Güvenlik Uyarısı

Güvenlik Uyarısı

Son dakika Güvenlik uyarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güvenlik uyarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güvenlik uyarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenlik Uyarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenlik uyarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.120 güvenlik uyarısı haberi bulunmuştur. Tüm güvenlik uyarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor!
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor! ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor. İran devlet liderlere yakın kaynaklar, siyasi riskler nedeniyle saldırı planına ilişkin nihai karara varılamadığını kaydetti. ABD Büyükelçiliği perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınlayarak çalışanlarını ülkenin merkezi bölgelerinin dışına seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
12.04.2024 Gündem
Depremzedenin hırsıza bıraktığı not şaşırttı
Depremzedenin hırsıza bıraktığı not şaşırttı  Adıyaman’da, iş yeri defalarca soyulan bir vatandaşın hırsıza yaptığı güvenlik uyarısı şaşırttı.
20.05.2023 Yaşam
ABD Kiev Büyükelçiliği'nden vatandaşlarına: Rusya saldıracak, ülkeden hemen ayrılın
ABD Kiev Büyükelçiliği'nden vatandaşlarına: Rusya saldıracak, ülkeden hemen ayrılın ABD'nin Kiev Büyükelçiliği dün Ukrayna'daki vatandaşlarına çağrı yaparak ülkeden 'hemen' ayrılmaları için güvenlik uyarısı yayınladı. Güvenlik uyarısında, Rusya'nın Ukrayna'daki sivil altyapıları vuracağı belirtildi. 
23.08.2022 Dünya
Microsoft'tan acil güvenlik uyarısı! Hemen güncelleyin
Microsoft'tan acil güvenlik uyarısı! Hemen güncelleyin Yazılım şirketi Microsoft, güvenlik yetkililerinin Windows işletim sistemlerinde güvenlik açığı bulması nedeniyle kullanıcılarını acil olarak güncellemeleri yüklemeye çağırdı. PrintNightmare olarak bilinen güvenlik açığının, Windows yazdırma hizmetini etkilediği belirtildi.
8.07.2021 Bilim ve Teknoloji
TikTok'ta büyük tehlike! 65 çocuk acil ameliyata alındı
TikTok'ta büyük tehlike! 65 çocuk acil ameliyata alındı TikTok çocukların hayatını tehlikeye sokuyor. Aileler için önemli bir uyarı yapıldı. İngiltere’de Ulusal Sağlık Servisi (NHS), TikTok uygulamasında gençlerin piercing gibi göstermek için dillerine yerleştirdikleri süper manyetik topları yutmaları nedeniyle en az 65 çocuğun acil ameliyata alındığını belirten sağlık uyarısı yayınladı. Uyarıda, bu topların yutulması durumunda bağırsak veya kan damarlarını delinebileceği belirtildi.
30.05.2021 Dünya
LinkedIn temalı dolandırıcılık e-postalarında artış
LinkedIn temalı dolandırıcılık e-postalarında artış Geçtiğimiz günlerde 500 milyon kullanıcısının veri ihlaline maruz kaldığı ortaya çıkan iş odaklı sosyal medya platformu Linkedin ile ilgili spam e-postalarda artış gözlemleniyor. Linkedin veri ihlalinden elde edilen kullanıcı bilgilerini kullanan hackerler çeşitli yöntemlerle hesap şifrelerini ele geçirmeyi hedefliyor. Bitdefender Antivirüs’ün Türkiye Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, Linkedin içerikli e-postaların bu yıl en çok tıklanan kimlik avı dolandırıcılığı olduğunu söylüyor.
24.04.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD vize işlemlerini durdurdu
ABD vize işlemlerini durdurdu ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, İstanbul, Ankara ve Adana'daki vize işlemlerini askıya aldığını duyurdu.
23.10.2020 Gündem
Uzmanlardan eğitim ve video konferans platformlarında güvenlik uyarısı
Uzmanlardan eğitim ve video konferans platformlarında güvenlik uyarısı Uzmanlar, Kovid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler nedeniyle uzaktan eğitim ve çalışma faaliyetlerinin sağlıklı sürdürülebilmesi için kullanımı artan video konferans uygulamalarında kişisel verilerin korunmasıyla ilgili uyarılarda bulundu.
9.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un kripto para projesi Libra için 'finansal güvenlik' uyarısı
Facebook'un kripto para projesi Libra için 'finansal güvenlik' uyarısı Prof. Dr. Emin Gür Sirer, ABD merkezli teknoloji şirketi Facebook'un kripto para projesi Libra ile ilgili, "Proje, bütün finansman bilgilerimizi firmanın 28 paydaşına emanet etmemizi gerektiriyor. Bu, çok tehlikeli bir şey." dedi.
9.11.2019 Bilim ve Teknoloji
AB'den 5G için siber güvenlik uyarısı
AB'den 5G için siber güvenlik uyarısı AB, devlet destekli oluşumların 5G iletişim teknolojilerine daha fazla siber saldırı yapılabileceği konusunda uyardı.
10.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Depreme yol açan 'çarpışma!'
