Gülizar Dizisi

Gülizar Dizisi

Son dakika Gülizar dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülizar dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülizar dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülizar Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülizar dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 gülizar dizisi haberi bulunmuştur. Tüm gülizar dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülizar'ın yeni aşkı
Gülizar'ın yeni aşkı ‘Gülizar’ dizisinin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, meslektaşı Ahmet Rıfat Şungar ile yeni bir aşka yelken açtı.
16.03.2018 Magazin
Büyük umutlarla başlamıştı ama...
Büyük umutlarla başlamıştı ama... Cumartesi akşamları yayınlanan Gülizar başladığı günden beri reytinglerde başarılı olamayınca kanal daha fazla sabredemedi. Kanal D dizinin fişini çekti.
14.03.2018 Televizyon
Kanal D'nin o dizisi final mi yapıyor?
Kanal D'nin o dizisi final mi yapıyor? Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Kanal D’nin yeni dizisi 'Gülizar'ın, final yapacağı iddia edildi.
9.02.2018 Televizyon
Gülizar dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam başlıyor...
Gülizar dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam başlıyor... Gülizar dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Gülizar'ın konusu ve oyuncuları oldukça merak edildi. İşte Kanal D'nin yeni dizisi Gülizar'da yaşanacak olaylar, merak edilen soruların yanıtları...
20.01.2018 Gündem
Yeni filminde Engin Akyürek'i oynatmak istiyor!
Yeni filminde Engin Akyürek'i oynatmak istiyor! 'Gülizar' dizisine hazırlanan Çağan Irmak'tan sürpriz bir film projesi geliyor.
30.08.2017 Televizyon
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri!
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri! Kanal D'nin yeni dizisi O Kız’da Sitare karakterine hayat veren Sezin Akbaşoğulları hakkında yapılan aramalar arttı. İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra, 2003 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2022 Televizyon
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Aşkı Memnu ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri
Aşkı Memnu ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi ünlü isimleri kadrosunda buluşturan Aşk-ı Memnu'nun tekrar bölümleri reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Aşkı Memnu saat kaçta başlıyor? (2020) Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu kaç yılında çekildi? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri…
20.04.2020 Gündem
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Çukur dizisine sürpriz bir oyuncu katılıyor!
Çukur dizisine sürpriz bir oyuncu katılıyor! Sezon finalinde izleyenleri şoka uğratan bir finalle ekrana veda eden fenomen dizinin yeni sezonunda yeni isimler diziye dahil olacak. İlk haber geldi
6.07.2018 Televizyon
Gülizar 9. bölümde önemli kararını vermek zorunda!
Gülizar 9. bölümde önemli kararını vermek zorunda! Gülizar 9. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Gülizar yeni bölümde neler olacak? Gülizar nasıl bir karar verecek? İşte Gülizar 9. yeni bölümden ilk sahneler...
17.03.2018 Gündem
Acun Ilıcalı'nın format değişikliği reytingleri uçurdu
Acun Ilıcalı'nın format değişikliği reytingleri uçurdu Cumartesi akşamında reytinglerin kazananı Survivor oldu. Acun Ilıcalı'nın All Star takımı ile Rumenleri karşılaştırması reytingleri uçurdu.
12.03.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mart Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mart Perşembe 08 Mart Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı canlı haber bülteni sizlerle olacak. Haberin nabzını tutan ve yaşanan tüm gündem gelişmelerini sabahın ilk saatlerinde ekranlarınızdan detayları ile öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin sürükleyici ve nefes kesen yeni bölümü sizlerle olacak. Hayranlarını bir kez daha etkilemeyi başaracak olan diziyi sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
8.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Şubat Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Şubat Pazar 11 Şubat Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı sevilen fenomen çocuk programının tekrar bölümü ile ekranlarda başlangıç yapıyor. Eğlenceli bir sabaha merhaba demek istiyorsanız sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara merhaba diyecek. Sevilen sıcak aile dizisini seyrederken hem pazar akşamınızı renklendirebilecek hem de keyifli anların tadını çıkartabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
11.02.2018 Gündem
Gülizar kadrosuna hangi ünlü oyuncu dahil oldu?
