Guillermo Burdisso

Guillermo Burdisso

Son dakika Guillermo Burdisso haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Guillermo Burdisso ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Guillermo Burdisso haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Guillermo Burdisso

haberleri sayfasında son dakika yaşanan guillermo burdisso gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 guillermo burdisso haberi bulunmuştur. Tüm guillermo burdisso haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Kulüpler transfere para saçtı
Kulüpler transfere para saçtı Spor Toto Süper Lig kulüpleri, 2016-2017 sezonu ara transfer döneminde bonservis bedellerine ödediği 95,4 milyon lirayla son yılların en yüksek harcamasını yaptı.
2.02.2017 Süper Lig
'G.Saray'a gitmediğim iyi oldu'
'G.Saray'a gitmediğim iyi oldu' Inter kaptanı Andrea Ranocchia, Galatasaray’a transfer olmamasının kendisi için daha iyi olduğunu söyledi.
24.12.2014 Galatasaray
G.Saray'da yabancı sıkıntısı
G.Saray'da yabancı sıkıntısı Türkiye Futbol Federasonu (TFF) tarafından gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de uygulanacak yabancı oyuncu kuralı, 5+3 (5 sahada-3 yedek kulübesinde) olarak belirlenirken, kadrosunda sözleşmesi devam eden 11 yabancı futbolcusu bulanan Galatasaray'ı transfer döneminde zor günler bekliyor
22.05.2014 Futbol
Drogba'dan sonra sırada Eboue
Drogba'dan sonra sırada Eboue Drogba'nın ayrılmasının ardından bir diğer Fildişili Eboue'ye den de kulüp bulması istendi.
21.05.2014 Futbol
En iyisi Telles!
En iyisi Telles! Cim-Bom devre arasında kadrosuna kattığı 9 oyuncudan sadece Alex Telles'ten yüksek verim alabildi
21.05.2014 Futbol
Burdisso eski takımına dönüyor
Burdisso eski takımına dönüyor Galatasaray'ın devre arasında kiralık olarak renklerine bağladığı Guillermo Burdisso, eski takımı Boca Juniors'a döneceğini söyledi.
29.04.2014 Futbol
Drogba idmana çıkmadı
Drogba idmana çıkmadı Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 4-0 kaybeden Galatasaray, 27 Nisan Pazar günü deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı 31. hafta maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
20.04.2014 Futbol
G.Saray'da son dakika şoku!
G.Saray'da son dakika şoku! Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın Sivasspor'a konuk olacak Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.
11.04.2014 Süper Lig
G.Saray'da üç imza atılacak!
G.Saray'da üç imza atılacak! Galatasaray'da gelecek sezon öncesinde en ciddi hamle Emmanuel Eboue ve Didier Drogba'nın takımdan gönderilmesi olacak.
6.04.2014 Futbol
İşte Burdisso gerçeği
İşte Burdisso gerçeği Galatasaray'ın devre arasında renklerine bağladığı Guillermo Burdisso'yu ülkesine gönderdiği iddia edildi. İşte bu iddiaların arkasında yatan gerçek...
1.04.2014 Futbol
İşte G.Saray'ın Londra kafilesi!
İşte G.Saray'ın Londra kafilesi! UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Chelsea ile Londra'da karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da, İngiltere'ye gidecek kafile açıklandı.
16.03.2014 Futbol
İşte Francisco Burdisso
İşte Francisco Burdisso Galatasaray'ın ara transferinde renklerine kattığı Guillermo Burdisso, geçtiğimiz günlerde baba oldu.
10.03.2014 Futbol
Burdisso'nun mutlu günü!
Burdisso'nun mutlu günü! Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Guillermo Burdisso, baba oldu.
7.03.2014 Basketbol
Derbide forma giyemeyecekler!
Derbide forma giyemeyecekler! Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak derbi öncesi, sarı-kırmızıların kamp kadrosunda 3 yeni transfer yer almadı...
21.02.2014 Futbol
Arena'da 595 milyon liralık derbi
Arena'da 595 milyon liralık derbi Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında yarın yapılacak derbi, Türkiye'nin en pahalı 3 takımından 2'sini karşı karşıya getirecek.
21.02.2014 Futbol
Dilmen'den Alex Telles yorumu!
Dilmen'den Alex Telles yorumu! Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor - Galatasaray maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu...
17.02.2014 Futbol
Dilmen'den Alex Telles yorumu!
Dilmen'den Alex Telles yorumu! Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor - Galatasaray maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu...
17.02.2014 Futbol
Mancini'den sürpriz karar!
Mancini'den sürpriz karar! Teknik direktör Roberto Mancini'nin belirlediği kafilede 21 futbolcu yer alırken, 10 yabancıdan yalnızca Emmanuel Eboue ve Lucas Ontivero İstanbul'da bırakıldı.
16.02.2014 Futbol
O isim yine gündemde!
O isim yine gündemde! Kış transfer döneminde Rhodolfo, Davide Astori, Andrea Ranocchia, John Heitinga gibi isimlerle ilgilenen Galatasaray sonrasında Boca Juniors’tan Guillermo Burdisso’yu kiralamıştı. Roberto Mancini sezon sonu için çalışmalara şimdiden başladı.
12.02.2014 Süper Lig
Transferde Mancini parmağı!
Transferde Mancini parmağı! Kendisine bağlı çalışan 4 scoutun önerilerinin yanı sıra kulübün scout ekibinin tekliflerini de masanın üzerine koyan Mancini, tüm transferlere bizzat karar verdi.
6.02.2014 Futbol
Genç Aslan'ın eli ağırmış
Genç Aslan'ın eli ağırmış Sarı-kırmızılılar yıldızları evde bıraktı ama Burdisso, Telles, Veysel, Salih, Hajrovic ve Ontivero sahadaydı. Ontivero’nun vuruşunda top çizgiyi geçse de gol verilmedi. İlk yarı Hajrovic ve Yekta ile 2-0’ı bulan G.Saray’da son sözü Veysel Sarı söyledi.
5.02.2014 Futbol
UEFA listeyi yayınladı!
UEFA listeyi yayınladı! Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek yeni futbolcular açıklandı
5.02.2014 Futbol
'Savunma benim işim'
'Savunma benim işim' "Hayâlim G.Saray'da gerçek oldu. Bir an önce Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray formasını giymek istiyorum. İlk baştaki görevim defans yapmak ve takıma gol yedirmemek.
4.02.2014 Futbol
Ve resmen imzaladı!
Ve resmen imzaladı! Cenk Tosun Beşiktaş'ta
4.02.2014 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Guillermo Burdisso ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki guillermo burdisso haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.