Gözde Grubu

Gözde Grubu

Son dakika gözde grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözde grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözde grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözde Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözde grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 gözde grubu haberi bulunmuştur. Tüm gözde grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turnuvanın en gözde grubu
Turnuvanın en gözde grubu Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda D Grubu'nun röntgenini çektik.
10.06.2018 Arşiv
İstanbullular İzmir'e göç ediyor
İstanbullular İzmir'e göç ediyor TÜİK verilerine göre İzmir’e iç göç, artış eğilimine geçti.
20.04.2016 Arşiv
MyWay Wins Blue'nun yüzde 70'i yeşil
MyWay Wins Blue'nun yüzde 70'i yeşil MyWay Wins Blue, otobana yakın konumuyla, ulaşım anlamında da avantaja sahip.
11.04.2016 Arşiv
MyWay Fest faizleri sıfırladı
MyWay Fest faizleri sıfırladı My Way Fest'te yüksek kredi faizi sorununa çözüm.
15.03.2016 Arşiv
MyWay'den Çiğli'ye 830 konutluk proje
MyWay'den Çiğli'ye 830 konutluk proje MyWay Wins Blue sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor.
22.02.2016 Arşiv
İzmir'de emlak sektörüne otoyol desteği
İzmir'de emlak sektörüne otoyol desteği İnşaat sektörü temsilcileri projenin tamamlanmasının ardından İzmir'deki emlak piyasasının canlanacağı görüşünde.
8.02.2016 Arşiv
MyWay Terrace'ta villa konforu
MyWay Terrace'ta villa konforu Gözde Grubu 2016 yılında da, İzmir'in yeni cazibe merkezi olacak lokasyonlarda sıra dışı projeler gerçekleştirecek.
1.02.2016 Arşiv
İzmir'de 30 milyar dolar hasar oluşur
İzmir'de 30 milyar dolar hasar oluşur İzmir, ekonomik kırılganlık açısından dünyanın en riskli 42'nci Türkiyenin ise en riskli ikinci kenti olarak belirlendi.
12.01.2016 Arşiv
İş dünyası yeni yıldan umutlu
İş dünyası yeni yıldan umutlu İzmirli iş adamlarının yeni yıldan beklentisi olumlu yönde
29.12.2015 Arşiv
MyVia Fest'te 5 yıldızlı hizmet
MyVia Fest'te 5 yıldızlı hizmet MyVia Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında 5 yıldızlı hizmet sunacak.
21.12.2015 Arşiv
40 milyon liralık yatırım
40 milyon liralık yatırım Gözde Grubu'ndan 400 milyon liralık yatırım hamlesi.
27.07.2015 Arşiv
2015'te 8 proje
2015'te 8 proje MyVia 2015'te 8 adet projeye imza atacak.
20.07.2015 Arşiv
2015'te 8 yeni projeyle geliyor
2015'te 8 yeni projeyle geliyor Gözde Grubu'ndan 8 yeni proje gelecek.
24.04.2015 Arşiv
MyVia Yıldız'da yaşam başlıyor
MyVia Yıldız'da yaşam başlıyor Gözde Grubu tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen MyVia Yıldız'ın ilk etabında yaşam başlıyor
1.04.2015 Arşiv
Modda Mavişehir 299 Bin Lira'ya
Modda Mavişehir 299 Bin Lira'ya Modda Mavişehir projesinde teslim yaklaşıyor.
26.08.2014 Arşiv
MyVia Yıldız 210 Bin Lira’ya
MyVia Yıldız 210 Bin Lira’ya MyVia Yıldız, Gözde Grubu tarafından Buca'da hayata geçiriliyor.
2.07.2014 Arşiv
MyVia Bahçe Satışları 55 Günde Tamamlandı
MyVia Bahçe Satışları 55 Günde Tamamlandı MYVIA Bahçe projesi yenilikçi yaklaşımının yanı sıra otogara, havaalanına ulaşım kolaylığı ile de yoğun ilgi gördü.
