Güvenlik Uzmanı Mete Yarar

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar

Son dakika Güvenlik Uzmanı Mete Yarar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güvenlik Uzmanı Mete Yarar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenlik uzmanı mete yarar gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 güvenlik uzmanı mete yarar haberi bulunmuştur. Tüm güvenlik uzmanı mete yarar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde Dünyada bir ilk ve Türkiye'nin ilk uçak gemisi olan TCG Anadolu bugün Deniz Kuvvetleri envanterine giriyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, geminin müthiş bir güç aktarma platformu olduğunu söyledi. Demir "Ambargo koymak isteyenler olabilir, kabiliyetlerin üstüne konması devrim niteliğinde. İyi bir yürüyüşümüz var, koşmamız gerekiyor. İnşallah dediğim gibi istediğiniz değişiklikleri yapabilmek önemli" dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Mete Yarar fotoğrafla anlattı: İşte Türkiye konsepti, bu kez çok farklı olacak
Mete Yarar fotoğrafla anlattı: İşte Türkiye konsepti, bu kez çok farklı olacak CNN Türk'te Akıl Çemberi programına katılan güvenlik uzmanı Mete Yarar, Selçuk Bayraktar'ın sosyal medyadan paylaştığı MIUS sistemine ilişkin detayları anlattı. Mete Yarar, bu sistemin sadece karadan kalkmayacağını, çok maksatlı çıkartma gemisi olarak hayata geçirilecek olan ve daha sonra bir SİHA gemisine dönüştürülecek olan Anadolu'da kullanılacak bir sistem olduğunu belirtti.
23.07.2021 Gündem
Mete Yarar: Nurettin’i ve Kalkan’ı öldürmek arasında fark yok
Mete Yarar: Nurettin’i ve Kalkan’ı öldürmek arasında fark yok En son terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden Sofi Nurettin'in öldürülmesi örgüte büyük darbe vurdu. Peki bu operasyonlar nasıl yapılıyor? Bu eylemlerin anlamı ne? Terör ve güvenlik uzmanı Mete Yarar yorumladı. Yarar operasyon için, “Duran Kalkan’ın öldürülmesi arasında fark yok” ifadelerini kullandı.
23.05.2021 Gündem
ABD - Rusya gerilim son perde: Haritalar değişebilir
ABD - Rusya gerilim son perde: Haritalar değişebilir Amerika-Rusya geriliminin odak noktası Ukrayna. Rusya, Ukrayna sınırı, ilhak ettiği Kırım yarımadası ve Ukrayna'daki ayrılıkçı bölgelere askeri yığınak yaptı. Ukrayna ordusunun da işgal altındaki topraklarını geri almak için bir harekata hazırlandığı söyleniyor. Peki sahadaki son durum ne? Bölgede sıcak çatışma ya da yeni bir savaş çıkar mı? Güvenlik uzmanı Mete Yarar CNN TÜRK’te değerlendirdi.
3.04.2021 Dünya
Mete Yarar’dan S-400 açıklaması: ABD silah ambargosu uyguladı
Mete Yarar’dan S-400 açıklaması: ABD silah ambargosu uyguladı Patriot- S-400 ekseninde yapılan ‘vermediler-almadınız’ tartışmaları sürerken, olayın arka planını CNN TÜRK yayınında değerlendiren Mete Yarar, konuyla ilgili, ‘ABD geçmişte olduğu gibi 2016’da da silah ambargosu uyguladı. Ve Türkiye bu sefer ağırlığını koyarak S-400 hava savunma sistemlerini aldı’ açıklamasında bulundu.
3.03.2021 Gündem
Sinat-Haftanin'e Pençe 3 Operasyonu başladı!
Sinat-Haftanin'e Pençe 3 Operasyonu başladı! Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin bölgesinde Pençe-3 Operasyonu başlatıldı. Harekatı yorumlayan uzmanlar bunun bir baskın olduğunu PKK'nın beklemediği anda gerçekleştirildiğini dile getirdiler.
