Gözlem Uçuşu

Gözlem Uçuşu

Son dakika gözlem uçuşu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözlem uçuşu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözlem uçuşu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözlem Uçuşu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözlem uçuşu gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 gözlem uçuşu haberi bulunmuştur. Tüm gözlem uçuşu haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, Açık Semalar Anlaşması'ndan resmen çekildi
ABD, Açık Semalar Anlaşması'ndan resmen çekildi ABD yönetiminin, taraflar arasında silahsız keşif uçuşlarına izin veren Açık Semalar Anlaşması'ndan çekilme kararına yönelik resmi bildirimi yaptığı açıklandı.
22.05.2020 Dünya
AB üyelerinden "Açık Semalar Anlaşması"na destek
AB üyelerinden "Açık Semalar Anlaşması"na destek Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, ABD'nin Rusya sorumluluklarını yerine getirene kadar Açık Semalar Anlaşması’ndan çekileceğini duyurmasının ardından, anlaşmaya destek verdiğini açıkladı.
22.05.2020 Dünya
NATO'dan Rusya'ya "Açık Semalar Anlaşması"na uyma çağrısı
NATO'dan Rusya'ya "Açık Semalar Anlaşması"na uyma çağrısı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg "Açık Semalar Anlaşması'na üye tüm tarafların yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda olduğu konusunda hemfikiriz. NATO müttefikleri anlaşma maddelerini tam olarak yerine getirmeye devam ediyor" dedi.
22.05.2020 Dünya
Dünyayı şoke eden açıklamanın ardından NATO harekete geçti!
Dünyayı şoke eden açıklamanın ardından NATO harekete geçti! NATO, ABD Başkanı Donald Trump'ın Açık Semalar Anlaşması'ndan çekileceklerini açıklamasının ardından toplanma kararı aldığını bildirdi.
22.05.2020 Dünya
Trump'tan dünyayı harekete geçiren açıklama! Tepkiler peş peşe geldi...
Trump'tan dünyayı harekete geçiren açıklama! Tepkiler peş peşe geldi... ABD Başkanı Donald Trump, Rusya sorumluluklarını yerine getirene kadar, Açık Semalar Anlaşması’ndan çekileceklerini açıkladı. Trump'ın açıklamasından sonra tepkiler peş peşe geldi. Rusya 'ABD’nin bu anlaşmadan çekilmesi, Avrupa'nın istikrarına ve askeri güvenliğine yeni bir darbe olacaktır' tepkisinde bulundu. BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın brifinginde, ''ABD-Rus silah kontrol rejiminin erozyonundan endişe duymaya devam ediyoruz.'' dedi. İşte tüm detaylar...
21.05.2020 Dünya
TSK duyurdu: Rus uçakları geliyor!
TSK duyurdu: Rus uçakları geliyor! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Rusya Federasyonu'nun Türkiye'de gözlem uçuşu icra edeceğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
ABD İdlib'i terör örgütü PKK'ya teslim etmeye hazırlanıyor
ABD İdlib'i terör örgütü PKK'ya teslim etmeye hazırlanıyor DEAŞ’ı bahane ederek Suriye kuzeyini PKK’ya teslim eden ABD, şimdi de el-Kaide yalanıyla İdlib’i işgale hazırlanıyor. Pentagon, Türkiye ve Rusya'nın girişimiyle çatışmasızlık ilan edilen kenti bir hafta içinde vurmaya ve PKK'ya teslim etmeye hazırlanıyor.
29.09.2021 Gündem
ABD ve Ukrayna'dan Rusya üzerinde gözlem uçuşu!
ABD ve Ukrayna'dan Rusya üzerinde gözlem uçuşu! ABD ve Ukrayna’nın Açık Hava Anlaşması çerçevesinde Rusya üzerinde gözlem uçuşu yapacakları bildirildi.
19.06.2017 Dünya
Türkiye'ye yasa dışı girmeye çalışan 966 kişi yakalandı
Türkiye'ye yasa dışı girmeye çalışan 966 kişi yakalandı Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birliklerince, Suriye, Irak ve İran'dan Türkiye'ye yasa dışı geçiş yapmaya çalışan 966 kişi yakalandı.
29.09.2021 Gündem
İki ülke arasında gerginlik yaratacak gelişme!
İki ülke arasında gerginlik yaratacak gelişme! ABD'li yetkililer, iki Çin savaş uçağının gözlem uçuşu yapan ABD uçağına önleme uyguladığını açıkladı.
27.05.2017 Dünya
Türk ve Kanada uçakları Ukrayna'da gözlem uçuşu yapacak
Türk ve Kanada uçakları Ukrayna'da gözlem uçuşu yapacak Türk Hava Kuvvetleri ve Kanada Hava Kuvvetleri'ne ait uçakların, Ukrayna hava sahasında gözlem uçuşu yapacağı açıklandı.
11.04.2017 Dünya
Türkiye semalarında Rus uçakları!
Türkiye semalarında Rus uçakları! Rusya Ulusal Nükleer Risk Azaltma Merkezi Başkanı Sergey Rıjkov, 'Açık Semalar Anlaşması' çerçevesinde, Rus uzmanların Antonov An-30B uçağıyla Türkiye semalarında 27 Şubat-3 Mart tarihleri arasında gözlem uçuşu gerçekleştireceğini söyledi.
