Güldal Mumcu

Güldal Mumcu

Son dakika güldal mumcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güldal mumcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güldal mumcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güldal Mumcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güldal mumcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 güldal mumcu haberi bulunmuştur. Tüm güldal mumcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü? Uğur Mumcu'nun katledilişinin bugün 31. yıl dönümü. Mumcu, 24 Ocak tarihinde bombalı suikastle hayatını kaybetti. 27 Ocak tarihinde ise son yolculuğuna uğurlanan Uğur Mumcu’nun ölümünün üzerinden 31 yıl geçti. Peki, Uğur Mumcu kimdir, suikastı nasıl oldu ve ne zaman? Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
24.01.2024 Gündem
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. Türk basınının duayen ismi Uğur Mumcu'nun ölümünün üzerinden tam 29 yıl geçti. Mumcu, katledilişinin 29’uncu yılında bugün törenlerle anılıyor.
24.01.2022 Gündem
Uğur Mumcu bu yüzden mi öldürüldü! Teröristbaşı Öcalan...
Uğur Mumcu bu yüzden mi öldürüldü! Teröristbaşı Öcalan... 28 yıl önce öldürülen ve failleri hala bulunamayan Uğur Mumcu cinayeti ile ilgili önemli bir konu ortaya atıldı. Uğur Mumcu'nun öldürülmeden önce Abdullah Öcalan ile ilgili bir kitap yazdığı ifade edildi.
25.01.2021 Gündem
Uğur Mumcu kimdir?
Uğur Mumcu kimdir? Uğur Mumcu, yazarlık ve araştırmacı gazetecilik yapan isim ölümünün yıldönümünde özlemle anılıyor. Uğur Mumcu 24 Ocak 1993 tarihinde suikaste kurban gitti. İşte ölümünün 24. yıldönümünde Uğur Mumcu hakkında merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Muharrem İnce de harekete geçti!
Muharrem İnce de harekete geçti! CHP'de, muhalif olarak adlandırılan bazı isimler "seçimli olağanüstü kurultay" talebiyle harekete geçmeye hazırlanıyor.
29.09.2021 Gündem
CHP'li "muhalifler" harekete geçiyor
CHP'li "muhalifler" harekete geçiyor Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun tek aday olduğu olağan kurultayını ocak ayında gerçekleştiren CHP'de, muhalif olarak adlandırılan bazı isimler "seçimli olağanüstü kurultay" talebiyle harekete geçmeye hazırlanıyor
29.09.2021 Gündem
Türkiye'den ABD'ye uzanan iki suikastin öyküsü
Türkiye'den ABD'ye uzanan iki suikastin öyküsü Gazeteci Çağdaş Ulus tarafından kaleme alınıp Tekin Yayınevi tarafından basılan "24 saat" (Türkiye'den ABD'ye uzanan suikastlar zinciri) isimli kitap çıktı. Kitapta, Mumcu suikastının önlenmesi için Türk istihbaratına bilgi sızdırdığı iddia edilen CIA ajanının sır dolu infazını anlatan Ulus, Mumcu'nun arkadaş çevresinde kullandığını söylediği "Şafak" isminin hikayesine değiniyor
7.03.2016 Kültür Sanat
Uğur Mumcu Eskişehir Odunpazarı’nda unutulmadı
Uğur Mumcu Eskişehir Odunpazarı’nda unutulmadı Mumcu’nun bombalanan araç Eskişehir’de parkta sergileniyor
25.01.2016 Yaşam
‘Vurulduk ey halkım unutma bizi’
‘Vurulduk ey halkım unutma bizi’ Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’nun 23’üncü ölüm yıldönümü nedeniyle evinin önünde anma töreni düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
23 yıl sonra enkazın başında
23 yıl sonra enkazın başında Eskişehir’de CHP’li Odunpazarı Belediyesi tarafından yaptırılan, Uğur Mumcu’nun 24 Ocak 1993 tarihinde evinin önünde uğradığı bombalı saldırıda yaşamını yitirdiği, enkaza dönüşen 06 YR 245 plakalı otomobilinin de sergilendiği Uğur Mumcu Parkı düzenlenen törenle açıldı.
29.09.2021 Gündem
Uğur Mumcu'nun aracı sergilenecek
Uğur Mumcu'nun aracı sergilenecek Uğur Mumcu’nun aracı Odunpazarı’nda yeni açılacak parkta sergilenecek
21.01.2016 Yaşam
CHP'de hareketli saatler!
