Gold

Gold

Son dakika gold haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gold ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gold haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gold

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gold gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.171 gold haberi bulunmuştur. Tüm gold haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
MMA Smarties’ten Boomads ve Elidor’a ödül
MMA Smarties’ten Boomads ve Elidor’a ödül MMA Türkiye tarafından bu yıl 9.’cusu düzenlenen, Smarties Awards Türkiye ’23 Ödül Töreni reklam ajansları, medya ajansları ve marka temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.
12.12.2023 Vitrin
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak?
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak? Barbie Filmi bilet fiyatları ve ne kadar vizyonda kalacağı sorgulanıyor. Barbie filmi 21 Temmuz’da vizyona girdi. Oppenheimer’ı gişede ikiye katlayan Barbie Filmi uyum sağlayabileceği bir dünya bulmak isteyen macera dolu bir kadının hikayesini anlatıyor. Peki, Barbie Filmi bilet fiyatları ne kadar, Barbie filmi ne kadar vizyonda kalacak? İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Adana Barbie sinema fiyatları…
22.07.2023 Kültür Sanat
2023 Volkswagen Gold fiyatlarında sürpriz patladı! Güncel listede çılgınlık var!
2023 Volkswagen Gold fiyatlarında sürpriz patladı! Güncel listede çılgınlık var! Otomobil sektörünün en popüler markası Volkswagen Temmuz fiyat listesinde sürprizler ardı ardında patladı. 2023 Volkswagen Golf fiyatındaki inanılmaz değişim yaşandı. İşte güncel fiyat listesi...
18.10.2023 Otomobil
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi!
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi! Fenomen Sibil Çetinkaya sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Genç fenomen bu defa dekolteli pozlarıyla gündem oldu.
13.06.2023 Magazin
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! İnsülin direnci ile ilgili dikkat çeken uyarı
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! İnsülin direnci ile ilgili dikkat çeken uyarı İnsülin direnci, şekerli ve karbonhidratı bol gıdaların beslenme alışkanlığı haline dönüştürülmesiyle gelişen bir hastalıktır. İnsülin direncinin kanser, obezite, tansiyon, diyabet gibi pek çok ciddi hastalığa davetiye çıkarabileceğine dikkat çeken uzmanlar, önemli tavsiyelerde bulundu.
3.06.2023 Sağlık
Ünlü isimler arasında yeni trend: Gold akımı
Ünlü isimler arasında yeni trend: Gold akımı ‘Gold’ yani altın rengi bu yaz moda sektöründe trend olmaya aday. Altın dokusu yalnız gece davetlerde, düğünlerde, partilerde giyilen tuvaletlerde değil, sokak modasında da karşımıza çıkacak.
28.05.2023 Magazin
Dünyaca ünlü dizilerin yıldızı sette fenalaşarak hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü dizilerin yıldızı sette fenalaşarak hayatını kaybetti! Vikings, Dexter gibi dizilerde rol alan Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti
23.05.2023 Magazin
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri!
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri! Rome, Vikings ve Dexter gibi dizilerde rol alan aktör Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun, ‘Cassino in Ischia’ adlı bir aksiyon filminin çekimleri için bulunduğu İtalyan adası Ischia’da hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Ray Stevenson, 4 gün sonra 59. doğum yaşına girecekti. Peki, Ray Stevenson kimdir, neden öldü?
23.05.2023 Magazin
'Jet Fadıl'a 2 bin 504 yıl hapis cezası
'Jet Fadıl'a 2 bin 504 yıl hapis cezası Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 614 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Fadıl Akgündüz, "Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin  dolandırıcılığı" suçundan  2 bin 504 yıl 2 ay hapis cezasına ve 12 milyon 20 bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Akgündüz'ün firari olan ablası  Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut'a aynı suçtan 2 bin 445'er yıl 10'ar ay hapis ve 11 milyon 740'ar bin lira adli para cezası verildi. Tutuklu yeğeni Mehmet Salih Obut ise aynı suçtan 2 bin 450 yıl hapis ve 11 milyon 760 bin lira para cezasına mahkum edildi. 6 sanığa ise beraat kararı verildi. Duruşma sonrası mağdurlar verilen karardan memnun olduklarını belirtirken, bir mağdur "Türkiye'yi tescilli dolandırıcılıktan kurtardık" dedi.
28.04.2023 Gündem
Dev banka açıkladı! Yapay zeka 300 milyon tam zamanlı işi yapabilir
Dev banka açıkladı! Yapay zeka 300 milyon tam zamanlı işi yapabilir Goldman Sachs ekonomistleri, ChatGPT ve benzeri platformlar ile yapay zeka teknolojisinin gelişmesiyle birlikte, dünya genelinde 300 milyon işin insanlar tarafından yapılmasına gerek kalmayacağını tahmin etti. Bu durumun özellikle avukatlar, gazeteciler ve memurlar gibi beyaz yakalı çalışanlar için daha fazla risk oluşturabileceği belirtildi. Bununla birlikte, uzmanlar yapay zeka teknolojisinin işgücü verimliliğini artırarak küresel GSYİH'yi arttıracağını açıkladı.
30.03.2023 Ekonomi
Trabzonspor Basel bilet al | 2023 Trabzonspor Basel bilet fiyatları ne kadar, kaç para? Trabzonspor Basel maçı bileti ne zaman satışa çıkacak?
Trabzonspor Basel bilet al | 2023 Trabzonspor Basel bilet fiyatları ne kadar, kaç para? Trabzonspor Basel maçı bileti ne zaman satışa çıkacak?  Basel’i konuk edecek Trabzonspor biletleri satışa çıktı. “Trabzonspor Basel bilet al” araması biletlerin satışa çıkmasıyla arttı. UEFA kararı doğrultusunda 16 Şubat Perşembe günü Konferans Ligi’nde gerçekleştirilecek maçın geliri depremzedelere gönderecek. Peki, Trabzonspor Basel bilet fiyatları ne kadar, kaç para?  
