Guido Albers

Guido Albers

Son dakika Guido Albers haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Guido Albers ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Guido Albers haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Guido Albers

haberleri sayfasında son dakika yaşanan guido albers gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 guido albers haberi bulunmuştur. Tüm guido albers haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wesley Sneijder için Galatasaray açıklaması!
Wesley Sneijder için Galatasaray açıklaması! Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, sarı-kırmızılı kulüple ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.12.2018 Galatasaray
Sneijder, Bülent Uygun'un takımına transfer oldu!
Sneijder, Bülent Uygun'un takımına transfer oldu! Galatasaray'ın bu sezon başında yollarını ayırdığı Wesley Sneijder, Nice'te de tutunamadı.
5.01.2018 Futbol
Galatasaray'da Sneijder sürprizi
Galatasaray'da Sneijder sürprizi Nice’te aradığını bulamayan Wesley’in menajeri Guido Albers’in, sarı-kırmızılı idarecileri arayarak, “Sneijder isterseniz geri dönmeye hazır” dediği ileri sürüldü.
16.12.2017 Galatasaray
Sneijder'in menajerinden sürpriz teklif
Sneijder'in menajerinden sürpriz teklif Galatasaray ile yollarını ayırarak Fransa'nın Nice takımına transfer olan Wesley Sneijder, Türkiye'ye döneme planları içerisinde olduğu iddia edildi.
7.10.2017 Galatasaray
Sneijder'in kaderi çiziliyor
Sneijder'in kaderi çiziliyor Cim Bom’da Başkan Dursun Özbek, Hollandalı yıldız ve menaceriyle bir kez daha görüşecek. Tudor’un kadroda istemediği tecrübeli futbolcu için ayrılık şartları masaya yatırılacak.
14.07.2017 Galatasaray
Sneijder, Dursun Özbek'i çıldırttı!
Sneijder, Dursun Özbek'i çıldırttı! Galatasaray’da Sneijder krizi her geçen gün tırmanıyor. Deneyimli oyuncunun önceki akşam yaptığı ve taraftarın büyük destek verdiği paylaşımın Başkan Dursun Özbek’i inanılmaz sinirlendirdiği, “Bu şekilde karşı karşıya gelmek, buna zemin hazırlamak hiç yakışmadı” yorumunu yaptığı öğrenildi.
11.07.2017 Galatasaray
Sneijder'in menajerinden açıklama!
Sneijder'in menajerinden açıklama! Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'in menajeri Guido Albers, A Spor'a açıklamada bulundu.
9.07.2017 Galatasaray
Sneijder ile ipler gerildi!
Sneijder ile ipler gerildi! Menajer Guido Albers’le toplantıya gelen Wesley kendisine gelen teklifleri iletti. 2 taraf da kartlarını açık oynarken Hollandalı yıldızın vedasının önünde artık sadece mali detaylar kaldı
6.07.2017 Galatasaray
Sneijder için dev zirve
Sneijder için dev zirve Cim Bom’da büyük gün... Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek, bugün Sneijder’in menaceri Albers’le buluşuyor. 33 yaşındaki yıldızın kaderi bu görüşmede belli olacak. Peki taraflar birbirine ne teklif edecek? İşte detaylar...
4.07.2017 Galatasaray
Guido Albers'ten flaş Sneijder açıklaması!
Guido Albers'ten flaş Sneijder açıklaması! Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Wesley Sneijder'le ilgili, oyuncunun menajeri Guido Albers önemli açıklamalarda bulundu. Albers, Galatasaray'dan ayrılmaları halinde, Serie A'nın kendileri için önemli bir opsiyon olacağını söyledi.
2.07.2017 Galatasaray
'Senden vazgeçmedik ama gitsen iyi olur'
'Senden vazgeçmedik ama gitsen iyi olur' Ayrılacak mı kalacak mı tartışmalarının gölgesinde tatile devam eden Sneijder’in, gitmeden önce Özbek’le bir araya geldiği belirlendi. Bu görüşmede başkanın, övgü dolu sözler kullandığı Hollandalı yıldızdan kibarca kulüp bulmasını rica ettiği ortaya çıktı.
2.07.2017 Galatasaray
Wesley Sneijder Sampdoria ile anlaştı
