Görüntüler

Görüntüler

Son dakika görüntüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görüntüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görüntüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görüntüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görüntüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.597 görüntüler haberi bulunmuştur. Tüm görüntüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı 'Kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.
26.04.2024 Gündem
Balık tutmak için denize açıldı! Tekneyle yunuslar yarıştı..
Balık tutmak için denize açıldı! Tekneyle yunuslar yarıştı.. Bartın'ın Amasra ilçesinde balık tutmak için denize açılan Cem Yavuzyiğit,50 metre açıkta 2 yunusla karşılaştı. Tekneyle yarışır gibi yüzmeye başlayan yunuslar, güzel görüntüler oluşturdu. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.
25.04.2024 Vatan TV
Balık tutmak için denize açıldı! Tekneyle yunuslar yarıştı..
Balık tutmak için denize açıldı! Tekneyle yunuslar yarıştı.. Bartın'ın Amasra ilçesinde balık tutmak için denize açılan Cem Yavuzyiğit,50 metre açıkta 2 yunusla karşılaştı. Tekneyle yarışır gibi yüzmeye başlayan yunuslar, güzel görüntüler oluşturdu. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.
25.04.2024 Gündem
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış..
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış.. Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kayıtlara göre, Kontrol odasında otomasyon amirinin teleferiği durdurup yeniden çalıştırması arasındaki 25 saniye olan zaman dilimi, kaynağından 23 saniye olarak düzeltildiği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor! İşte renkli görüntüler
23 Nisan tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor! İşte renkli görüntüler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Çocuklar 23 Nisan etkinlikleri ile eğlenirken ortaya renkli manzaralar çıktı.
23.04.2024 Gündem
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Koparmanın cezası 387 bin TL! Ziyaretçiler dokunmaya korkuyorlar..
Koparmanın cezası 387 bin TL! Ziyaretçiler dokunmaya korkuyorlar.. Türkiye'nin 3'üncü büyük ovasına sahip Muş'ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141 TL ceza kesileceği açıklanan lalelere ziyaretçiler, dokunmaya çekindiklerini belirtiler.
22.04.2024 Gündem
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler İzmir'in Balçova ilçesinde bir kişi ayrıldığı kız arkadaşının evine kapıda ödemeli yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Eski sevgili, genç kadının evine çok sayıda sipariş verdi; kapıda kuryeler birikti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Yargı'da eski dostlar karşı karşıya geldi! Eren: Ben kimseyi öldürmedim
Yargı'da eski dostlar karşı karşıya geldi! Eren: Ben kimseyi öldürmedim Kanal D’nin Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın son bölümü nefesleri kesti. Tuğçe'ye saldıranların cesetleri bulundu. En yakın arkadaşı Eren'den şüphelenen Ilgaz çaresiz kaldı. İki eski dost karşı karşıya geldi. Heyecanın bir an olsun düşmediği 90. bölümün finalinde Ilgaz'ın bir otomobilin bagajında yer aldığı görüntüler merak uyandırdı.
22.04.2024 Magazin
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletine 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği koyup, kayıt yapan bedensel engelli Tarık Özkan (40), tutuklandı.
21.04.2024 Gündem
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu Adana'da 12'ncisi düzenlenen Portakal Çiçeği Festivali kortejinde binlerce kişi yürüdü. Rengarenk görüntülere sahne olan yürüyüşte vatandaşlar gönlünce eğlendi.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntüleri sahne olmaya devam ediyor. Karnavalda kimisi yöresel kıyafetler kimisi de kral kostümüyle dolaşıyor.
19.04.2024 Adana
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Vatan TV
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail Orta Doğu'da korkulanı yaptı ve İran'a karşı saldırı başlattı. İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Dünya
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar İstanbul’da bir restoranda askeri üniformayla servis yapıldığı anları gösteren görüntü tepkilere neden olmuştu. Olayla ilgili harekete geçildi ve 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Portakal çiçeği karnavalında deprem bölgesi unutulmadı! 11 İlin türküsü konseri verildi
Portakal çiçeği karnavalında deprem bölgesi unutulmadı! 11 İlin türküsü konseri verildi Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, 6 Şubat'taki depremlerde yaşamını yitirenlerin anısına "11 İlin Türküsü" konseri düzenlendi.
17.04.2024 Adana
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne 1 yıllık görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz, kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Gündem
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı Portakal çiçeği kokusunun insanlar üzerinde yarattığı mutluluk, heyecan, sevgi ve aşk duygusunu tüm Türkiye’nin yaşaması fikriyle ortaya çıkan Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülerle başladı.
16.04.2024 Adana
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
13.04.2024 Magazin
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
İşte Türkiye'den bayram manzaraları! Asırlık bayramlaşma geleneği devam etti
İşte Türkiye'den bayram manzaraları! Asırlık bayramlaşma geleneği devam etti Ramazan bayramı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'nin her yerinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bayramın ilk gününde yurt genelinde çarpıcı görüntüler ortaya çıktı.
10.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görüntüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görüntüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.