24.08.2019 Gündem
Irak'ın kuzeyine ikinci harekat! Bakanlık duyurdu
Irak'ın kuzeyine ikinci harekat! Bakanlık duyurdu Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyine ikinci harekatın başlatıldığını duyurdu. Bakanlık açıklamasında "Dün saat 22.00'de Irak'ın kuzeyinde teröristlerin yuvalandığı bölgelere karşı Pençe-2 Operasyon Planı çerçevesinde yeni bir harekat başlatıldı" denildi. Komandolar Hakurk'un güneyine girdi. Operasyonu yorumlayan uzmanlar "Hakurk, Kandil, Avaşin, Basyan gibi bölgeler yakın zamana kadar adeta örgüt tarafından tabulaştırılarak 'girilmez-erişilmez' noktalar olarak biliniyordu" dediler.
13.07.2019 Gündem
Son dakika: Mete Yarar'dan ABD'nin PKK kararına çok çarpıcı yorum!
Son dakika: Mete Yarar'dan ABD'nin PKK kararına çok çarpıcı yorum! ABD'nin, Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Cemil Bayık'ın başlarına ödül koymasıyla ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulunan güvenlik uzmanı Mete Yarar, ABD'nin gerçek niyetiyle ilgili ihtimalleri değerlendirdi.
7.11.2018 Gündem
Mete Yarar Gülnaz Kudunoğlu ile dünya evine girdi
Mete Yarar Gülnaz Kudunoğlu ile dünya evine girdi Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, televizyoncu Gülnaz Kudunoğlu ile bugün nikah masasına oturdu.
9.07.2018 Magazin
Mete Yarar: Artık kimse Türkiye'ye parmak sallayamaz
Mete Yarar: Artık kimse Türkiye'ye parmak sallayamaz Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen 'Umudu adı Türkiye' programına katılan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Türkiye'nin ayağa kalktığını artık kimsenin Türkiye'ye parmak sallama cesaretinde dahi bulunamayacağını söyledi.
12.04.2018 Gündem
Güvenlik uzmanı Mete Yarar: 'Menbiç operasyonunun ilk safhası başladı'
Güvenlik uzmanı Mete Yarar: 'Menbiç operasyonunun ilk safhası başladı' Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Menbiç ve Aynel Arab operasyonlarının ilk safhasının başladığını belirterek, “Neden? Bu süreçte en önemli hazırlıklardan bir tanesi de siyasal anlamda ve karşı tarafla görüşmeler anlamında, yani diplomatik anlamda faaliyetler de aslında faaliyetin bir kısmıdır. Bugün Amerikalılarla, Rusya ile görüşüyorsanız, İran ve diğer muhataplarınızla görüşüyorsanız aslında bu operasyonun ilk safhası da başlamış demektir” dedi.
9.04.2018 Gündem
Güvenlik uzmanı Yarar: Herkes haddini bilsin
Güvenlik uzmanı Yarar: Herkes haddini bilsin Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Afrin'deki operasyona katılan askerimizi destekleyenlere karşı çıkan sanatçılara tepki gösterdi.
5.04.2018 Gündem
Mete Yarar'dan flaş Afrin yorumu
Mete Yarar'dan flaş Afrin yorumu Güvenlik uzmanı Mete Yarar, "(Afrin'e neden gittik?) sorusunun cevabını, Fırat Kalkanı Harekatı'nda ve daha sonra gelinen dönemde ortaya koyduk. DEAŞ'ı attık, bugün DEAŞ konuşmuyoruz." dedi.
9.03.2018 Gündem
Mete Yarar'dan dikkat çeken İncirlik yorumu
Mete Yarar'dan dikkat çeken İncirlik yorumu İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılmasıyla ilgili "Ben bu konuda farklı düşünüyorum" diyen güvenlik uzmanı Mete yarar, bu üslerinin bir koz olduğunu ifade etti. Zeytin Dalı Harekatı'nı değerlendiren Yarar, zamanı geldiğinde Türkiye'nin bu üsleri kapatma kararını verecek kadar güçlü olduğunu vurguladı.
16.02.2018 Gündem
Mete Yarar Afrin detaylarını açıkladı!
Mete Yarar Afrin detaylarını açıkladı! Kağıthane’de düzenlenen söyleşide Zeytin Dalı Harekatı’nın detaylarını anlatan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, ’’Afrin’in TSK tarafından alınmama ihtimali yok, alınmaması diye bir alternatif de yok’’ dedi.
