Gülse Birsel  Film

Gülse Birsel Film

Son dakika Gülse Birsel film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülse Birsel film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülse Birsel film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülse Birsel Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülse birsel film gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 gülse birsel film haberi bulunmuştur. Tüm gülse birsel film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülse Birsel'den flaş itiraf!
Gülse Birsel'den flaş itiraf! Yeni filmi 'Aile Arasında' ile çok iyi bir izlenme oranına ulaşan Gülse Birsel, sosyal medya paylaşımıyla ilginç bir yönünü ortaya serdi.
18.12.2017 Magazin
Aile Arasında ilk üç gününde ne kadar izlendi?
Aile Arasında ilk üç gününde ne kadar izlendi? Senaryosunu Gülse Birsel'in yaptığı Aile Arasında, listeye iddialı bir giriş yaptı.
5.12.2017 Kültür Sanat
Gülse Birsel kendi filmini şikayet etti!
Gülse Birsel kendi filmini şikayet etti! 1 Aralık'ta vizyona girecek Aile Arasında filmi çekimlerine hız kesmeden devam eden Gülse Birsel çalışma saatlerinin çokluğundan şikayet etti!
11.09.2017 Kültür Sanat
Gülse Birsel oyuncu kadrosunu açıkladı!
Gülse Birsel oyuncu kadrosunu açıkladı! Gülse Birsel, yeni projelerini Elele dergisine anlattı...
3.08.2017 Televizyon
Gülse Birsel ilk kez paylaştı!
Gülse Birsel ilk kez paylaştı! Başarılı kalemiyle dikkati çeken Gülse Birsel, sessizliğini iki yeni proje ile bozacak.
26.07.2017 Televizyon
Engin Günaydın'ın partneri belli oldu!
Engin Günaydın'ın partneri belli oldu! Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı sinema filminde başrolü üstlenen Engin Günaydın’ın partneri belli oldu.
2.07.2017 Kültür Sanat
Gülse Birsel yazdı, Engin Günaydın oynayacak!
Gülse Birsel yazdı, Engin Günaydın oynayacak! İki oyuncunun yeni bir komedi dizisi için bir araya geldiği iddia edilmişti.
25.06.2017 Magazin
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer!
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer! Aile Arasında filmi bu aksam TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, 2017 yılında vizyona giren Aile Arası filmi konusu nedir?
9.10.2019 Televizyon
Buket Aydın'a ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülü
Buket Aydın'a ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülü ‘23. Altın Objektif Ödülleri’, önceki akşam CVK Park Bosphorus Hotel'de ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Milliyet Gazetesi yazarı ve Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın, ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülünü aldı.
9.05.2018 Magazin
Umutlu bir dönemdeyim
Umutlu bir dönemdeyim ‘Jet Sosyete’ ile ekranlara dönen ve aynı zamanda baba olmaya hazırlanan Sarp Apak, “Çok heyecanlı ve umutlu bir dönemimdeyim. Özel hayatımda ve iş hayatımda net bir döneme girdim. Kendimi huzurlu ve güçlü hissediyorum” dedi
17.02.2018 Magazin
'Aile Arasında' rekor kırdı! İşte o rakamlar...
'Aile Arasında' rekor kırdı! İşte o rakamlar... BKM’nin yılın en iddialı komedi filmleri arasında yer alan “Aile Arasında” dan rekor izleyici sayısı...
9.02.2018 Kültür Sanat
Güzel olmazsak kaybederiz diye  korkanlara Deliha örnek olsun
Güzel olmazsak kaybederiz diye korkanlara Deliha örnek olsun Gupse Özay, yazdığı, yönettiği ve oynadığı Deliha 2 filmiyle yine çok iddialı. Çocukluk arkadaşı Fatih Özkan’ın yanı sıra birçok yeni yetenekle izleyenleri tanıştıran Özay, kadınlara dayatılan güzellik kalıplarına da kafa tutuyor. “Bu filme aşığım” diyen Gupse Özay ve Fatih Özkan ile konuştuk.
