Golf Turnuvası

Golf Turnuvası

Son dakika golf turnuvası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan golf turnuvası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını golf turnuvası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Golf Turnuvası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan golf turnuvası gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 golf turnuvası haberi bulunmuştur. Tüm golf turnuvası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Chery Golf Cup’ta final gerçekleşti
Chery Golf Cup’ta final gerçekleşti Türkiye otomotiv pazarında, kısa sürede etkin bir konuma gelen Chery, 25 -26 Kasım tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenenen turnuvanın ana sponsoru oldu. Chery Golf Cup, golf tutkunlarını bir araya getirdi.
28.11.2023 Vitrin
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına buluştular
Erdoğan Demirören anısına buluştular Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5. kez düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup” dün başladı.
12.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
Meme kanseri farkındalığı için Kemer'de golf turnuvası düzenlenecek
Meme kanseri farkındalığı için Kemer'de golf turnuvası düzenlenecek Kemer Country Golf Club’da meme kanserine dikkat çekmek için 7 Kasım Salı günü Amerikadaniste Golf Cup'ı düzenlenecek.
3.11.2023 Yaşam
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
Samsung Türkiye’nin düzenlediği golf turnuvası Kemer Country Club’da başlıyor
Samsung Türkiye’nin düzenlediği golf turnuvası Kemer Country Club’da başlıyor Samsung Golf Turnuvası, golfseverleri 9-10 Eylül tarihlerinde Kemer Country Club’da bir araya getirecek.
8.09.2023 Şampiy10
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev sahipliğinde ve Fuska Su ana sponsorluğunda, Kemer Country Club kadın golfçüleri ile düzenlenen turnuva 14 Ekim Perşembe günü Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
15.10.2021 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı Kemer Country Club’ın başkanı ve Türkiye’de golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören anısına düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup”ın dördüncüsü 8-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşti. Golfçüler, bu anlamlı organizasyonda bir araya geldi.
11.10.2021 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına 8-10 Ekim tarihleri arasında Kemer Country Clubta 4üncüsü düzenlenen "Erdoğan Demirören Golf Turnuvası bugün gerçekleştirilen son gün müsabakaları ile tamamlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası'nın 3'üncüsü tamamlandı
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası'nın 3'üncüsü tamamlandı Demirören Holding Kurucusu Erdoğan Demirören adına Kemer Country Club'ta üçüncüsü düzenlenen "Erdoğan Demirören Golf Turnuvası" bugün gerçekleştirilen son gün müsabakaları ile tamamlandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu turnuvanın kazananı oldu
10.11.2021 Diğer Sporlar
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası yapıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası yapıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası, Kemer Country Golf Kulübü ve Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından düzenlendi.
15.07.2020 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası'nda heyecan sürüyor
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası'nda heyecan sürüyor Demirören Holding Kurucusu Erdoğan Demirören adına Kemer Country Club'ta ikincisi düzenlenen golf turnuvasında heyecan, bugünkü karşılaşmalarla devam etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı İlki 2018'de düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Turnuvası'nın ikincisi bugün başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kemer’de anlamlı kupa!
Kemer’de anlamlı kupa! 2018 yılında ilki gerçekleştirilen Erdoğan Demirören Golf Turnuva’sının ikincisi bugün başlıyor. Kemer Country Golf Club’ta yapılacak organizasyon pazar günü sona erecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
TFF Başkanı Özdemir: Kurullar değişecek
TFF Başkanı Özdemir: Kurullar değişecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF'de yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından Merkez Hakem Kurulu ve Tahkim Kurulu gibi kurulların yeniden atanacağını söyledi.
17.06.2019 TFF 1.Lig
MESA GOLF CUP Turnuvası başlıyor
MESA GOLF CUP Turnuvası başlıyor 14-16 Haziran tarihlerinde Kemer Country Club’daki golf turnuvası gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın sponsorluğunda gerçekleştirilecek.
11.06.2019 Gündem
Porto Montenegro Golf Turnuvası, Kemer Country Golf Club'ta gerçekleştirdi
Porto Montenegro Golf Turnuvası, Kemer Country Golf Club'ta gerçekleştirdi Güneydoğu Avrupa'nın Karadağ ilçesindeki konumu ile yüzlerce yıldır denizcilere ev sahipliği yapan Porto Montenegro, Türkiyede ilk kez düzenlediği Golf Turnuvasını, Kemer Country Golf Club'ta gerçekleştirdi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kemer Country Golf Kulübü'nde "Çiftler Turnuvası Heyecanı"
Kemer Country Golf Kulübü'nde "Çiftler Turnuvası Heyecanı" Kemer Country Club Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer önderliğinde gerçekleşen turnuvaya resmi handikapı açık olan tüm golfçüler katıldı.
15.04.2019 Gündem
Dışişleri'nden açıklama: Toplantılara başladık
Dışişleri'nden açıklama: Toplantılara başladık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,"Rus vatandaşların ülkemize pasaportsuz, kimlikle gelmesinin önünü açmak için toplantılara başladık" dedi.
25.03.2019 Dünya
Golf dünyasının ünlü isimleri Texas Scramble Golf 2019'da buluştu
Golf dünyasının ünlü isimleri Texas Scramble Golf 2019'da buluştu Golf dünyasının ünlü isimleri Texas Scramble Golf Turnuvası'nda buluşarak takım ruhunu 4’e katladı.
25.03.2019 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu, golf turnuvasının ödül törenine katıldı
Bakan Çavuşoğlu, golf turnuvasının ödül törenine katıldı DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Serik ilçesinde düzenlenen Maxx Royal Cup Golf Turnuvası’nın ödül törenine katıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Baba parası yiyorum!
Baba parası yiyorum! Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. "Ne iş yapıyorsun?" sorusuyla sıkça karşılaştığını belirten Çilingiroğlu, "Baba parası yiyorum" dedi.
9.11.2018 Magazin
Erdoğan Demirören’i turvuna ile andılar
Erdoğan Demirören’i turvuna ile andılar 8 Haziran’da aramızdan ayrılan duayen iş insanı Erdoğan Demirören anısına düzenlenen golf turnuvası, Kemer Country Club’ta gerçekleşti
17.09.2018 Magazin
Erdoğan Demirören Golf Cup’ta ödül günü
Erdoğan Demirören Golf Cup’ta ödül günü 8 Haziran'da kaybettiğimiz iş insanı ve Demirören Holding kurucusu Erdoğan Demirören anısına, kurduğu golf kulübünde turnuva düzenlendi. 3 gün süren turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, "Hedefimiz önümüzdeki seneden itibaren uluslararası bir Erdoğan Demirören Golf Turnuvası düzenlemek. Bunu organize edeceğiz" dedi.
16.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Golf Turnuvası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki golf turnuvası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.