Gülizar kadrosuna hangi ünlü oyuncu dahil oldu? Ünlü oyuncu, Kanal D'nin iddialı dizisinin kadrosuna katıldı.
8.02.2018 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi 27 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlenceli ve keyifli çocuk programı ekranlara dahil oluyor. Sabaha erken uyanıyorsanız çocuğunuzla birlikte bu renkli yayını izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise saat 20:00’da “Gülizar“ adlı yeni dizinin ilk bölümü ile mükemmel bir hafta sonu akşamı geçirebileceksiniz. Sürükleyici diziyi, ekranlarınız karşısına geçip seyredebilir ve heyecan dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
27.01.2018 Gündem
Elçin Sangu'nun partneri belli oldu!
Elçin Sangu'nun partneri belli oldu! Kanal D'nin yüzü olan Elçin Sangu, geçen haftalarda blutv'nin "Yaşamayanlar" projesiyle el sıkışmıştı.
12.01.2018 Magazin
Kadın isimli dizinin kanalı da belli oldu!
Kadın isimli dizinin kanalı da belli oldu! İki çocuklu dul bir kadının hikayesini ekrana taşıyan yerli 'Woman' dizisinin kanalı belli oldu. İşte dizinin yayınlanacağı kanal...
18.04.2017 Televizyon
ATV yayın akışında neler var? - 14 Nisan Cuma akşamı
ATV yayın akışında neler var? - 14 Nisan Cuma akşamı ATV’nin Cuma günkü yayın akışında ekranların en çok takip edilen dizilerinden biri olan Aşk ve Mavi yepyeni bir bölümle devam edecek. Bu haftanın yayın akışında saat 20.00’de yer bulan Aşk ve Mavi’nin 23. bölüm 2. fragmanında Ali’den şok bir itiraf geliyor. 23. bölüme dair detaylar ise haberimizin devamında!
29.09.2021 Gündem
Aşk ve Mavi son bölümde neler oldu?
Aşk ve Mavi son bölümde neler oldu? Cuma günlerinin beğeni ile izlenen dizisi Aşk ve Mavi hız kesmeden devam ediyor. Aşk ve Mavi’de son bölümde neler oldu? Aşk ve Mavi bölüm özeti ve fragmanı hakkında detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında neler var? - Aşk ve Mavi 22. bölüm
ATV yayın akışında neler var? - Aşk ve Mavi 22. bölüm Atv’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Aşk ve Mavi’nin 22. Bölümüne ait fragman yayınlanmıştı. Aşk ve Mavi’nin yeni bölümünde olacaklar merak konusu. Son bölümde konakta çifte düğün heyecanın yaşanması bir yana Mavi’nin Ali’den ayrılarak İstanbul’a gitmeye karar vermiş olması izleyicileri şaşkına çevirdi. İşte yeni bölümle ilgili detaylar…
29.09.2021 Gündem
En güzel 5 Türk oyuncu
En güzel 5 Türk oyuncu ‘Top Beauty World’ 2016’nın ‘En Güzel 100 Kadını’nı seçti. Listede Tuba Büyüküstün birçok ismi geride bırakırken onu Meryem Uzerli takip etti...
31.03.2017 Arşiv
Aşk ve Mavi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Mavi Geri Dönmemek Üzere Gidiyor Mu?
Aşk ve Mavi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Mavi Geri Dönmemek Üzere Gidiyor Mu? Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Dizinin yeni bölümü izleyenleri merakla ekranlara kitleyecek ilginç olaylarla geliyor. Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümünde Ali ve Mavi aşkının nereye gideceği tam bir merak konusu. Mavi Ali’yi sonsuza dek terk mi edecek?
29.09.2021 Gündem
Tuba Büyüküstün kimdir?
Tuba Büyüküstün kimdir? Oldukça sevilerek izlenen Cesur ve Güzel'in başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, son zamanlarda gündemde çok fazla aranıyor. Tuba Büyüküstün'ün kim olduğu, hangi projelerde rol aldığı gibi konular merak ediliyor. İşte Tuba Büyüküstün'ün hayatı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülizar Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülizar dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.