22.11.2012 Arşiv
‘Oyuna Devam’ diyenler bu gece Miniatürk’e
‘Oyuna Devam’ diyenler bu gece Miniatürk’e Bu gece bir işiniz yoksa, sizleri Miniatürk Yaz Konserleri’ne davet ediyoruz. Rock ve pop müziğinin sevilen iki ismi Ortaçgil ve Düzağaç’la birlikte Haliç’e karşı sevdiğimiz şarkıları söylemek için
27.08.2006 Arşiv
Bu konserleri ajandanıza not ettiniz mi?
Bu konserleri ajandanıza not ettiniz mi? Yaz geceleri, Türkiye'nin dört bir yanında güçlü seslerin şarkılarıyla daha da eğlenceli bir hale gelmeye devam ediyor
25.08.2006 Arşiv
Haberimiz olsaydı Banşarock'ta çalardık
Haberimiz olsaydı Banşarock'ta çalardık Rock'n Coke Festivali'nin en gözde grubu Cardigans'ın solisti Nina, rakip festivalden haberlerinin olmadığını söyledi
8.09.2003 Magazin
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, "Kim terör ve şiddetten besleniyorsa, kim terör ve şiddetin sözcülüğünü yapıyorsa, iltisaklıysa onun uzantısı da ve kim de onlarla iş birliği yaparak seçim kazanma yoluna gidiyorsa biz bunu doğru bulmuyoruz. Şimdi bunlar İstanbul'da iş birliği yapıyor. Kent uzlaştığı altında Mersin'de, Adana'da işbirliği yapıyor. Aynen Meclis kürsünde yaşananlar korkarım ki yarın İBB meclisinde, Adana meclisinde, Mersin meclisinde yaşanacak ve oradan bir güç devşirecekler, bir meşruiyet kazanmaya çalışacaklar. Onun için bu çok yanlış ve kim yapıyorsa yapsın ki şu anda CHP yapıyor gözüküyor" diye konuştu.
30.03.2024 Gündem
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sergey Şoygu kökeni Tuva Türkleri kimdir, Sergey Şoygu Türkçe konuşuyor mu? Şoygu ne demek, kimdir?
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sergey Şoygu kökeni Tuva Türkleri kimdir, Sergey Şoygu Türkçe konuşuyor mu? Şoygu ne demek, kimdir? Şoygu kimdir, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu nereli, kaç yaşında? Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" ifadeleri sonrası Sergey Şoygu hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sergey Şoygu kökeni Tuva Türkleri kimdir?
24.06.2023 Gündem
Mehmet Aslantuğ - Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor?
Mehmet Aslantuğ - Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor? Magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çiftinin evlilikleri geçtiğimiz hafta bitmişti. Arzum Onan’la 27 yıllık evliliği sona eren Mehmet Aslantuğ’un Gözde Akpınar’la yakınlaştığını duydum.
12.06.2023 Magazin
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak Borsa İstanbul'un 3 ana endeksinde yer alan hisse senetlerinde 1 Nisan'dan itibaren yapılacak değişiklikler belirlendi.
17.03.2023 Ekonomi
Belirti göstermeden görme kaybına yol açıyor! 55 yaş üstü için büyük risk
Belirti göstermeden görme kaybına yol açıyor! 55 yaş üstü için büyük risk Göz hastalıkları ile ilgili son dakika uyarısı! Tamamen görme kaybına neden oluyor, 55 yaş üstü kişilerde daha sık görülüyor. Göz Hastalıkları ve Retina Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Nur Acar Göçgil, “Retinamızın merkezi olan makula yani sarı nokta, gözün arkasında bulunur ve retinanın en keskin görüş merkezidir. Makula dejenerasyonu yaşa bağlı olarak ortaya çıkan, genellikle 55 yaş üstü kişilerde görülen ve ilerleyen yaşla sıklığı artan, sık görülen bir göz hastalığıdır” dedi.
5.01.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Gözde Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözde grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.