Gözlatı

Gözlatı

Son dakika gözlatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözlatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözlatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözlatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözlatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 gözlatı haberi bulunmuştur. Tüm gözlatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Ayrımcılığa izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Ayrımcılığa izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilköy'deki Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "Dünyanın pek çok yerinde çatışmalar yaşanırken burada sergilediğimiz hoşgörü tablosunu anlamlı bulduğumu ifade etmek istiyorum. Türkiye farklı kültürleri barış içinde yaşatmış bir birikime sahiptir. İnancımız bize herkesi adaletli davranmayı emrediyor. Adı, inancı ne olursa olsun zalimin karşısında mazlumun yanında durmak bizim görevimizdir" dedi.
8.10.2023 Gündem
Eskişehir'de organize suç örgütüne operasyon! Çok sayıda gözlatı var
Eskişehir'de organize suç örgütüne operasyon! Çok sayıda gözlatı var Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince eğlence mekanlarında sözde koruma ve güvenlik hizmeti sağlama adı altında vatandaşların huzurunu bozan, kurdukları organize suç örgütüyle haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 25 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.
8.10.2023 Yaşam
Diyarbakır merkezli 11 ilde hacker operasyonu: 20 gözaltı
Diyarbakır merkezli 11 ilde hacker operasyonu: 20 gözaltı Diyarbakır merkezli 11 ilde hackerlara yönelik düzenlenen 'Kalkan' isimli operasyonda 20 şüpheli, gözaltına alındı. Şirketler ile üst düzey kamu görevlilerinin hedef alan hackerların, gönderdikleri sahte mailler ile 85 milyon kişinin bilgilerini ele geçirdikleri ve bunları sattıkları belirtildi.
13.04.2023 Gündem
Gözaltı morlukları dolaşım sistemi bozukluklarının habercisi olabilir!
Gözaltı morlukları dolaşım sistemi bozukluklarının habercisi olabilir! Göz çevresi sorunlarının en zorlularından olan gözaltı morluklarının genellikle dolaşım sistemi bozukluklarına bağlı olduğuna vurgu yapan Medikal Estetik Uzmanı Dr. Oğuz Uçar, “Tedavide temel yaklaşım bu sorunu düzeltmek olmalıdır. Deride ortaya çıkan değişiklikleri mezoterapi, dolgu enjeksiyonu, lazer, radyofrekans ve plazma gibi enerjiler ile tedavi etmek mümkünse de dolaşım kaynaklı bir sorun varsa beraberinde bu duruma yönelik de bir tedavi planı yapılmalıdır” dedi.
8.01.2022 Sağlık
Thodex ile ilgili flaş kaçış planı detayı!
Thodex ile ilgili flaş kaçış planı detayı! Thodex'in sistemlerini kapatıp 20 Nisan'da yurt dışına kaçan Faruk Fatih Özer'e ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Geride 400 bin mağdur bırakan Özer'in Arnavutluk'a kaçışı planladığı ortaya çıktı.
29.04.2021 Gündem
Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü’nde rüşvet operasyonu! Çok sayıda gözlatı...
Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü’nde rüşvet operasyonu! Çok sayıda gözlatı... Gelen son dakika haberine göre; Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü’nde rüşvet alındığı iddialarına ilişkin Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada 11’i Tapu Müdürlüğü görevlisi, 29’u sivil olmak üzere 40 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Tapu müdürü de dahil 38 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerden birinin el çantasında 5 ayrı zarf içerisinde 36 bin 750 TL ele geçirildi.
22.01.2021 Gündem
İstanbul’da eş zamanlı operasyon! Çok sayıda...
İstanbul’da eş zamanlı operasyon! Çok sayıda... İstanbul'da Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sabah saatlerinde çok sayıda adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda çok sayıda şüpheliye gözaltı yapıldı.
23.07.2020 Gündem
Ankara'da 'sahte rapor' operasyonu! 95 gözlatı...
Ankara'da 'sahte rapor' operasyonu! 95 gözlatı... Ankara'da mali şube ekiplerince, usülsüz şekilde engelli raporu çıkartılmasını sağladığı belirlenen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 95 şüpheli yakalandı.
10.12.2019 Gündem
Operasyonlar devam ediyor! Gözaltı sayısı 93 oldu
Operasyonlar devam ediyor! Gözaltı sayısı 93 oldu Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) askeri yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik Tekirdağ merkezli 35 ili kapsayan operasyonda gözaltına alınanların sayısı 93'e yükseldi. Adliyeye çıkarılan 9 zanlıdan 3'ü tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Ağrı'da terör örgütü PKK/KCK operasyonu: 22 gözaltı
Ağrı'da terör örgütü PKK/KCK operasyonu: 22 gözaltı Ağrı'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Kocaeli'de 115 kilogram eroin ele geçirildi
Kocaeli'de 115 kilogram eroin ele geçirildi Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 115 kilogram eroin ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.
21.03.2017 Yaşam
Paris'in kuzeyine polis baskını: Bombacı kadın intihar etti
Paris'in kuzeyine polis baskını: Bombacı kadın intihar etti Fransız polisi Paris'in Kuzeyindeki ST. Denis Bölgesinde operasyon düzenliyor. Bölgeden silah seslerinin duyulduğu bildirildi.
18.11.2015 Dünya
35 kişi daha gözaltına alındı!
35 kişi daha gözaltına alındı! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Taksim’e girişe izin verilmemesi üzerine çıkan olaylarda gözaltına alınanların sayısıyla ilgili dün İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada 142 olduğu belirtilmişti...
29.09.2021 Gündem
1 Mayıs bilançosu! 138 gözaltı 50 yaralı
29.09.2021 Gündem
İşte gözaltındaki isimler
İşte gözaltındaki isimler Bu sabah 05:0'da başlayan 12'inci dalgada toplam 83 adreste arama yapıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gözlatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözlatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.