Gören

Gören

Son dakika gören haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gören ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gören haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gören

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gören gelişmeleri de dahil olmak üzere 44.064 gören haberi bulunmuştur. Tüm gören haberleri aşağıda listelenmiştir.
AFAD kira yardımı neden yatmadı, mayıs ayı AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı?
AFAD kira yardımı neden yatmadı, mayıs ayı AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı? AFAD tarafından depremzedelere ödenen kira yardımı ödeme tarihleri için hak sahipleri sorgulamalarını sürdürüyor. 6 Şubat’ta gerçekleşen depremde evi hasar gören kiracılara 5.000 lira, ev sahiplerine ise 7.500 lira ödeniyor. AFAD depremzede kira yardımlar Ziraat Bankası aracılığıyla hesaplara aktarılıyor. Ödemeleri henüz alamayanlar ise “ AFAD kira yardımı neden yatmadı” sorusuna yanıt arıyor. Peki, AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD depremzede kire yardımı neden yatmadı?
15.05.2024 Ekonomi
Jandarmadan özel çocuklara trafik eğitimi! Uygulama yaptırıldı
Jandarmadan özel çocuklara trafik eğitimi! Uygulama yaptırıldı Gaziantep'te jandarma ekiplerince özel çocuklara trafik eğitimi verildi.
15.05.2024 Gaziantep
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor! Adana'da MPS Tip 4A ve cam kemik hastası İzel Çalışır, 25 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi göründüğü için annesi onu bebek arabasıyla gezdiriyor.
15.05.2024 Adana
Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı! Lapa lapa kar yağışını gören gözlerine inanamadı! Batı illeri de beyaza büründü
Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı! Lapa lapa kar yağışını gören gözlerine inanamadı! Batı illeri de beyaza büründü  Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı. Herkes havaların ısınmasını beklerken kış adeta geri döndü. Lapa lapa kar ve dolu yağışı görenler gözlerine inanamadı. Mayıs ayında her yer beyaza büründü. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından kar, dolu ve kuvvetli yağıştan kaynaklanan olumsuzluklar yaşanmaya devam ediyor. Bir ilde okullar tatil edilirken, vatandaşlar yollarda kaldı. Hava sıcaklıklarının daha da düşeceği açıklandı. İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları ve il il hava durumu...
15.05.2024 Gündem
Nisan ayında son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı! Bakan Özhaseki verilerle açıkladı
Nisan ayında son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı! Bakan Özhaseki verilerle açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz nisan ayında son 53 yılın sıcaklık rekorunun kırıldığını duyurdu.
14.05.2024 Gündem
Tavuk karası hastalığı hayatını kararttı: Gündüz az görüyor, gece hiç görmüyor
Tavuk karası hastalığı hayatını kararttı: Gündüz az görüyor, gece hiç görmüyor Gaziantep’te yaşayan ve 2 yıldır tavuk karası adı verilen göz hastalığıyla mücadele eden Hasan Hüseyin Güneş, gözlerini kaybetme riski ile karşı karşıya. Hastalığı nedeniyle gündüz az gören, gece ise neredeyse hiç görmeyen Güneş, eski sağlığına kavuşmak istiyor.
15.05.2024 Gaziantep
Yasin Yaşlı neden öldü? İç Anadolu’nun sevilen ismi Yasin Yaşlı’ya ne oldu, genç sanatçı nereli, kaç kaşında (doğumlu)?
Yasin Yaşlı neden öldü? İç Anadolu’nun sevilen ismi Yasin Yaşlı’ya ne oldu, genç sanatçı nereli, kaç kaşında (doğumlu)? Yasin Yaşlı ani ölümü şoke etti. İç Anadolu bölgesinin sevilen ismi Yasin Yaşlı’nın ölüm sebebi araştırılıyor. Peki, Yasin Yaşlı kimdir nerelidir, Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
14.05.2024 Gündem
Estetikli ünlüler kervanına katılan Kuşum Aydın'ı gören tanıyamıyor
Estetikli ünlüler kervanına katılan Kuşum Aydın'ı gören tanıyamıyor Şarkıcı Kuşum Aydın bir süre önce yaptığı açıklamada göz kapaklarında düşme meydana geldiğini ve bu sebeple görüş mesafesinin bundan etkilendiğini belirtmişti. Göz kapaklarını aldıran ünlü şarkıcının son hali sosyal medyada gündem oldu.
12.05.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anneler Günü mesajında, "Annelerimiz, hayatımızın en değerli hazineleridir. Başta aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli şehit anneleri olmak üzere, bu eşsiz hazineye sahip çıkmalı, annelerimize verdiğimiz kıymeti her fırsatta en güzel şekilde göstermeliyiz" sözlerine yer verdi.
12.05.2024 Gündem
Renault SUV dünyasında Symbioz ile atak yaptı; Fiyatını gören SUV model demez
Renault SUV dünyasında Symbioz ile atak yaptı; Fiyatını gören SUV model demez C segment SUV atağında Renault Symbioz ile gerçek bir atak yaptı. Bu çıkışla birlikte meraklılar Renault Symbioz fiyat listesine bakıyor.. İşte merak edilenler
