklenme olayı ile gündemde. Türkiye'nin kripto para borsaları Paribu hacklendi söylentileriyle sarsıldı. Paribu iddialara ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Peki, Paribu çöktü mü? Paribu hacklendi mi? Paribu çöktü haberleri doğru mu? Paribu hatası nedir? Paribu neden hata veriyor? İşte Paribu'nun hack ile ilgili açıklamaları...
8.04.2021 Ekonomi
Yemek Sepeti ile ilgili yeni açıklama! BTK duyurdu
Yemek Sepeti ile ilgili yeni açıklama! BTK duyurdu Türkiye'nin en büyük online yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com siber saldırıya uğrayarak, hacklendi. Hacklenme haberlerinin ardından Yemeksepeti açıklama yaparak kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalındığını duyurdu. Yemek Sepeti'nin Hacklenmesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. BTK'dan açıklama geldi
31.03.2021 Gündem
Yemeksepeti hacklendi mi? Yemeksepeti açıkladı!: Hangi bilgiler çalındı, kredi kartı bilgileri güvende mi?
Yemeksepeti hacklendi mi? Yemeksepeti açıkladı!: Hangi bilgiler çalındı, kredi kartı bilgileri güvende mi? Türkiye'nin en büyük online yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com siber saldırıya uğrayarak, hacklendi. Hacklenme haberlerinin ardından Yemeksepeti açıklama yaparak kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalındığını duyurdu. Milyonlarca kullanıcı kendine ait hangi bilgilerin çalınıp çalındığını merak ediyor. Peki müşterilerin kredi kartı bilgileri de çalındı mı? İşte detaylar...
27.03.2021 Gündem
ABD'den YPG itirafı! Eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Kimmitt: İttifaka zarar veriyor
ABD'den YPG itirafı! Eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Kimmitt: İttifaka zarar veriyor ABD eski Dışişleri Bakan Yardımcı Mark Kimmitt CNN Türk’e özel açıklamalarda bulundu. ABD’nin Suriye’deki konumu, S-400 ve F-35 tartışmalarını değerlendiren Kimmitt “YPG ile ortaklık Türkiye’ye ile ittifaka zarar veriyor” dedi.
26.03.2021 Dünya
Yerli yazılım, şirketlerin internetteki açıklarının peşine düşecek
Yerli yazılım, şirketlerin internetteki açıklarının peşine düşecek Google, Facebook, Twitter, CERN gibi şirketlerin dijital uygulamalarındaki açıkları tespit edip, bunların iyileştirilmesine katkı sağlayan siber güvenlik uzmanı Kılıç ve ekibi, sitelerin siber güvenlik risklerini ortaya koyan yazılım geliştirdi.
20.12.2020 Bilim ve Teknoloji
46 bin satır kod yazarak yerli ve milli işletim sistemi geliştirdi
46 bin satır kod yazarak yerli ve milli işletim sistemi geliştirdi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Muhammed Ümit Aksoylu, 8 ayda 46 bin satır kod yazarak Linux çekirdeğinden Unix'e geçirilmiş mobile yönelik kişisel kullanım için geliştirilen kapalı kaynak kodlu işletim sistemi üretti.
7.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Aslı Bekiroğlu internete düştü! Olay fotoğraflar...
Aslı Bekiroğlu internete düştü! Olay fotoğraflar... Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım dizileriyle tanınan Aslı Bekiroğlu’nun, icloud hesabı hacklendi, fotoğraf ve videoları internete düştü.
3.02.2020 Magazin
Dünyayı sarsan olayda yeni gelişme
Dünyayı sarsan olayda yeni gelişme Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Amazon Üst Yöneticisi ve Washington Post gazetesinin sahibi Jeff Bezos'un telefonunu hacklediği iddialarına ilişkin tartışmalar sürüyor.
23.01.2020 Dünya
Evdeki güvenlik kameraları için 'hacklenme' uyarısı
Evdeki güvenlik kameraları için 'hacklenme' uyarısı Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) tarafından ev içi güvenlik kamerası kullanıcılarına 'hacklenme' konusunda uyarılarda bulundu.
