Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuru nereden yapılır? Green Card fotoğraf ölçüsü ne?
Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuru nereden yapılır? Green Card fotoğraf ölçüsü ne? Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı olarak yaşama ve çalışma izni imlanı sunan Green Cart için başvurular devam ediyor. Green Card başvurusunda bulunanlar veya başvurusunu henüz tamamlamayanlar genel süreç ve prosedürler le ilgili detayları da sıklıkla araştırıyor. Peki, Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuru nereden yapılır? Green Card fotoğraf ölçüsü ne? İşte detaylar…
6.11.2022 Dünya
Green Card nedir, Green Card başvuru 2022 ne zaman? (dvprogram.state.gov)Green Card başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı var mı, 2022 başvuru tarihi ne?
Green Card nedir, Green Card başvuru 2022 ne zaman? (dvprogram.state.gov)Green Card başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı var mı, 2022 başvuru tarihi ne? Green Card başvuruları için tarihler belli oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde süresiz yaşama ve çalışma imkanı veren, başvuruları online yapılan Green Card sürecine ilişkin yapılan aramalar arttı. Her yıl Amerika'ya az göçmen gönderen ülkelerin vatandaşlarına rastgele seçim yöntemiyle 55,000 göçmen vizesi alma fırsatı sağlamaktadır. Peki, Green Card nedir, Green Card başvuru 2022 ne zaman? Green Card başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı var mı, 2022 başvuru tarihi ne?
16.09.2022 Gündem
Green Card başvuruları başladı mı, başvuru tarihleri açıklandı mı? DV-2023 Green Card başvurusu
Green Card başvuruları başladı mı, başvuru tarihleri açıklandı mı? DV-2023 Green Card başvurusu Green Card başvuruları başladı mı? Yeşil kart olarak da bilinen Green Card başvuruları hakkındaki detaylar merak ediliyordu. Amerika Birleşik Devletleri içinde çalışma izni ve ikamet hakkı veren Green Card başvuruları bugün başlıyor. Peki, Green Card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
6.10.2021 Gündem