11.05.2024 Gündem
Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı! Beşiktaş hissesinde neler oluyor?
Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı! Beşiktaş hissesinde neler oluyor? 24 Nisan 2024 tarihinden beri Beşiktaş'ın hisseleri düşüyor. 89.75 lira seviyesinden hisse 22.82 liraya kadar geriledi. Düşüşün sebebi bilinmezken, açıklama gelip gelmediği merak ediliyor.
10.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaset kurumu nasıl layüsel değilse, yargı da eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebilir, itiraz edebilir, hoşnutsuzluğumuzu açıkça dile getirebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti teşvik etmediği ve hakarete varmadığı sürece insanlar fikirlerini farklı mecralarda özgürce yazabilir, paylaşabilir" ifadelerini kullandı.
10.05.2024 Gündem
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
62 suçtan aranan şüpheli, polislerin kapı attı
62 suçtan aranan şüpheli, polislerin kapı attı Adana’da 62 ayrı suçtan aranan Kaan Can K., evine operasyon düzenleyen polisi görünce dama çıkıp, atıl durumdaki tahta kapıyı ekibin üzerine attı. Gözaltına alınan Kaan Can K., tutuklandı.
9.05.2024 Adana
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı Adana’da otomobilin çarptığı 69 yaşındaki bisikletli şahıs hayatını kaybetti. Kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.05.2024 Adana
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.++
8.05.2024 İddaa
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattı
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattı Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Pensilvanya eyaletinde Glenn Germany adındaki papaz'ın kilisede vaaz verdiği sırada suikast girişimine uğradı. Saldırgan ateş açmak için silahını çekti ancak silah tutukluk yaptı. O anlar saniye saniye kilisede bulunan kamera sayesinde kaydedildi.
7.05.2024 Gündem
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi? SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, Mayıs ayının ilk haftası sona ererken Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri için araştırmalarını hızlandırdı. 2024 yılında bayram ikramiyesi tutarı 3.000 lira olarak belirlendi. Kurban Bayramı bu yıl haziran ayına denk geliyor. Peki, Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
7.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş hisselerinde büyük düşüş! 10. kez tabanı gördü
Beşiktaş hisselerinde büyük düşüş! 10. kez tabanı gördü Beşiktaş hisseleri, Borsa İstanbul’da büyük düşüş yaşadı. Siya-beyazlı kulübün hisseleri BJKAS yaklaşık yüzde 50 değer kaybederek üst üste 10. kez taban oldu.
7.05.2024 Ekonomi
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı!
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı! İstanbul'un Şişli İlçesinin Halide Edip Adıvar Mahallesi Melihşah Sokak'ta müteahhit ile anlaşarak yaşadıkları gecekondunun yerine apartman yapılan aile, söz verilen 3 daireyi alamayınca kendilerini eve kapadı. Müteahhit tahliye kararıyla gelince, Muammer Şengöz apartmanın çatısına çıkarak benzin döküp binayı ateşe vermeye çalıştı. Şengöz ve iki kadın gözaltına alındığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı! Akılalmaz olay
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı! Akılalmaz olay Adana’da bir kişi tartıştığı şahsı bayıltana kadar dövüp, sonra sürükleyerek yol kenarına bıraktı. Polislerin geldiğini gören şahıs, motosiklete binip kaçtı.
7.05.2024 Adana
50 yaşındaki kadının inanılmaz değişimi! Gören 20 yaşında sanıyor
50 yaşındaki kadının inanılmaz değişimi! Gören 20 yaşında sanıyor Popüler kültür ile birlikte estetik operasyonlar da fazlalaştı. Sosyal medya ise bu estetik operasyonların en çok göründüğü mecralardan. 49 yaşındaki Ekaterina'nın yüzündeki değişim görenleri hayrete düşürüyor.
7.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Milliyet Executive ile finans liderleri
Milliyet Executive ile finans liderleri Son dönemin gözdesi e-ticaretle yurt dışına açılmak isteyen şirketler, pek çok devlet desteğinden yararlanabilirken, süreç içinde püf noktalarına dikkat etmek büyük önem taşıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yapacak şirketlere sağlanan desteklerle ilgili yeni bir rehber hazırladı. Destek başvurusunun hangi statüyle yapıldığı belirleyici olurken, e-ihracat destekleri, başvurudan ödemeye kadar 6 basamakta tamamlanıyor.
6.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gören ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gören haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.