Depreme yol açan 'çarpışma!' Dünyayı çalkalayan gerilimde İran'dan yeni bir açıklama geldi, Tahran yönetimi el koydukları İngiltere petrol tankerinin bir balıkçı teknesiyle çarpıştığını savundu.
20.07.2019 Dünya
Gmail'den kullanıcılarına flaş uyarı
Gmail'den kullanıcılarına flaş uyarı Gmail, geçtiğimiz günlerde kullanıcılarına bilinmeyen bir cihazın hesaplarında oturum açtığını bildiren bir güvenlik uyarısı gönderdi. Bu mail'in ardından birçok kullanıcı paniğe kapıldı.
21.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Sanal dünyada güvenlik uyarısı
Sanal dünyada güvenlik uyarısı Düce İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlisi, son dönemde sıkça kullanılan sosyal medya hesapları ile sanal alışveriş ve ödemelerde güvenliğe dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
24.11.2018 Gündem
Çin'den ABD’ye seyahat edecek vatandaşlar için güvenlik uyarısı
Çin'den ABD’ye seyahat edecek vatandaşlar için güvenlik uyarısı Çin, ABD'ye seyahat edecek vatandaşları için güvenlik uyarısı yayımladı.
3.07.2018 Dünya
Kuveyt, Beyrut'a tüm uçuşlarını durdurdu
Kuveyt, Beyrut'a tüm uçuşlarını durdurdu Kuveyt Hava Yolları, güvenlik sebebiyle bugünden itibaren Lübnan'ın başkenti Beyrut'a tüm uçuşların durdurulduğunu bildirdi.
12.04.2018 Dünya
‘Füzeler geliyor, hazır ol Rusya!’
‘Füzeler geliyor, hazır ol Rusya!’ Rusya ve ABD arasındaki gerilim iyice alevlendi. ABD Başkanı Trump dün “Füzelerimiz geliyor, hazır ol Rusya” diye tweet attı. Rusya’nın cevabı gecikmedi: O füzeler teröristlere doğru uçmalı
11.04.2018 Dünya
Doğu Akdeniz'deki uçaklara 72 saatlik 'füze' uyarısı
Doğu Akdeniz'deki uçaklara 72 saatlik 'füze' uyarısı Avrupa Havacılık Güvenliği Ajansı (EASA) Doğu Akdeniz'de seyredecek uçaklar için önümüzdeki 72 saat içinde seyir füzelerinin hareketliliği açısından güvenlik uyarısı yaptı.
10.04.2018 Dünya
ABD büyükelçiliği yarın da kapalı
ABD büyükelçiliği yarın da kapalı ABD'nin güvenlik uyarısı dolayısıyla ABD'nin Ankara Büyükelçiliği yarın da kapalı olacak.
5.03.2018 Gündem
Çin'de "turuncu alarm" verildi
Çin'de "turuncu alarm" verildi Ülkenin kuzey ve doğu bölgelerinde "turuncu alarm" verilerek havalimanı, liman ve otoyollar için güvenlik uyarısı yapıldı
29.12.2017 Dünya
Türkiye Bankalar Birliği'nden güvenlik uyarısı
Türkiye Bankalar Birliği'nden güvenlik uyarısı Türkiye Bankalar Birliği (TBB), son dönemde müşteri mağduriyetlerine neden olan, telefon, kısa mesaj, e-posta, sosyal medya gibi iletişim araçları yoluyla yapılan dolandırıcılık girişimleri konusunda dikkatli olunması uyarısında bulundu.
20.09.2017 Ekonomi
Bombalanan TBMM’de 15 Temmuz oturumu
Bombalanan TBMM’de 15 Temmuz oturumu Darbe teşebbüsünün yıl dönümünde sabaha karşı bombalara hedef olan Meclis’te ‘15 Temmuz’ oturumu yapıldı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman, oturumu CHP’li Özel ile ilgili bir anı anlatarak “Bir yumruk olabiliriz. 15 Temmuz bunun ispatıdır” temennisiyle başlattı
29.09.2021 Gündem
G.Saray son dakikada güldü!
G.Saray son dakikada güldü! Slovakya'da kamp çalışmaları yapan Galatasaray Macar takımı Gyirmot ile karşı karşıya geldi.
2.07.2017 Galatasaray
AB'den WhatsApp’a güvenlik uyarısı
AB'den WhatsApp’a güvenlik uyarısı WhatsApp’a kullanıcı güvenliği konusunda bir uyarı da Avrupa Birliği’nden geldi.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD Büyükelçiliği: Türk polisine minnettarım
ABD Büyükelçiliği: Türk polisine minnettarım ABD Büyükelçiliği Türkiye'de bulunan ABD vatandaşları için 26 Ekim'de güvenlik uyarısı yapmış, Ankara ve İzmir'deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında bölgedeki vatandaşlarını uyarmıştı.
29.09.2021 Gündem
ABD Büyükelçiliği'nden güvenlik uyarısı
ABD Büyükelçiliği'nden güvenlik uyarısı ABD Büyükelçiliği, Türkiye'deki vatandaşları için bir kez daha güvenlik uyarısı yaptı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Uyarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenlik uyarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.