Wesley Sneijder Sampdoria ile anlaştı Hollandalı yıldız İtalyan kulübünden gelen teklifi kabul etti, sıra kulüplerin el sıkışmasında...
30.06.2017 Galatasaray
Başkan açıkladı! Sneijder İtalya yolcusu
Başkan açıkladı! Sneijder İtalya yolcusu Wesley Sneijder transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.
29.06.2017 Galatasaray
İtalyanlar harekete geçti
İtalyanlar harekete geçti Serie A'nın mavi-kırmızılı ekibi Sampdoria, İtalyan basınındaki iddialara göre Sneijder'in menajeriyle masaya oturmaya hazırlanıyor.
29.06.2017 Galatasaray
"Wesley G.Saray'da kalacak"
"Wesley G.Saray'da kalacak" Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'in menajeri Guido Albers, Wesley'nin takımda kalmak istediğini açıkladı.
26.06.2017 Galatasaray
Galatasaray'a rest çekti: Gelmiyorum!
Galatasaray'a rest çekti: Gelmiyorum! Wesley Sneijder, Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili kararın bir an önce verilmesini istedi.
23.06.2017 Galatasaray
Sneijder'in menajeriden ayrılık açıklaması
Sneijder'in menajeriden ayrılık açıklaması Galatasaray'ın elinden çıkarmayı düşündüğü iddia edilen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder hakkında menajeri Guido Albers'ten flaş açıklamalar geldi.
20.06.2017 Galatasaray
Sneijder'in yeni adresi belli oluyor!
Sneijder'in yeni adresi belli oluyor! Tudor’un “Artık sistem onun üzerine kurulmayacak” dediği Sneijder, ABD ve Rusya’dan gelen tekliflere sıcak bakmaya başladı....
19.06.2017 Galatasaray
Guido Albers: G.Saray'da oynamayacaksa önümüze bakmamız gerekiyor
Guido Albers: G.Saray'da oynamayacaksa önümüze bakmamız gerekiyor Galatasaray'ın Hollandalı 10 numarası Wesley Sneijder'ın menajeri Guido Albers, yaptığı açıklamalarda ayrılık hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.06.2017 Galatasaray
Guido Albers: "Wesley Fenerbahçe'de..."
Guido Albers: "Wesley Fenerbahçe'de..." Hollanda basını Wesley Sneijder'in gelecek sezon Fenerbahçe'de oynayabileceğini iddia ederken, yıldız futbolcunun menajeri Guido Albers ise konuyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
12.04.2017 Galatasaray
Sneijder ayrılıyor mu? Menajeri açıkladı!
Sneijder ayrılıyor mu? Menajeri açıkladı! Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, başarılı futbolcunun son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
5.04.2017 Galatasaray
Sneijder'den Riekerink ile ilgili olay itiraf!
Sneijder'den Riekerink ile ilgili olay itiraf! Galatasaray'ın Dünyaca ünlü yıldızı Wesley Sneijder'den önemli bir itiraf geldi.
21.03.2017 Galatasaray
Galatasaray'da sıcak saatler!
Galatasaray'da sıcak saatler! Galatasaray'da yönetim, Sneijder ve Bruma'nın menajerini İstanbul'a çağırdı. Sarı kırmızılı yönetimin planı Bruma'nın sözleşmesini uzatmak, Sneijder'i 4.5 milyon Euro karşılığında satmak...
11.03.2017 Galatasaray
Sneijder'e ne oldu?
Sneijder'e ne oldu? Galatasaray’da başkan Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün, geçtiğimiz cuma günü Hollandalı menacer Guido Albers’e, Sneijder ve De Jong’un durumunun Riekerink’le alakası olup olmadığını sordu. Albers de iddiaları kesin bir dille yalanladı.
9.03.2017 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Sneijder: Burası çiftlik değil!
Dursun Özbek'ten Sneijder: Burası çiftlik değil! Yaşanan krizi yöneticilerle masaya yatıran Özbek’in, “Burası Galatasaray. Kimsenin babasının çittliği değil” dediği öğrenildi. Toplantı sonrasında Sneijder'in menajeri Albers, İstanbul'a davet edildi. Bugünkü zirveden kritik kararların çıkabileceği belirtildi...
5.03.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Guido Albers ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki guido albers haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.