Habr

Habr

Son dakika habr haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan habr ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını habr haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Habr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan habr gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 habr haberi bulunmuştur. Tüm habr haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tapu Genel Müdürlüğü resmen duyurdu! Ev alacakları ilgilendiriyor, geçerliliği yok
Tapu Genel Müdürlüğü resmen duyurdu! Ev alacakları ilgilendiriyor, geçerliliği yok Gayrimenkul sektörü ile ilgili son dakika açıklaması! Ev alıp satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hiçbir geçerliliği olmadığı duyuruldu. Pandemi sonrası kendi evini yapmak isteyenlerin arsa alımına yöneldiğini belirten Tapu ve Kadastro Genel Müdür Zeki Adlı, tarım arazilerinde mantar gibi kaçak evler türediğini, bazı uyanıkların tarım arazilerini arsa gibi satarak vatandaşı kandırdığını söyledi. Adlı, noterdeki sözleşmelerin geçerliliği olmadığını, satışların tapu müdürlüklerinde olması gerektiğini vurguladı. Yabancıya konut satışına da değinen Adlı her isteyenin gayrimenkul almasının mümkün olmadığının altını çizerek, bir kişinin Türkiye'den ev ya da arsa alması için Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde yasaklı olmayan ülkeler listesinde yer almak gerekiyor. Örneğin Suriyeli gerçek kişiler, Türkiye’de gayrimenkul alamıyor. Çünkü yasak ülke listesindeler. Suriyeliler tüzel kişi olarak yani şirket olarak Türkiye’de yatırım yaparlarsa gayrimenkul edinebilirler ama bunun için de öncelikle bulundukları ilin valiliğine başvuruyorlar, gerekli incelemeler yapıldıktan sonra uygun görülürse satışa izin veriliyor.
18.05.2022 Ekonomi
Düşük yaptırma teşebbüsüne 10 yıl
Düşük yaptırma teşebbüsüne 10 yıl Evlilik dışı hamile kalan kızına düşük yaptırmak için sırt üstü yatırarak karnına bastıran üzerine masa koyan ve üç gün kına kaynatıp içiren anne hakkında 10 yıl hapis istendi
28.04.2015 Yaşam
Tutuklanan 17 polis Silivri Cezaevi'nde
Tutuklanan 17 polis Silivri Cezaevi'nde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan 17 polis, Silivri Cezaevi'ne konuldu.
29.09.2021 Gündem
Çakma deriye etiket önlemi
Çakma deriye etiket önlemi Zehirli ayakkabı olayından sonra piyasadaki ayakkabı denetimlerini artıran Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, artık ayakkabıların hem kimyasal denetimini hem de etiket denetimini birlikte gerçekleştirecek.
22.01.2015 Yaşam
Almanya net: PKK terör örgütüdür
Almanya net: PKK terör örgütüdür Almanya'da bazı siyasilerin, IŞİD'e karşı savaşan PKK'nın terör örgütleri listesinden çıkarılması talebine, içişleri balanından yanıt geldi.
29.09.2021 Gündem
CHP'den 'idam'a ilk tepki!
CHP'den 'idam'a ilk tepki! CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, çocuk cinayetleri ile gündeme gelen idam tartışmasını değerlendirdi...
29.09.2021 Gündem
Eşinin ülkesine büyükelçi oldu
Eşinin ülkesine büyükelçi oldu Eski MGK Genel Sekreteri Serdar Kılıç, Tokyo Büyükelçiliği’nden Washington’a kaydırıldı, yerine Ahmet Bülent Meriç getirildi...
29.09.2021 Gündem
Sınav kargaşası çıkar!
Sınav kargaşası çıkar! SBS kalkarsa: Urfalı öğrencinin hayalleri yıkılır
29.09.2021 Gündem
Kocaman hakkında şok iddia!
Kocaman hakkında şok iddia! Ünlü spor yorumcusu Ertem Şener, Aykut Kocaman'ın görevine devam etmeme kararı aldığını açıkladı
25.12.2012 Futbol
Ünlü CEO’lara casusluk dersi
Ünlü CEO’lara casusluk dersi Eski casuslar ünlü işadamlarına eğitim verecek
20.10.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Habr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki habr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.