Haberi

Haberi

Son dakika haberi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haberi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haberi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haberi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haberi gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.762 haberi haberi bulunmuştur. Tüm haberi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi Aksaray'da 13 yaşındayken demir ustası babası Mehmet Kılıç geçirdiği kaza sonucu gözlerini kaybedince okulu bırakmak zorunda kalan ayakkabı tamircisi olan Turgut Kılıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle düzenlenecek program için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edildiğini söyledi.
30.04.2024 Gündem
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi alarm! İsmail Kartal'dan 'kafanızdan silin' talimatı
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi alarm! İsmail Kartal'dan 'kafanızdan silin' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Derbi öncesi son idmanda beklendiği gibi Ali Koç da vardı. Ancak Samandıra’nın tek ziyaretçisi başkan olmadı. Futbolcuların aileleri de Can Bartu Tesisleri’nde soluğu aldı. Hep birlikte yemek yenildi, moraller tavan yaptı. Teknik direktör İsmail Kartal yemek öncesindeki idmanda derbi için hazırladığı zafer planını öğrencilerine anlattı. İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisindeki imha organizasyonları...
27.04.2024 Fenerbahçe
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Okan Buruk, Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidiyor! Teklifi açıklayıp bombayı patlattı
Okan Buruk, Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidiyor! Teklifi açıklayıp bombayı patlattı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup etti. Eski futbolcu Mehmet Topal'ın Okan Buruk ile ilgili bombayı patlattı. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi bitti! Son hareketi ayrılığı getirdi, Ali Koç artık istemiyor
Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi bitti! Son hareketi ayrılığı getirdi, Ali Koç artık istemiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig’de şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe’de sular durulmuyor. Son haftalardaki performansı ve kadro seçimi konusunda eleştiri yağmuruna tutulan İsmail Kartal'ı üzecek bir haber geldi. Sarı-lacivertlilerde peş peşe alınan kötü sonuçların faturası İsmail Kartal'a kesildi. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti Geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri, erken doğum yaparak ilk bebeğini kucağına aldı. Güzel haberi Başak Sayan duyururken; Vuslateri'nin minik kızına verdiği isim de ortaya çıktı.
27.04.2024 Magazin
Arda Güler'in istediği sonunda oluyor! Ancelotti'den Türk taraftarları sevindirecek karar
Arda Güler'in istediği sonunda oluyor! Ancelotti'den Türk taraftarları sevindirecek karar Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, deplasmanda Real Sociedad'a karşı oynayacakları lig maçında Arda Güler'e süre vermeyi düşündüğünü söyledi. Öte yandan Milli futbolcu Arda Güler için müjdeli haber geldi.
26.04.2024 Fenerbahçe
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
25.04.2024 İddaa
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Ali Koç ve İsmail Kartal acilen istifa edip gidin: Dzeko, Batshuayi derken hepsini kandırdılar
Ali Koç ve İsmail Kartal acilen istifa edip gidin: Dzeko, Batshuayi derken hepsini kandırdılar Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanındaki puan kaybı sonrası tartışmalara devam ediyor. Fenerbahçe'de teknik heyet oyuncuları tekrar ayağa kaldırmak için düğmeye bastı. Öte yandan milli eski futbolcu İsmail Kartal ve Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirirken bomba istifa açıklamasından bulundu. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Birçok araç sahibinin haberi yok! 6 bin 440 lira cezası var
Birçok araç sahibinin haberi yok! 6 bin 440 lira cezası var Araç sahibi olan milyonlar, göz göre göre bazı trafik kurallarını hiçe sayıyor. Hem kendi hayatlarını tehlikeye atıyor hem de trafik güvenliğini adeta hiçe sayıyor. İşte tam da bu noktada araç sahibini ilgilendiren önemli karar ortaya çıktı. Trafikte bunu yapan sürücülere tam 6 bin 440 TL para cezası kesilecek. İşte detaylar…
24.04.2024 Ekonomi
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
Hasan Efendi yerine kim geçti? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek?
Hasan Efendi yerine kim geçti? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek? Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti.
23.04.2024 Yaşam
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni'
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni' Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber var. Burcu Alço güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
23.04.2024 Magazin
Hayallerinin peşinden gitti! Ünlü oyuncu Kanada'ya yerleşti
Hayallerinin peşinden gitti! Ünlü oyuncu Kanada'ya yerleşti Hayallerini gerçekleştirmek için Kanada'ya yerleşti... Yönetmen olmak isteyen oyuncu Capilano Üniversitesi'ne kabul edildi.
21.04.2024 Magazin
Merkez Bankası harekete geçti! Mevduat faizleri değişti, işte bankaların güncel oranları
Merkez Bankası harekete geçti! Mevduat faizleri değişti, işte bankaların güncel oranları Banka mevduat faizleriyle ilgili yeni gelişme. Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı Kadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024 Gündem
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024 Gündem
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım'
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım' Müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisine 'öldü' şeklinde yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
15.04.2024 Magazin
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu, elektronik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Adana
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu Adana'da depremde bütün ailesini kaybeden Fatih Karaca, “Dünya kadar malım olsa ne yazar, bayramda boynuma sarılan bir evladım kalmadı” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
10.04.2024 Adana
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Çok şükür bayramda evimizde olacağız" dedi.
10.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haberi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.