Haberelr

Haberelr

Son dakika haberelr haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haberelr ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haberelr haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haberelr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haberelr gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 haberelr haberi bulunmuştur. Tüm haberelr haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bekir Bozdağ iddiası
Bekir Bozdağ iddiası AKP’ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, dünkü köşesinde AKP kulislerinde Davutoğlu sonrası başbakanlık koltuğu için beş ismin geçtiğini yazmıştı:
29.09.2021 Gündem
'Bu yıl Donbas'ı geri  alacağız'
'Bu yıl Donbas'ı geri alacağız' Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolünde bulunan Donetsk ve Lugansk bölgelerinin bu sene içerisinde tekrar Ukrayna’nın egemenliği altına gireceğini söyledi. Poroşenko, “Bu benim görevim. Ukrayna’nın her santimetresi için mücadele edeceğim” dedi.
23.01.2016 Dünya
Yerel seçimlerde kim nereyi alır?
Yerel seçimlerde kim nereyi alır? MAK Danışmanlık ve Araştırma şirketinin 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik 1-7 Mart anketi özellikle büyükşehirlere ilişkin çarpıcı sonuçlar ortaya koydu.
17.03.2014 Siyaset
Ev arkadaşı bir baykuş!
Ev arkadaşı bir baykuş! İngiltere’de yaşayan Peter Middleton, sokakta terk edilmiş ‘evcil’ bir baykuş buldu...
5.03.2014 Dünya
Tiger ikinci maçında kazandı
Tiger ikinci maçında kazandı THY World Golf Final turnuvasında ikinci maçlar oynandı
10.10.2012 Futbol
'Aziz Bey'de vefa yoktur!'
'Aziz Bey'de vefa yoktur!' Eski yöneticiden sert açıklamalar
3.10.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Haberelr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberelr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.