Grup Yorum

Grup Yorum

Son dakika Grup Yorum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Grup Yorum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Grup Yorum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grup Yorum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grup yorum gelişmeleri de dahil olmak üzere 915 grup yorum haberi bulunmuştur. Tüm grup yorum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medya kullananlar dikkat! Bin 300 TL para cezası var
Sosyal medya kullananlar dikkat! Bin 300 TL para cezası var Girdiği ölüm orucu sonunda hayatını kaybeden Grup Yorum üyesi Helin Bölek'in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp başsağlığı dileyen E.A.'ya (28), 'terörist sevici' ifadesini kullanan E.C. (28), 1.300 TL para cezasına çarptırıldı. Gerekçeli kararda, sosyal medya üzerinden yapılan hakaretin belirsiz sayıda kişi tarafından görülecek bir ortamda gerçekleşmesi nedeniyle aleniyet unsurunun bulunduğu belirtildi.
7.04.2022 Gündem
RTÜK'ten 5 televizyon kanalına ceza!
RTÜK'ten 5 televizyon kanalına ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Halk TV, TV 100, Tele 1 ve KRT'ye yaptırım uyguladı.
7.07.2021 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hain plan! Evini fotoğraflamışlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hain plan! Evini fotoğraflamışlar Terör örgütü DHKP-C'nin kirli tezgahı polisler tarafından önlendi. Örgüt üyesi M.K., Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutunu ve çevresini gizlice fotoğraflarken geçen gün yakalandı. Aynı dakikalarda, açlık grevinde ölen Ebru Timtik'e sözde destek vermek amacıyla Erdoğan'ın ikameti önünde toplanma çağrısı yapan ve Kocaeli ile İstanbul'dan örgüt üyelerini taşıyan bir otobüs Kısıklı'ya varmadan yolda durduruldu. 21 şüpheli yakalandı.
20.12.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 'DHKP/C'nin çöküşü' raporu
İçişleri Bakanlığı'ndan 'DHKP/C'nin çöküşü' raporu İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Daire Başkanlığı, 'Bir Terör Örgütünün Çöküşü: Ölüm Oruçları Ve DHKP/C'nin Kanlı Geçmişi' raporunu hazırladı. Raporda, DHKP/C terör örgütünün kanlı eylemleri, Grup Yorum'la ilişkisi ve örgüt üyelerinin ölüm oruçlarına yer verildi. DHKP/C terör örgütünün sanat ve kültürü terörizm için bir araç, avukatlık mesleğinin getirdiği yetki ve hakları da faaliyetlerine kalkan olarak kullandığı belirtildi.
4.06.2020 Gündem
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı?
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı? Nazım Hikmet 3 Haziran 1963’te geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Memleket ve sürgün şairi olarak tanımlanan Nazım hayata gözlerini Moskova’da yumdu. Şiirleri 50’den fazla dile çevrildi. Bugün ölümün 57. Yılında anılıyor. Nazım ölümünün 57. Yılında anılırken, hakkında yapılan araştırmalarda arttı. Nazım Hikmet Aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden Türk vatandaşlığından çıkarıldı? Soruları hakkında merak edilen konuların başını çekiyor. Bizde haberimizde Nazım’ın çocukluğundan, gençliğine, sürgün hayatından, ölüne kadar hayat hikayesini derledik.
3.06.2020 Gündem
Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan görevden alındı
Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan görevden alındı Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla görevden alındı. Serdar Turan, Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in ölümünün ardından cenazenin Kayseri'ye getirilmesi halinde izin vermeyeceklerini söylemişti.
10.05.2020 Siyaset
Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesinde gerginlik
Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesinde gerginlik İstanbul Sultangazi'de Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesinin Kayseri'ye gönderilmesi sırasında yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahale etti.
8.05.2020 Gündem
Ünlü şarkıcı Taci Uslu hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Taci Uslu hayatını kaybetti! Piraye, Leylim Leylim, Bu Aşk Burada Biter, Seninleyim, Ne Fayda, Özgürlük Şarkısı ve daha pek çok şarkının bestecisi müzisyen Taci Uslu, 2015 yılında gırtlak kanserinden ameliyat olmuştu. Uslu, bugün vefat etti.
9.03.2020 Yaşam
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon...
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon... İstanbul’da, ‘terörle mücadele’ kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi. Çeşitli örgütlere mensup 2 bin 604 terörist şüphelinin etkisiz hale getirildiği baskınlarda, çeşitli menşeli 3 bin 701 fişek ve mermi, 20 av ve pompalı tüfek ve 6 molotofkokteylinin de olduğu çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildi.
1.01.2020 Gündem
Gri listede aranan terörist dergi baskınında yakalandı!
Gri listede aranan terörist dergi baskınında yakalandı! İstanbul TEM ekipleri, Sultangazi'de Yürüyüş Dergisi'ne helikopter destekli operasyon düzenledi. Operasyonda terörle arananlar sayfasında gri listede yer alan bir teröristin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.
