Güneş geçmesini evde tedavi ediyor! Göğüs ve kulak arkasına sürün, ertesi gün ayağa kalkın!
Güneş geçmesini evde tedavi ediyor! Göğüs ve kulak arkasına sürün, ertesi gün ayağa kalkın! Sıcak geçmesi yaz aylarının kabusudur. Tatil planlarını erteleyen en büyük problem de budur. Sıcaklıkların arttığı bu günlerde pek çok kişinin şikayeti olan sıcak geçmesine iyi gelen doğal yöntemler de gündemdeki yerini aldı. 40 dereceyi bulan kavurucu sıcaklarda güneş çarpması da kaçınılmaz oluyor. Peki evde sıcak geçmesine iyi gelen ilaç var mı? Araştırdık ve sıcak geçmesi belirtilerini gördüğünüz anda uygulayacağınız 7 doğal yöntem bulduk.
3.08.2023 Sağlık
Güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı? Güneş çarpması belirtileri ne? 10 adımda güneşten korunmanın yolları!
Güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı? Güneş çarpması belirtileri ne? 10 adımda güneşten korunmanın yolları! Aşırı sıcaklar ülkeyi etkisi altına alırken, hem ağır işlerde çalışanlar hem de uzun süre dışarıda kalanlara uzmanlar uyarıyor. Güneş çarpması bazı hastalıkları tetikleyebilir ve ciddi sorunlara neden olabilir. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Alev Özsarı Güneş çarpması belirtileri ve güneşten korunmanın yollarını anlattı.
2.08.2022 Sağlık
Hafta sonu hava nasıl olacak? Güneş çarpmasından nasıl korunulur? Hafta sonu sokağa çıkacak yaşlılar dikkat!
Hafta sonu hava nasıl olacak? Güneş çarpmasından nasıl korunulur? Hafta sonu sokağa çıkacak yaşlılar dikkat! Meteroloji bu hafta sonu için sıcak hava uyarısı yaptı. Meteoroloji hava sıcaklığının mevsim normallerinin 9 ila 13 derece üzerinde seyredeceği ve uzun yıllar Mayıs ayında kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerini yer yer aşabileceği uyarısında bulundu. Özellikle bu hafta sonu sokağa çıkma izni bulunan 65 yaş üstü için de uyarı yaptı. Peki, Hafta sonu hava nasıl olacak? Güneş çarpmasından nasıl korunulur? Hafta sonu sokağa çıkacak yaşlıların dikkat etmesi gerekenler...
15.05.2020 Gündem