13.01.2018 Arşiv
İbrahim Tatlıses: O filme muhakkak gidin!
İbrahim Tatlıses: O filme muhakkak gidin! Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı 'Aile Arasında' filmini izleyen şarkıcı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından ünlü senarist ve oyuncu hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.
10.01.2018 Magazin
Bu yıl en çok komedi izledik
Bu yıl en çok komedi izledik Yeni yıla sayılı günler kala 2017’nin ‘en’leri açıklanmaya devam ediyor. Türkiye’de bu yıl en çok izlenen 10 filmden 6’sı yerli komedi. Listenin ilk 4 sırasında da yerli filmler yer alıyor
26.12.2017 Magazin
2017 sinemada rekor yılı oldu
2017 sinemada rekor yılı oldu 2017’de 68 milyon izleyici sinemaya gitti, tüm zamanların seyirci rekoru kırıldı. Şubat ayında vizyona giren Recep İvedik 5 ise, sinema tarihimizin en çok izlenen filmi oldu.
22.12.2017 Arşiv
Gişe şoku
Gişe şoku Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Maide’nin Altın Günü’ ve ‘Öteki Taraf’ üç günde beklenilen gişeyi elde edemedi. Gişenin galibi ise ‘Ayla’ filmi oldu
12.12.2017 Magazin
Gülse Birsel'in Hollywood'dan ilginç isteği
Gülse Birsel'in Hollywood'dan ilginç isteği GÜLSE Birsel, ilk sinema filmi Aile Arasında'nın çekimleri sırasında teknoloji açısından çok zorlandıklarını belirterek, Bir kere güneş bekleniyor. Bakıyorsun güneş buluta girmiş. Beklemeye devam. Buradan Hollywood'a sesleniyorum. Güneş makinesi kaç paraysa yapsınlar dedi.
3.12.2017 Magazin
İşte 'Aile Arasında' filminin vizyon tarihi!
İşte 'Aile Arasında' filminin vizyon tarihi! Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ilk sinema filmi Aile Arasında'nın vizyon tarihi belli oldu.
5.09.2017 Televizyon
Erdal Özyağcılar 29 yıl sonra film setinde!
Erdal Özyağcılar 29 yıl sonra film setinde! Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı 'Aile Arasında' filminin kadrosuna Erdal Özyağcılar da dahil oldu.
29.08.2017 Kültür Sanat
'Aile Arasında'nın çekimleri başladı!
'Aile Arasında'nın çekimleri başladı! Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, yeni projesinin çekimlerine başlandığını ve filmin adının 'Aile Arasında' olduğunu duyurdu.
28.08.2017 Televizyon
Gülse Birsel ile Engin Günaydın'dan yeni proje!
Gülse Birsel ile Engin Günaydın'dan yeni proje! Yıllar önce reyting rekorları kıran Avrupa Yakası dizisinde bir araya gelen Gülse Birsel ile Engin Günaydın daha sonra hiçbir projede birlikte yer almamıştı. Gülse Birsel ile Engin Günaydın yakında yeni bir projede bir araya geleceklerini açıkladı. İşte haberin detayları...
29.09.2021 Gündem
2016'nın reklam yıldızı: İlker Kaleli
2016'nın reklam yıldızı: İlker Kaleli MediaCat 2016'nın reklam yıldızı olarak Mavi'nin reklam yüzü İlker Kaleli'yi seçti.
29.12.2016 Magazin
İyi bir dram istediğim için bekliyorum
İyi bir dram istediğim için bekliyorum Fulya Zenginer setlere verdiği kısa bir aradan sonra Seni Seven Ölsün filmiyle geri döndü...
25.10.2016 Arşiv
Gülse’den film müjdesi
Gülse’den film müjdesi Markafoni, önceki akşam Soho House İstanbul’da düzenlenen özel bir davetle yeni dönem başarılarını kutladı...
10.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülse Birsel Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülse birsel film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.