Bir sahne Abidin'in sırrını verdi: Yalı Çapkını dizisinde İfakat mesajı vermiş! Meğer Korhanlar'ın konağında her şey gün gibi ortadaymış
Bir sahne Abidin'in sırrını verdi: Yalı Çapkını dizisinde İfakat mesajı vermiş! Meğer Korhanlar'ın konağında her şey gün gibi ortadaymış Cuma akşamları nefes nefese izlenilen Yalı Çapkını dizisinde artık tüm eski çamaşırlar bir bir ortaya dökülmeye başlandı. Seyircinin tahminleri elbet var ancak gündeme gelen son iddia yenilir yutulur cinsten olmadı. İlk bölümden bu yana Abidin ile ilgili hikayelere ilgi gösteren Yalı Çapkını izleyicisi bu haberle yerinden fırlayabilir. Meğer Korhanlar'ın konağında her şey ortadaymış da biz görmemişiz.
9.05.2024 Magazin
Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu sezonu açtı!
Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu sezonu açtı! 'Yalı Çapkını'nda 'İfakat' karakteriyle adından söz ettiren Gülçin Santırcıoğlu, rol aldığı yapımın sezon finali yapmasının ardından soluğu Akdeniz’de aldı.
19.06.2023 Magazin
Gülçin Santırcıoğlu yıllara meydan okuyor! Eski halini gören şaşırdı
Gülçin Santırcıoğlu yıllara meydan okuyor! Eski halini gören şaşırdı Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakterine hayat veren Gülçin Santırcıoğlu yıllara meydan okuyor. Güzelliğiyle dikkat çeken Santıcıoğlu dizide Emre Altuğ’un hayat verdiği Orhan karakteri ile yasak bir aşk yaşıyor. Başarılı oyuncunun yayınlandığı döneme damga vuran birçok projede yer aldığı ortaya çıktı.
4.01.2023 Magazin
'Bunu ilk kez yapıyorum'
'Bunu ilk kez yapıyorum' Ünlü oyuncudan samimi itiraflar...
13.02.2015 Magazin