27.02.2017 Dünya
Rus uçağı Türkiye semalarında
Rus uçağı Türkiye semalarında Rusya, Açık Semalar Antlaşması (ASA) kapsamında Türkiye'de gözlem uçuşu gerçekleştiriyor.
29.09.2021 Gündem
Rus uçakları ABD semalarını denetleyecek
Rus uçakları ABD semalarını denetleyecek Rusya Ulusal Nükleer Risk Azaltma Merkezi Başkanı Sergey Rıjkov, Rus askeri uzmanların 14-19 Kasım tarihlerinde ABD semaları üzerinde gözlem uçuşu gerçekleştireceğini açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Rus uzmanlar Türk hava sahasını denetleyecek
Rus uzmanlar Türk hava sahasını denetleyecek Ulusal Nükleer Risk Azaltma Merkezi Başkan Vekili Sergey Zabello, Rus uzman grubunun Türkiye hava sahasında Rus An-30B uçağı ile gözlem uçuşu yapacağını bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Rus Hava Kuvvetler Türkiye'de gözlem uçuşuna başlıyor
Rus Hava Kuvvetler Türkiye'de gözlem uçuşuna başlıyor Rus Hava Kuvvetleri'ne ait An-30B235 tipi askeri uçak, iki ülke arasındaki gergin ilişkilerden dolayı şubat ayında gerçekleştirilemeyen Türkiye gözlem uçuşunu başlatıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Rusya Savunma Bakanlığı Nükleer Risk Azaltma Merkezi Başkan Vekili Sergey Zabello, uçakta Türk askeri uzmanlarının da yer alacağını söyledi.
17.06.2021 Dünya
Türk uçağı, Rusya hava sahasında gözlem uçuşu yapacak
Türk uçağı, Rusya hava sahasında gözlem uçuşu yapacak Türk ve Amerikalı uzmanların, Türkiye'ye ait CASA CN-235 tipi uçakla 3-7 Ekim'de Rusya hava sahasında gözlem uçuşu yapacağı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
"Türkiye, angajman kurallarını NATO için yeniden düzenledi"
"Türkiye, angajman kurallarını NATO için yeniden düzenledi" NATO müttefiklerinin Suriye sınırında yeterince gözlem uçuşu gerçekleştiremediği için Türkiye'nin angajman kurallarını hafiflettiği ileri sürüldü
17.06.2021 Dünya
Türkiye ve Finlandiya'dan Rusya üzerinde gözlem uçuşu!
Türkiye ve Finlandiya'dan Rusya üzerinde gözlem uçuşu! Türkiye'nin, Açık Semalar Antlaşması (ASA) kapsamında Finlandiya ile müşterek olarak Rusya Federasyonu üzerinde gözlem uçuşu icra ettiği bildirildi...
17.06.2021 Dünya
ABD, Rusya üzerinde gözlem uçuşu gerçekleştirecek
ABD, Rusya üzerinde gözlem uçuşu gerçekleştirecek Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Uluslararası Açık Semalar Anlaşması (ASA) çerçevesinde, ABD ve İtalyan ortak misyonunun 14 Mayıs'a kadar Macaristan'a ait An-26 uçağı ile gözlem uçuşu yapacağı belirtildi...
10.05.2016 Dünya
Rusya gözlem uçuşunu yapacak
Rusya gözlem uçuşunu yapacak Rusya, daha önce iptal edilen Türkiye'deki gözlem uçuşunu yapacak.
29.09.2021 Gündem
Rusya, ABD'de keşif uçuşu yapmak istiyor
Rusya, ABD'de keşif uçuşu yapmak istiyor Rusya'nın, ABD üzerinde gelişmiş dijital kameralar yerleştirilmiş uçaklarla keşif uçuşları yapmak için Açık Semalar Danışma Komisyonu'ndan izin isteyeceği bildirildi...
22.02.2016 Dünya
250 bin kişi burada sıkıştı!
250 bin kişi burada sıkıştı! Suriye direnişinin başladığı ilk yer olan Mare de düştü. Bölgede IŞİD ile PYD güçleri arasında muhaliflere ait mevzi kalmadı. Afrin-Tel Rıfat-Azez hattında sıkışan 250 bin Suriyeli için katliam kapıda.
17.02.2016 Dünya
Rusya, Suriye’ye TU-214R casus uçağı konuşlandırdı
Rusya, Suriye’ye TU-214R casus uçağı konuşlandırdı Rusya’nın Suriye’nin Lazkiye şehrindeki Hmeimim Havaüssü’ne son model TU-214R casus uçağı konuşlandırdığı bildirildi. Batılı askeri kaynakların bu hamleye ilişkin yorumu şöyle: “Rusya Suriye hava sahasını tamamen kontrol altına aldı.”
16.02.2016 Dünya
‘Rusya’nın istediği rota Hatay’a kadar gidiyor’
‘Rusya’nın istediği rota Hatay’a kadar gidiyor’ Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Rusya’nın gözlem uçuşunun rota yüzünden iptal edildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gözlem Uçuşu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözlem uçuşu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.