14.12.2019 Bilim ve Teknoloji
"Herkes yatak odamıza girdi"
"Herkes yatak odamıza girdi" Oyuncu Berk Oktay ve boşanma davası süren eşi Merve Şarapçıoğlu’nun iCloud hesapları geçen yıl hack’lenmiş ve çiftin mahrem fotoğrafları sosyal medyaya yayılmıştı.Merve Sarapçıoğlu konuyla ilgili ilk kez Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na konuştu.
17.02.2019 Magazin
Diagne yine paylaştı, Denizli'den açıklama geldi!
Diagne yine paylaştı, Denizli'den açıklama geldi! Kasımpaşa'nın gol krallığı yarışında zirvede yer alan oyuncusu Diagne'nin İnstagram'da yaptığı paylaşımlar Galatasaraylı taraftarlar arasında heyecan yarattı. Lacivert-beyazlı kulüpten yetkililer, konu ile ilgili Skorer'e yaptığı açıklamada hacklenme gibi bir durum olmadığını, Senegalli futbolcunun kafasına göre takıldığını söylediler.
26.01.2019 Galatasaray
MEB'den açıklama: Değişiklik yaptığı anlaşılmıştır!
MEB'den açıklama: Değişiklik yaptığı anlaşılmıştır! MEB'den, "MEB'in sistemini hackleyip notlarını düzeltti" başlıklı haberle ilgili açıklama yapıldı
18.01.2019 Gündem
Uzmanlara göre Bitcoin balonu patladı
Uzmanlara göre Bitcoin balonu patladı Bitcoin’in 20 bin dolar seviyesinden, 3 bin 200 dolar seviyelerine kadar gerilediği belirten Siber Güvenlik Uzmanı Vahap Eren, gerçekleşen bu düşüşün en önemli nedenlerinden birinin Bitcoin’in siber güvenlik riskleri barındırması olduğunu söyledi.
22.12.2018 Ekonomi
Telefonundan çıplak fotoğrafları çalınmıştı! Flaş karar...
Telefonundan çıplak fotoğrafları çalınmıştı! Flaş karar... Üstsüz görüntülerini sosyal medyaya sızdıran hacker’dan şikayetçi olan Burcu Esmersoy, tüm çağrılara rağmen 15 ay boyunca ifade vermeye gitmeyince dosya kapandı.
8.01.2018 Gündem
Ölümcül diyen de var para olarak gören de
Ölümcül diyen de var para olarak gören de İş ve finans dünyasından Bitcoin hakkında farklı çıkışlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Danimarka Merkez Bankası riskleri işaret ederek “Ölümcül Bitcoin’den uzak durun” derken Japonya’da bir firma Bitcoin karşılığında 2’nci el otomobil satışlarına başladığını açıkladı
19.12.2017 Ekonomi
Tüm kablosuz ağlar "krack" saldırısı riski taşıyor
Tüm kablosuz ağlar "krack" saldırısı riski taşıyor Araştırmacılara göre dünya genelindeki tüm kablosuz (Wi-Fi) bağlantılar eşi benzeri görülmemiş bir güvenlik açığı taşıyor ve hepsinin 'hacklenme' riski var.
16.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Filipinler'de bankaya yatırılan paralar yok oldu!
Filipinler'de bankaya yatırılan paralar yok oldu! Filipinler'deki The Bank of the Phillipinnes Islands (BPI), müşterilerinin hesaplarından onay verilmeden yapılan para transferleri olduğunu ve buna sistemlerindeki bir hatanın yol açtığını açıkladı.
7.06.2017 Dünya
Gaspçı, tecavüzcü katil robot kabusu
Gaspçı, tecavüzcü katil robot kabusu Robotların aramıza karışması hem korkuları hem de etik tartışmaları hayatımıza taşıdı. Kimileri bunların hacklenip ölüm makinelerine dönüştüreceğini söylüyor, Stephan Hawking ‘100 yıl içinde robotlar dünyayı istila edecek’ diyor, Isaac Asimov’un 1960’lı yıllarda yazdığı “üç robot yasası“ AB’de kanunlaşıyor.
4.03.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Hacklenme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacklenme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.