CHP'de hareketli saatler! CHP, önümüzdeki hafta yapılacak Meclis Başkanlık Divanı seçimlerinde, Meclis Başkanvekilliği için İstanbul Milletevkili Şafak Pavey'i aday gösterecek.
29.09.2021 Gündem
Usta gazeteci son yolculuğuna uğurlandı
Usta gazeteci son yolculuğuna uğurlandı Gazeteci yazar Cüneyt Arcayürek, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
Büyük değişim
Büyük değişim Partiler milletvekili aday listelerini YSK’ya teslim etti. AK Parti’de 175, CHP’de 66, MHP’de 20, HDP’de 15 vekil liste dışı kaldı. 4 parti bu kez 510 kadını aday gösterdi. Bu sayı 2011’de 268’di
29.09.2021 Gündem
CHP’de sürprizli liste
CHP’de sürprizli liste İlhan Kesici, Zekeriya Temizel, Hilmi Yarayıcı, Utku Çakırözer, Selina Doğan gibi isimler listede süpriz olurken Güldal Mumcu, Umut Oran, Atilla Kart, Rıza Türmen dışarıda kaldı
29.09.2021 Gündem
CHP'nin kontenjan milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin kontenjan milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin kontenjan milletvekili adayları dün gece saatlerinde belli oldu. Liste tamamen kesinleşmese de Kemal Kılıçdaroğlu, önseçimler sonrası milletvekili adaylığı için kontenjan listesi üzerindeki çalışmalarını Parti Meclisi’ne sundu. İşte CHP'nin kontenjan milletvekili adayları ve liste dışı kalan isimler...
29.09.2021 Gündem
CHP'yi karıştıran isim!
CHP'yi karıştıran isim! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 37 kontenjan ile 30 ilin aday listelerini CHP Parti Meclisi'ne sundu...
29.09.2021 Gündem
Şero’nun listesi!
Şero’nun listesi! CHP’de kontenjan adayları için dün gün boyu meraklı bekleyiş hakimken, partinin kedisi Şero’nun twitter adresinde yayınlanan liste heyecan yarattı...
29.09.2021 Gündem
CHP'de Güldan Mumcu şoku!
CHP'de Güldan Mumcu şoku! İzmir’de TBMM Başkan Vekili Güldal Mumcu’nun listede olmadığı kaydedildi...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu o isimlerin üstünü çizdi!
Kılıçdaroğlu o isimlerin üstünü çizdi! Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının gece geç saatlere kadar süren liste mesaisinde isimler büyük ölçüde netleşti...
29.09.2021 Gündem
İç Güvelik Paketi'nin 2. bölümü tamamlandı
İç Güvelik Paketi'nin 2. bölümü tamamlandı TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen ve sekiz maddesi daha kabul edilen, kamuoyunda "İç Güvenlik Paketi" olarak bilinen tasarının 2...
29.09.2021 Gündem
Meclis'te ortalık yine karıştı!
Meclis'te ortalık yine karıştı! MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, AK Parti grubuna yönelik söylediği ağır ifadeler nedeniyle meclisten çıkartma cezası aldı. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Lütfü Türkkan’ın ifadelerini “kabul edilemez” olarak değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
İç Güvenlik Paketi'nin 4 maddesi daha kabul edildi
İç Güvenlik Paketi'nin 4 maddesi daha kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, kamuoyunda "İç Güvenlik Paketi" olarak bilinen Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın 4 maddesi daha kabul edildi, bir madde metinden çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun yerine o isim gelecek
Kılıçdaroğlu'nun yerine o isim gelecek CHP Parti Meclisi'nin aldığı kararla İstanbul, İzmir, Ankara'da birinci sıra adayları kadın olacak. İstanbul 2. Bölge 1. sıradan aday olması beklenen CHP lideri Kılıçdaroğlu, karar gereği üçüncü sıradan aday olacak. Yerine ise 1. sıradan Prof. Dr. İştar Gözaydın'ın aday gösterileceği dile getiriliyor.
29.09.2021 Gündem
Sarıgül'e ne olacak?
Sarıgül'e ne olacak? CHP'de bazı illerde 'fermuarlı' ön seçim kararı alınması sonrası kimlerin kontenjan adayı olacağı tartışılıyor. Kulislere göre kendisi 3'üncü sıradan aday olacak olan CHP lideri Kılıçdaroğlu 'A Takımı'nın tamamını kontenjan adayı yapacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güldal Mumcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güldal mumcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.