Epilasyon için gittiği güzellik merkezinde dehşeti yaşadı! 'Bu kolla mı gelinlik giyeceğim?'
Epilasyon için gittiği güzellik merkezinde dehşeti yaşadı! 'Bu kolla mı gelinlik giyeceğim?' İzmit'te epilasyon için bir güzellik merkezine giden Tuba Yıldız'ın (32) kollarında yanıklar oluştu. Tedavi gören Yıldız, doktor olmayan güzellik merkezlerine gidilmemesini tavsiye etti.
10.05.2022 Yaşam
Borcu olan binlerce kişiye güzel haber! Meclis'te kabul edildi ve...
Borcu olan binlerce kişiye güzel haber! Meclis'te kabul edildi ve... Borcu olan binlerce kişi için flaş karar! Kredi ve SGK prim borçları yapılandırılacak. Borçlarını yapılandıranlar iş yerleri sigorta prim desteğinden yararlanacak. Düzenlemeye göre; Buna göre, yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerinin yanı sıra internet kafe, spor, eğlence, eğitim kursları, yüzme kulüpleri, form tutma ve vücut geliştirme salonları, bilardo salonları, eğlence parkları, lunaparklar, düğün, balo ve kokteyl salonları, oyun makinelerinin işletilmesi, güzellik merkezleri, hamam, sauna, kaplıca sektörlerinde faaliyet gösteren iş yerlerinde, 2021 yılı Mart ayında hizmet akdi bulunan ve ücretsiz izne ayrılan çalışanlardan halihazırda uygulanmakta olan nakdi ücret desteğinden faydalanmayanlara, 2021 yılı Nisan ve Mayıs aylarına ilişkin olarak, ücretsiz izne ayrıldıkları dönem için, günlük 50 lira ödeme yapılacak. Ayrıca halihazırda nakdi ücret desteği alan kişiler için de destek tutarı 50 liraya çıkarılıyor. Aynı sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerinde 2021 Mart ayına ait muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinde bildirilen sigortalılar için 2021 yılı Nisan ve Mayıs aylarına ilişkin belirlenen prime esas kazanç alt sınırı üzerinden hesaplanan sigortalı ve işveren hissesi primlerinin tamamı, bu işverenlerin Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeyecekleri tüm primlerden mahsup edilmek suretiyle İşsizlik Fonundan karşılanacak.
16.04.2021 Ekonomi
Güzellik salonları kapanacak mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi
Güzellik salonları kapanacak mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Kısmi Kapanma Genelgesi gönderdi. Genelgede, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler uygulamaya geçirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında alınan kararlar doğrultusunda ülke genelini kapsayacak şekilde iki haftalık kısmi kapanmaya geçildi. Kısmi kapanmaya yönelik tedbirler arasında güzellik salonları ile ilgili yeni kararlar da alındı. Peki, Güzellik salonları kapanacak mı? Güzellik merkezleri kapandı mı? Güzellik merkezleri açık mı? Güzellik salonları ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı'nın Kısmi Kapanma Genelgesi...
14.04.2021 Gündem