Güvenç Kurtar

Güvenç Kurtar

Son dakika Güvenç Kurtar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güvenç Kurtar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güvenç Kurtar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenç Kurtar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenç kurtar gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 güvenç kurtar haberi bulunmuştur. Tüm güvenç kurtar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jorge Jesus'a yaylım ateşi! 'Bruma'yı alacağına Beşiktaş'ın yıldızını neden almadın hocam?'
Jorge Jesus'a yaylım ateşi! 'Bruma'yı alacağına Beşiktaş'ın yıldızını neden almadın hocam?' A Spor'da yayınlanan 'Spor Ajansı' programında Kerem Canbulat'ın sorularını cevaplayan ve Fenerbahçe'nin transfer politikası hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Güvenç Kurtar, tecrübeli teknik adam Jorge Jesus'un kadrosuna kattığı yıldız futbolcuyu eleştirerek 'Bruma'yı alacağına Beşiktaş'ın yıldızını neden almadın?' sözlerini sarf etti...
17.06.2022 Fenerbahçe
Torrent ve İsmael'e kariyerinin şoku! ‘Ayakkabımı atsam bunlardan daha iyidir’
Torrent ve İsmael'e kariyerinin şoku! ‘Ayakkabımı atsam bunlardan daha iyidir’ Türkiye'de yaklaşık 30 yıldır teknik direktörlük yapan ve en son 4 sene önce Gümüşhanespor'u çalıştıran Güvenç Kurtar'ın Valerien İsmael ile Domenec Torrent yorumcu olay yarattı. İşte Kurtar'ın o sözleri...
1.04.2022 Süper Lig
Fenerbahçe'nin 20 milyon euro'luk yıldızı için şok eden sözler! 'Bunu transfer eden salaktır'
Fenerbahçe'nin 20 milyon euro'luk yıldızı için şok eden sözler! 'Bunu transfer eden salaktır' Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi A Spor ekranlarında yorumda bulunan eski teknik direktör Güvenç Kurtar sarı lacivertli takımın 20 milyon euro'luk yıldızı için 'Bunu transfer eden salaktır' değerlendirmesi şok etkisi yarattı.
15.12.2021 Fenerbahçe
Gümüşhanespor'da Ziya Doğan dönemi
Gümüşhanespor'da Ziya Doğan dönemi TFF 2'nci Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor'da teknik direktörlük görevine Ziya Doğan getirildi.
12.03.2018 Futbol
Fatih Tekke'yle prensipte anlaşma tamam!
Fatih Tekke'yle prensipte anlaşma tamam! TFF 1. Lig takımlarından Manisaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yolların ayrılmasının ardından; yeni hoca arayışları tüm hızıyla devam ediyor.
7.10.2017 TFF 1.Lig
Otoritelerden ilk Advocaat yorumu!
Otoritelerden ilk Advocaat yorumu! Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Medipol Başakşehir’e 1-0 yenilen Fenerbahçe’de çiçeği burnunda teknik direktör Dick Advocaat’ın geleceği şimdiden tartışma konusu oldu.
23.08.2016 Fenerbahçe
Derbinin ertelenmesi F.Bahçe'ye yaradı
Derbinin ertelenmesi F.Bahçe'ye yaradı Son günlerde artan terör olaylarının gölgesinde oynanması beklenen ancak başlamasına birkaç saat kala bombalı saldırı istihbaratı nedeniyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçı Türkiye’nin en önemli gündem maddeleri arasında yer aldı.
23.03.2016 Galatasaray
Acun Ilıcalı’dan şaşırtan sürpriz!
Acun Ilıcalı’dan şaşırtan sürpriz! Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında ilk defa bir spor programı yayına başlıyor.
14.09.2015 Televizyon
Manisaspor galibiyeti hatırladı
Manisaspor galibiyeti hatırladı PTT 1. Lig'in 21. hafta bugün oynanan maçlarla devam etti.
22.02.2015 TFF 1.Lig
Transfer isyanı! "Karakteri bozuk.."
Transfer isyanı! "Karakteri bozuk.." Adanaspor'un Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Şanlıurfaspor mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.
