Yüzünüz ele veriyor! Az su içenlerde daha fazla görülüyor
Yüzünüz ele veriyor! Az su içenlerde daha fazla görülüyor Göz çevresindeki mor halkalar hem kadın hem de erkeklerde sıklıkla görülüyor. Bu durumu yaşayan bireyler öncelikle kozmetik çözümler arıyor. Ancak sorunun asıl nedeni ortadan kaldırılmazsa dışardan yapılacak müdahaleler yetersiz kalıyor. Az su tüketenlerde cilt sorunları daha fazla görülüyor. Ancak Göz çevresi sorunları pek çok nedenle ortaya çıkabiliyor. Geçmeyen gözaltı morlukları ise bazı hastalıkların habercisi olabiliyor.
20.08.2023 Sağlık
Yüz güzelleştirme operasyonları
Yüz güzelleştirme operasyonları Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yüz güzelleştirme estetiklerini sizler için anlattı.
12.08.2021 Sağlık
'Gözaltı morluğuna karşı kahve yerine su için'
'Gözaltı morluğuna karşı kahve yerine su için' Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir, “Gözaltı morluğuna karşı dengeli ve sağlıklı beslenin, mevsimine uygun taze sebze ve meyve tüketin. Uykusuz kalmayın, bol su için, aşırı kahve tüketiminden kaçının. Ayrıca göz çevresi güneş ışınlarından korunulmalı ve irritan maddeler içermeyen ürünlerle nemlendirilmeli” dedi.
11.06.2020 Sağlık
Gözaltı moorluklarının gizli nedeni
Gözaltı moorluklarının gizli nedeni Uykusuzluk ve göz yorgunluklarının çoğu zaman gözaltında korkunç mor halkalara neden olabileceğini belirten Op...
9.01.2015 Sağlık