14.02.2023 Şampiy10
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede? İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı için dolandırıcılık iddiası suçundan yargılanan Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut davasında karar çıktı. Peki, Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
27.01.2023 Gündem
'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni hakkında tutuklama kararı
'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni hakkında tutuklama kararı Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.
27.01.2023 Gündem
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi 2023’ün ilk engel atlama yarışması Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları, 6 Ocak Cuma günü Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı ve 8 Ocak’ta gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi.
9.01.2023 Diğer Sporlar
Milli maç ne zaman? Bu hafta milli maç var mı, Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Milli maç ne zaman? Bu hafta milli maç var mı, Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'de 7. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından Milli Takım’ın Euro 2024 Elemeleri D Grubu'ndaki rakipleri ve maç takvimi belli oldu. Peki, Milli maç ne zaman? Bu hafta milli maç var mı, Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
15.11.2022 Şampiy10
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
Mcfit sahibi öldü mü, Rainer Schaller kimdir? Mcfit kurucusu Rainer Schaller'in uçağı düştü!
Mcfit sahibi öldü mü, Rainer Schaller kimdir? Mcfit kurucusu Rainer Schaller'in uçağı düştü! Dünyanın birçok ülkesinde şubesi bulunan McFit fitness salonlarının dünyaca ünlü sahibi Rainer Schaller'i taşıyan uçağın Kosta Rika'da düştüğü bildirildi. Peki, Mcfit sahibi öldü mü, Rainer Schaller kimdir?
25.10.2022 Dünya
Magnum çekiliş sonuçları 2022 sorgulama! Magnum çekiliş sonuçları isim listesi ne zaman ilan edilecek, açıklanacak?
Magnum çekiliş sonuçları 2022 sorgulama! Magnum çekiliş sonuçları isim listesi ne zaman ilan edilecek, açıklanacak? Magnum kura çekiliş sonuçları, noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin ardından sorgulanmaya başlandı. Canlı yayında gerçekleşen kura çekilişinin ardından Magnum çekiliş sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. İsim listesi Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanacak. Çekilen kuranın sonuçlarına göre 09264984 numaralı Burak Fidan asil talihli oldu, yedek talihli ise 11045571 numaralı Selahattin Acar oldu. Peki, Magnum çekiliş sonuçları isim listesi ne zaman ilan edilecek, açıklanacak? İşte Magnum çekiliş sonuçları 2022 sorgulama süreci…
13.10.2022 Gündem
Magnum çekiliş sonuçları 2022 açıklandı mı, liste nasıl sorgulanır? Magnum kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Çekiliş sonuçları sorgulama!
Magnum çekiliş sonuçları 2022 açıklandı mı, liste nasıl sorgulanır? Magnum kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Çekiliş sonuçları sorgulama! Magnum sonuçları için yapılan araştırmalar hızlandı. Magnum Maserati çekiliş sonuçları isim listesi sorgulanıyor. Magnum çekilişe katılan vatandaşlar sonuçların ne zaman, hangi tarihte açıklanacağını araştırıyor.
12.10.2022 Gündem
Trabzonspor Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Monaco maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte canlı yayın bilgileri!
Trabzonspor Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Monaco maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte canlı yayın bilgileri! UEFA Avrupa Ligi mücadele eden Trabzonspor gruptaki 4. Maçına çıkıyor. Trabzonspor Monaco ile karşı karşıya gelecek. Nefesler tutulurken bordo mavililer deplasmanda oynadığı maçtaki puan kaybını telafi etmek istiyor. Peki, Trabzonspor UEFA maçı ne zaman? Trabzonspor Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Monaco maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte detaylar...
12.10.2022 Şampiy10
Efes Antik Kenti’nde filarmoni orkestralı 30'uncu yıl töreni!
Efes Antik Kenti’nde filarmoni orkestralı 30'uncu yıl töreni! Teknoloji şirketi Egebimtes’in 30'uncu yıldönümü töreni Şevval Sam’ın solist olarak yer aldığı Olten Filarmoni Orkestrası konseri ile Efes Antik Tiyatrosu’nda düzenlendi.
21.09.2022 Kültür Sanat
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti muradına erdi
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti muradına erdi Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Six Senses Hotel’de organizasyonunu Jovie Events ‘in yaptığı düğün töreniyle dünyaevine girdi.
28.08.2022 Magazin
Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor UEFA maçı biletleri satışa çıktı mı?
Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor UEFA maçı biletleri satışa çıktı mı? Trabzonspor UEFA maçı için nefesler tutuldu. Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda FC Kopenhag ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor, karşılaşmanın biletlerinin satışa çıktığını duyurdu. Peki, Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor UEFA maçı biletleri satışa çıktı mı? Trabzonspor UEFA maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte Trabzonspor Kopenhag maçı canlı yayın bilgileri!
20.08.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gold ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gold haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.