Green Card başvuru son tarih! Green Card başvurusu bitti mi? İşte Green Card başvuru tarihleri 2022…
Green Card başvuru son tarih! Green Card başvurusu bitti mi? İşte Green Card başvuru tarihleri 2022… Green Card başvuru tarihleri kasım ayının ilk haftası geride kalırken gündem oldu. ABD'de ikamet etmek isteyip henüz başvurusunu yapamayanlar “Green Card başvurusu bitti mi?” sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Green Card başvuru tarihleri ne, başvurunun son günü ne zaman? İşte Green Card başvuru son tarih…
8.11.2022 Gündem
Green card başvuru tarihi 2022 ne zaman? Green card başvuru şartları nedir, pasaport ve yaş sınırı var mı? Green card başvurusu nasıl yapılır 2022?
Green card başvuru tarihi 2022 ne zaman? Green card başvuru şartları nedir, pasaport ve yaş sınırı var mı? Green card başvurusu nasıl yapılır 2022? Green card başvuru tarihi 2022 ne zaman? Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) kalıcı ikamet etme hakkı tanıyan Green Card başvuruları bugün başlıyor. ABD Freetown Büyükelçiliği'nin yayınladığı tarihe göre, bu sene Green Card başvuruları 5 Ekim - 8 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Green card başvuru şartları nedir, pasaport ve yaş sınırı var mı? Green card başvurusu nasıl yapılır 2022?
5.10.2022 Gündem
Green card nedir? Green card başvuru tarihi ne, Amerika green card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
Green card nedir? Green card başvuru tarihi ne, Amerika green card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? Green card başvuru tarihi, şartları ve başvurusunun nasıl yapılacağı merak ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıcı olarak ikamet etme hakkı ve çalışma hakkı tanıyan Green Card başvuruları için az bir süre kaldı. Yeşil Kart olarak da bilinen Green card başvuru tarihleri ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından açıklandı. Peki, Green card nedir? Green card başvuru tarihi ne, Amerika green card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
4.10.2022 Gündem
Green Card başvuruları başladı mı, başvuru tarihleri açıklandı mı? DV-2023 Green Card başvurusu
Green Card başvuruları başladı mı, başvuru tarihleri açıklandı mı? DV-2023 Green Card başvurusu Green Card başvuruları başladı mı? Yeşil kart olarak da bilinen Green Card başvuruları hakkındaki detaylar merak ediliyordu. Amerika Birleşik Devletleri içinde çalışma izni ve ikamet hakkı veren Green Card başvuruları bugün başlıyor. Peki, Green Card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
6.10.2021 Gündem