Selvi Kılıçdaroğlu desteğe gitti!
Selvi Kılıçdaroğlu desteğe gitti! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Yakutiye ilçe meydanındaki parti TIR'ı gece yarısı operasyonuyla kaldırılan CHP Erzurum birinci sıra milletvekili adayı Avukat Gonca Aytaş'a destek vermek için Erzurum'a geldi...
29.09.2021 Gündem
CHP Erzurum Milletvekili adayı Gonca Aytaş isyan etti
CHP Erzurum Milletvekili adayı Gonca Aytaş isyan etti "Burası tarihi bir alan değil. Yerdeki taşlar 2010 yılında yaptırılmış. Burada tarihi eserler var, ama onlara hiçbir zarar vermiyoruz"
26.05.2015 Haber
CHP vekil adayı isyan etti: Canımız tehlikede!
CHP vekil adayı isyan etti: Canımız tehlikede! CHP Erzurum Milletvekili adayı Gonca Aytaş, zabıta tarafından seçim TIR'ının kaldırıldığını söyleyerek sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.
29.09.2021 Gündem
CHP'li aday oy istedi! Kadın bakın ne yanıt verdi
CHP'li aday oy istedi! Kadın bakın ne yanıt verdi CHP'nin Erzurum birinci sıra milletvekili adayı avukat Gonca Aytaş, seçim çalışmaları sırasında ilginç bir olay yaşadı. Kent merkezinde dün Anneler Günü nedeniyle kadınlara gül verip broşür dağıtan Gonca Aytaş, oyunu istediği yöresel kıyafetli bir kadına, "Anneler gününüz kutlu olsun. Oyunuzu istiyorum" dedi. Kadın da, "Sağ ol yavrum teşekkür ederim. Oğluma kız arıyorum. Ben de senin gibi bir gelin istiyorum" dedi. Kendisine talip olan kadına teşekkür eden Gonca Aytaş, "Oğlunuza değil, oyunuza talibim" diye karşılık verdi.
29.09.2021 Gündem