Groupe Psa

Groupe Psa

Son dakika Groupe PSA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Groupe PSA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Groupe PSA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Groupe Psa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan groupe psa gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 groupe psa haberi bulunmuştur. Tüm groupe psa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altıncı nesil Astra'nın tarihi belli oldu
Altıncı nesil Astra'nın tarihi belli oldu Opel’in altıncı nesli ile dünya prömiyerini gerçekleştirdiği kompakt modeli Yeni Astra 2022’de yollara çıkacak.
10.12.2021 Otomobil
Rekabet Kurulu'nun 'ÖTV' soruşturmasında flaş karar
Rekabet Kurulu'nun 'ÖTV' soruşturmasında flaş karar Rekabet Kurulu, yeni binek otomobil ve hafif ticari araç üreticisi ve dağıtıcısı teşebbüslere yönelik, özel tüketim vergisi (ÖTV) indirimi sonrasında birlikte hareket ederek fiyat artışına gittikleri ve mal arzını kısıtladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturmayı tamamladı. Söz konusu kuruluşlara idari para cezası verilmesine gerek olmadığı kararına varıldı.
6.09.2021 Ekonomi
Oto servislerine ilgi artıyor!
Oto servislerine ilgi artıyor! Kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılmasıyla birlikte özellikle mekanik bakım hizmeti veren özel oto servislerinde gözle görülür hareketlilik yaşanmaya başladı.
14.06.2021 Otomobil
Elektrikli Berlingo 275 km yapacak!
Elektrikli Berlingo 275 km yapacak! 2021'in ikinci yarısında satışa sunulacak e-Berlingo Van tek şarjla 275 km yapabiliyor.
29.01.2021 Otomobil
PSA grubu ticarilerini elektrikliye dönüştürüyor
PSA grubu ticarilerini elektrikliye dönüştürüyor Groupe PSA, Peugeot e-Partner, Citroën ë-Berlingo, Opel Combo-e ve Vauxhall Combo-e tam elektrikli modelleri gelecek yıl pazara sunacak.
10.12.2020 Otomobil
FCA ve PSA birleşince  “Stellantis” gelecek
FCA ve PSA birleşince “Stellantis” gelecek Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) ve Peugeot SA (Groupe PSA) Aralık 2019'da açıklanan Birleşme Anlaşması’nda belirlendiği şekilde yüzde 50’şer birleşmenin tamamlanmasına doğru ilerliyor.
17.07.2020 Otomobil
PSA Türkiye'de "evden" çalışacak
PSA Türkiye'de "evden" çalışacak Groupe PSA Türkiye (Peugeot. Opel, Citroen, DS) sektörde bir ilki gerçekleştirerek Ocak 2021 itibariyle ‘Flexlife’ sistemine geçeceğini duyurdu. PSA Türkiye yönetimi 2020 Eylül sonuna kadar ofise gitmeyi çalışanlarının ve departman yöneticilerinin inisiyatifine bırakıyor. .
13.07.2020 Otomobil
Salgında pazar payını artırdı
Salgında pazar payını artırdı Groupe PSA Türkiye Ocak-Nisan döneminde ise yüzde 27 artış gösteren toplam otomotiv sektöründe yüzde 97 büyüme kaydetti. Grup pazar payını geçen yıla göre 4.3 artırarak yüzde 16,7’ye taşıdı.
13.05.2020 Otomobil
PSA Grubu  yedek parça için Torbalı'yı seçti
PSA Grubu yedek parça için Torbalı'yı seçti Groupe PSA Türkiye, Torbalı’daki tesisini tüm markaları için yedek parça dağıtım deposu olarak işletmeye başladı
6.05.2020 Otomobil
PSA markalarına yeni düzen!
PSA markalarına yeni düzen! Salgın otomotiv markalarını online uygulamalara yöneltiyor. Groupe PSA Türkiye tüm yetkili satıcılarında özel bir çalışma modelini uygulamaya aldı.
3.04.2020 Otomobil
İtalyan Fiat ve Fransız PSA birleşmeyi planlıyor
İtalyan Fiat ve Fransız PSA birleşmeyi planlıyor Fiat Chrysler Automobiles ve Fransız PSA Grubu, küresel ölçekte her iki şirketin yüzde 50 paya sahip olacağı yeni bir grubun kurulması için görüşmelere başlandığını duyurdu.
31.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Parkurlara çıkmaya hazır!
Parkurlara çıkmaya hazır! Yeni Peugeot 208 R2, Fransa'nın Vosges bölgesinde ilk dinamik testlerini gerçekleştiriyor.
16.04.2019 Otomobil
Türkiye’de faaliyetleri Groupe PSA yürütecek
Türkiye’de faaliyetleri Groupe PSA yürütecek Citroen markasının Türkiye’deki faaliyetleri 4 Mart’tan itibaren Groupe PSA Türkiye tarafından yürütülecek.
30.01.2019 Otomobil
5’inci nesil Combo 2019’da geliyor
5’inci nesil Combo 2019’da geliyor Opel, hafif ticari modeli Combo’nun beşinci neslini tanıttı. Hem panelvan (Combo) hem de binek (Combo Life) versiyonu ile satışa sunulacak yeni modelin standart ve uzun olmak üzere iki versiyonu olacak. Yeni Combo’nun panelvan versiyonu 4.4 metreküpe varan bagaj hacmi ile dikkat çekiyor.
9.09.2018 Otomobil
Sahibinden satılık
Sahibinden satılık PSA Grubu’nun satın aldığı Opel, yeniden yapılanıyor. Opel Türkiye, 2000’de kapattığı genel merkez ile araç parkı olarak kullandığı fabrika arazini satıyor.
1.07.2018 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Groupe Psa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki groupe psa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.