1.02.2015 TFF 1.Lig
Adanaspor'da iki transfer!
Adanaspor'da iki transfer! Adanaspor, biri Azeri biri Nijeryalı 2 yabancı oyuncuyu renklerine bağladı.
23.01.2015 TFF 1.Lig
Adanaspor hocasını buldu
Adanaspor hocasını buldu PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, teknik direktörlüğe Güvenç Kurtar'ı getirdi.
11.01.2015 TFF 1.Lig
Fenerbahçe'de şok ayrılık!
Fenerbahçe'de şok ayrılık! Fenerbahçe'nin tecrübeli antrenörü İsmail Kartal, Azerbaycan'ın Kalaba takımıyla anlaştı
5.04.2014 Süper Lig
Denizli'ye son dakika şoku!
Denizli'ye son dakika şoku! Azerbaycan Topaz Premier Lig'de, teknik direktör Güvenç Kurtar'ın başında olduğu Revan Bakü, teknik direktör Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Hazar Lenkeran'ı 2-1 mağlup etti
8.03.2014 Futbol
"Her yerde bulunur"
"Her yerde bulunur" Hazar Lenkeran'ın deneyimli Türk teknik direktörü Mustafa Denizli, önemli açıklamalarda bulundu.
12.01.2014 Futbol
Güvenç Kurtar Revan Bakü ile anlaştı
Güvenç Kurtar Revan Bakü ile anlaştı Mustafa Denizli'nin ardından Azerbaycan'a ikinci Türk teknik direktör olarak Güvenç Kurtar oldu.
7.01.2014 Futbol
Mustafa Denizli'ye yerli rakip!
Mustafa Denizli'ye yerli rakip! Teknik direktör Güvenç Kurtar, Azerbaycan Ligi takımlarından Revan Baki ile prensipte anlaştığını söyledi.
3.01.2014 Futbol
Bir efsane çöküyor!
Bir efsane çöküyor! Özellikle 1990-2000 yılları arasında o dönemki adıyla Türkiye Birinci Ligi'nde fırtına gibi esen ve adı "Anadolu Efsanesi" olarak da anılan Kocaelispor'un hali içler acısı...
18.11.2013 Futbol
"Terim sıkıntıya girer"
"Terim sıkıntıya girer" Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bazı açılış ve organizasyonlara katılmak amacıyla bulunan Vural, önemli açıklamalarda bulundu.
24.09.2013 Galatasaray
'Anlatmaya sayfalar yetmez'
'Anlatmaya sayfalar yetmez' Ömer Erdoğan Tribune Sports Magazine dergisine önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2013 Futbol
Tercümanlıktan futbolculuğa
Tercümanlıktan futbolculuğa Alpuğan, Bundesliga'ya tercüman olarak gitti ancak 3 yıl futbol oynadı.
18.02.2013 Futbol
A. Demirspor'dan transfer müjdesi
A. Demirspor'dan transfer müjdesi TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Başkanı Önder Serin, ''Yabancı bir santrfor ve bir stoper arayışımız sürmekte. Belki bir orta saha oyuncusu alma durumumuz da var. Bütçemize göre hareket ediyoruz'' dedi.
1.08.2012 Futbol
Hüseyin Demirspor'da
Hüseyin Demirspor'da Adana Demirspor, bir dönem Trabzon ve Bursaspor forması da giyen tecrübeli futbolcuyla anlaştı.
18.07.2012 Futbol
Ünlülerin derbi yorumu
Ünlülerin derbi yorumu Bilim dünyasında 20 ismin 7'si 'Fener', 7'si 'Aslan' dedi. 6 kişi berabere biteceğini tahmin etti... Sanat dünyasının en önemli 38 isminin 18'i 'Fenerbahçe', 17'si 'G.Saray', 3'ü de 'beraberlik' dedi.
11.05.2012 Futbol
TOKİ'ye devredildi!
TOKİ'ye devredildi! İzmit'te 1976 yılında yapılan İsmetpaşa Stadı'nın üzerinde bulunduğu arazi TOKİ'ye devredildi
9.03.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güvenç Kurtar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenç kurtar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.