Habelrer

Habelrer

Son dakika habelrer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan habelrer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını habelrer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Habelrer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan habelrer gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 habelrer haberi bulunmuştur. Tüm habelrer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Minik Leyla, bulunmadan 6-7 gün önce hayatını kaybetmiş...
Minik Leyla, bulunmadan 6-7 gün önce hayatını kaybetmiş... Ağrı'da bayram için gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda, ceset üzerinde bulunan böcek üzerinde yapılan incelemeye göre, Aydemir'in bulunduğu günden 6-7 gün önce öldüğünün anlaşıldığı kaydedildi.
21.06.2019 Gündem
Karacak Dağı’nı vuran Türkiye tarihte bir ilke imza attı
Karacak Dağı’nı vuran Türkiye tarihte bir ilke imza attı Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından üs olarak kullanılan Sincar ve Karacak Dağı bölgelerine hava harekatı düzenlendi. Bu operasyonla ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Türkiye bu akınla ilk defa Mahmur’ da etki üretmiş, Cumhuriyet tarihinde ilk defa bu kadar derine inmiştir” dedi.
14.12.2018 Gündem
Yalçın Akdoğan'dan flaş 'Öcalan' iddiası
Yalçın Akdoğan'dan flaş 'Öcalan' iddiası Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ülke TV'de ''Gündem Özel'' programında gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
CHP'den Şanlıurfa atağı
CHP'den Şanlıurfa atağı CHP, Güneydoğu illerinde bu kez farklı bir taktik izliyor. Oy oranının yüzde 1'in bile altında düştüğü illerde DYP'nin eski etkili isimlerine yöneldi. Son 31 yılda sadece 4 vekil çıkarabildiği Şanlıurfa'da gösterdiği iki aday, yerel seçimde partinin toplam oyunun 10 katı oy aldı.
29.09.2021 Gündem
Özgecan cinayetinde şok gelişme!
Özgecan cinayetinde şok gelişme! Özgecan Aslan cinayetinde şok gelişme. Katilin karısının katliamın yaşandığı saatte sanıklarla defalarca telefonla konuştuğu ortaya çıktı.
28.03.2015 Yaşam
YSK seçmen kaydı sorgulama
YSK seçmen kaydı sorgulama YSK'nın sorgulama sayfasından seçmen kaydınızın olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Su dolu çukura düşen çocuk öldü
Su dolu çukura düşen çocuk öldü Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde, evlerinin yanında oynarken foseptik için açılan su dolu kuyuya düşen 5 yaşındaki Metin Keloğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
6.02.2015 Yaşam
Haftaya ertelendi!
Haftaya ertelendi! Meclis'te İç Güvenlik Paketi'nin görüşmeleri haftaya kaldı...
29.09.2021 Gündem
Sedat Peker'den MHP'ye çok ağır suçlama!
Sedat Peker'den MHP'ye çok ağır suçlama! Sedat Peker bugün sosyal medya hesabından 'başkanlık sistemi' hakkında açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Eşi terk edince çıldırdı!
Eşi terk edince çıldırdı! Konya’da tartıştığı eşinin çocuklarıyla birlikte evi terk etmesine sinirlenen bir kişi, eşi gelmeyince evdeki eşyaları balkondan aşağı attı...
13.01.2015 Yaşam
Batman'in düşmanı Joker'in yeni oyuncusu belli oldu
Batman'in düşmanı Joker'in yeni oyuncusu belli oldu Batman’in en az onun kadar ünlü olan düşmanı Joker'i oynayacak yeni isim belirginleşti.
3.12.2014 Kültür Sanat
İran'da 'sinyal bozucu' alarmı
İran'da 'sinyal bozucu' alarmı İranlı Öğrenciler Ajansı İSNA'nın haberine göre, İran Ulaştırma Bakanı Mahmud Vaizi, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Sosyal Refah ve Sağlık bakanları ile Atom Enerji ve Çevre Kurumu başkanlarından, "sinyal bozucuların", tehlikeli hastalıklara yol açıp açmayacağına ilişkin kapsamlı bir araştırma yapmalarını istediğini, bildirdi...
1.12.2014 Dünya
Önümüzdeki 3 güne dikkat!
Önümüzdeki 3 güne dikkat! Önümüzdeki 3 gün içerisinde İstanbul ve Karadeniz'in kıyılarında aralıklı olarak yağış ve soğuk hava bekleniyor...
24.11.2014 Yaşam
Kısırlığı önlüyor
Kısırlığı önlüyor Kan dolaşımını hızlandıran soğuk suyun başka faydaları da ortaya çıktı. Testosteron hormonunu artıran buz gibi bir duş doğurganlığı artırıyor.
23.11.2014 Sağlık
Yeni dönem! Bundan böyle...
Yeni dönem! Bundan böyle... Şehir içi yolcu taşımacılığında yeni dönem!
19.11.2014 Ekonomi
MHP seçim takvimini açıkladı!
MHP seçim takvimini açıkladı! Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl teşkilatı İl ve İlçeler için yapılacak kongre tarihlerini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Çuval geçirme olayında flaş gelişme!
Çuval geçirme olayında flaş gelişme! ABD askerlerinin başına çuval geçirme eylemine katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 12 kişi savcılık sorgusuna gerek görülmeden serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Fiyatı düşüyor!
Fiyatı düşüyor! Suudi arabistan’ın, en büyük müşterisi ABD’de pazar payı kaybetmemek için attığı adım sonrası, ABD hafif petrolünün varil fiyatı 80 doların da altına inirek 78...
4.11.2014 Ekonomi
Canlı yayında sigara içerken yakalandı
Canlı yayında sigara içerken yakalandı Mimikleriyle fenomen olan modacı Nur Yerlitaş, yayın esnasında sigara içerken yakalandı...
2.11.2014 Magazin
Polis merkezinde sarı toz paniği!
Polis merkezinde sarı toz paniği! Sivas’ da Şehit Ali Yüce Polis merkezine yurtdışından gönderildiği belirtilen sarı zarf şüpheli görünmesi üzerine inceleme altına alındı...
29.09.2021 Gündem
Piyasaların merakla beklediği açıklama geldi!
Piyasaların merakla beklediği açıklama geldi! Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantısında faiz oranlarında değişikliğe gitmedi...
23.10.2014 Ekonomi
CHP’li Tarhan yeni parti mi kuruyor!
CHP’li Tarhan yeni parti mi kuruyor! Güneş gazetesi yazarından bomba gibi bir iddia!
29.09.2021 Gündem
Times: 'Özel olarak eğitilen Kürt birlikleri yola çıktı'
Times: 'Özel olarak eğitilen Kürt birlikleri yola çıktı' Gazete, ABD özel güçleri tarafından eğitilmiş "Kürt terörle mücadele birlikleri"nin üyelerine Kobani'ye gitmeleri ve IŞİD'e karşı savaşa destek vermelerinin emredildiğini kaydetti...
29.09.2021 Gündem
Bakan: Petrol fiyatları...
Bakan: Petrol fiyatları... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
20.10.2014 Ekonomi
İşte toplantıya katılan isimler
İşte toplantıya katılan isimler Davutoğlu 'Akil İnsanlar'la bir araya geldi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Habelrer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki habelrer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.