14.06.2019 Gündem
Terör arananlar listesi güncellendi
Terör arananlar listesi güncellendi Güncellenen Terör Arananlar Listesi'nde, 5 ayrı kategoride aranan terörist sayısı 879'a yükseldi.
16.02.2018 Gündem
En güzel Nazım Hikmet şiirleri... Nazım Hikmet 116. doğum günü...
En güzel Nazım Hikmet şiirleri... Nazım Hikmet 116. doğum günü... Bugün Nazım Hikmet'in 116. doğum günü... Dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet'in hayatını ve en güzel şiirlerini haberimizde derledik. İşte Nazım Hikmet hakkında merak edilen bilgiler...
15.01.2018 Gündem
Almanya'dan flaş Grup Yorum kararı
Almanya'dan flaş Grup Yorum kararı Alman Federal İçişleri Bakanlığı'nın, DHKP-C'nin bir parçası olduğu gerekçesiyle Grup Yorum'un konserlerinin yasaklanması için 4 eyalete yazı gönderdiği ortaya çıktı.
17.07.2017 Dünya
Gökçek zaferini ilan etti!
Gökçek zaferini ilan etti! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarıcı ve CHP’lilerce açılan 2 davayı daha kazandığını Twitter hesabından duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Grup Yorum üyeleri tutuklandı
Grup Yorum üyeleri tutuklandı DHKP-C Operasyonunda gözaltına alınan bazı Grup Yorum üyelerinin de arasında bulunduğu 8 kişi tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Akşener'in iftarında skandal!
Akşener'in iftarında skandal! MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, MHP'lilerle iftar yemeğinde buluştu. Akşener, MHP'lilere Grup Yorum şarkısı dinletti kimse anlamadı.
29.09.2021 Gündem
Eskişehir'de Grup Yorum konserine izin yok
Eskişehir'de Grup Yorum konserine izin yok Eskişehir’de 4 Haziran 2016 günü yapılması planlanan ’Grup Yorum’ konserine izin verilmeyeceği öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
Grup Yorum konseri için Emniyet'ten uyarı
Grup Yorum konseri için Emniyet'ten uyarı Antalya Emniyeti, 28 Mayıs Cumartesi günü yapılması planlanan 'Grup Yorum' konserine izin verilmediğini, bilet alan vatandaşların mağdur olabileceğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Deniz Gezmiş hakkında merak edilenler?
Deniz Gezmiş hakkında merak edilenler? Deniz Gezmiş hakkında merak edilenleri sizin için derledik? Türkiye Halk Kurtuluş Ordusu'nun kurucusu Deniz Gezmiş kimdir? İşte Deniz Gezmiş'in gençlik yılları, siyasi yaşantısı, yakalanışı ve idamı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Grup Yorum solistine DHKP-C suçlaması
Grup Yorum solistine DHKP-C suçlaması Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Grup Yorum üyesi Ezgi Dilan Balcı’nın da arasında yer aldığı üç kişi hakkında, “Terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları” iddiasıyla dava açtı...
29.09.2021 Gündem
Grup Yorum üyeleri gözaltına alındı
Grup Yorum üyeleri gözaltına alındı İzmir valiliğinin ‘terör örgütü propagandası’ yapılacağı gerekçesiyle konserlerini yasakladığı Grup Yorum’un sekiz üyesinin de aralarında bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekil yeminini böyle bitirdi
CHP'li vekil yeminini böyle bitirdi CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, milletvekili yemini ettikten sonra sağ elini göğsüne koyup sol yumruğunu havaya kaldırdı
29.09.2021 Gündem
1. Sanat Sempozyumu başlıyor
1. Sanat Sempozyumu başlıyor Sinema, müzik, sahne sanatları, edebiyat, plastik sanatlar ve görsel sanatçılardan oluşan Sanat Meclisi, alanın sorunlarını konuşmak, tartışmak ve kalıcı çözümler bulma hedefiyle 06-07 Kasım 2015 günlerinde Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde (Akatlar) gerçekleşecek “Sanat Sempozyumu” düzenliyor...
5.11.2015 Kültür Sanat
Grup Yorum üyeleri gözaltına alındı
Grup Yorum üyeleri gözaltına alındı BEYOĞLU’nda, aralarında Grup Yorum üyelerinin de bulunduğu 6’sı kadın 11 kişi, Cizre’de yaşanan olaylarla ilgili basın açıklamasını yaptıktan sonra, kimliklerini göstermelerini isteyen polise olumsuz yanıt verince yaka paça gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Sanatçılar ve halk Bademli için buluşuyor
Sanatçılar ve halk Bademli için buluşuyor İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Bademli Köyü, doğal güzelliği, koyları, zeytin ağaçları ile gerçek bir cennet köşesi...
3.08.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Grup Yorum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grup yorum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.