8.02.2018 Gündem
Mete Yarar'dan gündemi sarsacak NATO iddiası
Mete Yarar'dan gündemi sarsacak NATO iddiası Güvenlik uzmanı Mete Yarar YPG'nin, Zeytin Dalı Harekâtı gerçekleştiren Türkiye'ye karşı kullandığı silahları "Ya ABD ya da IŞİD karşıtı koalisyon ülkelerinden" edinmiş olduğuna işaret etti. Emekli Korgeneral Karakuş ise "NATO ülkelerinin PKK'ya verdiği destek yeni değil, 1984'ten beri sürüyor" diye konuştu.
1.02.2018 Gündem
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: Bunun adı vatan hainliği
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: Bunun adı vatan hainliği Güvenlik Uzmanı Yarar, Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili olarak çarpıcı açıklamaklarda bulundu.
22.01.2018 Gündem
Mete Yarar'dan Afrin açıklaması
Mete Yarar'dan Afrin açıklaması Afrin harekatı ile güvenlik uzmanı Mete Yarar'dan çok çarpıcı açıklamalar geldi. Yarar, Afrin'de bulunan ekibin başında Kandil'den gelen bir sorumlunun olduğunu söyledi.
21.01.2018 Gündem
Yarar: Fırat Kalkanı öncesi sizi dinlemeyen ülkeler beraber çalışalım diyor
Yarar: Fırat Kalkanı öncesi sizi dinlemeyen ülkeler beraber çalışalım diyor Güvenlik uzmanı Mete Yarar, zorluklara rağmen Türkiye'nin büyük işler başardığını belirterek, 'Başardığımız işlerle masada yer alacağız. Ancak gücünüzle masaya sandalyenizi çekiyorsunuz. Suriye'de Fırat Kalkanı Operasyonu'nu yapmadan önce sizi dinlemeyen ülkeler, operasyondan sonra 'gel beraber çalışalım' demeye başladı.' dedi.
15.01.2018 Gündem
Mete Yarar: Bu ülkenin en büyük şansı...
Mete Yarar: Bu ülkenin en büyük şansı... Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında, derin devlet ve istihbarat örgütleri, dünyaya yön verdiği söylenen ezaoterik oluşumlar tartışıldı
29.09.2021 Gündem
"Teröre 300 milyar dolar harcamak zorunda kaldık"
"Teröre 300 milyar dolar harcamak zorunda kaldık" Ünlü Yazar ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, "Bugün, Türkiye’nin teröre harcamak zorunda kaldığı para 300 milyar dolar. Eğer bu para harcanmasaydı Türkiye şu an üç katı büyüklüğünde olacaktı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Mete Yarar'dan İdlib operasyonu açıklaması
Mete Yarar'dan İdlib operasyonu açıklaması TSK'nın, İdlib gerginliği azaltma bölgesine intikaline ilişkin açıklamalarda bulunan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, operasyonu tamamen istihbarat yoğunluklu bir operasyon olarak değerlendirdiğini belirtirken, "PYD Afrin'de olduğu müddetçe yine bölgeden çekilmeniz mümkün olmayacaktır." dedi.
29.09.2021 Gündem
Mete Yarar'dan çarpıcı İdlib harekatı açıklaması
Mete Yarar'dan çarpıcı İdlib harekatı açıklaması İdlib operasyonu neden yapılıyor, Fırat Kalkanı harekatından farkı ne? Eski Bordo Bereli güvenlik uzmanı Mete Yarar, İdlib operasyonunun bilinmeyenlerini anlattı.
29.09.2021 Gündem
YPG’nin güvenlik noktası yok edildi
YPG’nin güvenlik noktası yok edildi Gece yarısı bir sızma operasyonu yapan ÖSO birliği, Afrin’in doğusundaki Tel Rifat’ın kuzey girişini tutmak için kurulan ve kale gibi olan YPG’nin güvenlik noktasını havaya uçurdu
29.09.2021 Gündem
Mete Yarar: ‘Hançer’ harekatının ön safhası başladı
Mete Yarar: ‘Hançer’ harekatının ön safhası başladı Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işaret ettiği Suriye’de terör örgütü PKK/PYD’ye yönelik hançer harekatının ön safhasının başladığını söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenlik uzmanı mete yarar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.