Gölcükspor

Gölcükspor

Son dakika Gölcükspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gölcükspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gölcükspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gölcükspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gölcükspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 gölcükspor haberi bulunmuştur. Tüm gölcükspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdiği öğrenildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Turnuvada son olarak 3. Tur kura çekimi gerçekleşti. İşte eşleşmeler...
Kaan Ayhan'ı G.Saray'a gönderdiler F.Bahçe'nin orta sahasını istediler
Kaan Ayhan'ı G.Saray'a gönderdiler F.Bahçe'nin orta sahasını istediler Kaan Ayhan'ı Galatasaray'a kiralayan Serie A ekiplerinden Sassuolo, Fenerbahçe'nin genç orta sahası İsmail Yüksek için girişimlere başladı.
18.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı Galatasaray yönetimi yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını 20 milyon TL yaparak oyuncuyla yeni bir sözleşme imzaladı.
8.05.2023 Galatasaray
Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı
Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı Galatasaray yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda görüşmelere başladı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin milli oyuncunun maaşında iyileştirmeye gideceği öğrenildi.
10.04.2023 Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu 24 yıl önce Gölcük depremini yaşadı Hatay için çalışmalara başladı
Kerem Aktürkoğlu 24 yıl önce Gölcük depremini yaşadı Hatay için çalışmalara başladı 1999 depremini yakından yaşayan ve Fransa'nın prestijli medya kuruluşu L'Equipe'te haberi yapılan Kerem Aktürkoğlu'nun 24 yıl aradan sonra Hatay için seferber olması takdir topladı.
8.02.2023 Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Keram Aktürkoğlu hakkında merak edilenler…
Kerem Aktürkoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Keram Aktürkoğlu hakkında merak edilenler… UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Rus ekibi Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golü Kerem Aktürkoğlu attı. Aktürkoğlu hem doğum gününde gol sevinci yaşadı hem de 3 parametrede zirveye çıktı. Peki, Kerem Aktürkoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Keram Aktürkoğlu hakkında merak edilenler…
22.10.2021 Gündem
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi!
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi! TFF, 2020-2021 sezonundaki bütün ligleri tescil etti. Billong olayından dolayı inceleme isteyen Galatasaray ve küme düşmenin kaldırılmasını talep eden Gençlerbirliği, Denizlispor, Ankaragücü ve Erzurumspor'un bu istekleri reddedildi.
29.05.2021 Süper Lig
İşte alt liglerde haftanın programı!
İşte alt liglerde haftanın programı! Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta 20. hafta, 2, 3 ve 4. Grup'ta ise 23. hafta müsabakaları yarın oynanacak.
24.02.2021 İddaa
Fenerbahçe'de ayrılık! İsmail Yüksek Kocaelispor'a doğru
Fenerbahçe'de ayrılık! İsmail Yüksek Kocaelispor'a doğru Sezon başında Gölcükspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan İsmail Yüksek için Kocaelispor'un devrede olduğu biliniyordu. Transfer görüşmelerinde sona gelindi ve genç futbolcunun kiralık olarak Körfez ekibinde yer alması bekleniyor.
4.10.2020 Fenerbahçe
Göztepe, Kocaelispor'dan Burak Süleyman'ı transfer etti
Göztepe, Kocaelispor'dan Burak Süleyman'ı transfer etti Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Kocaelispor'dan sol kanat oyuncusu Burak Süleyman'ı kadrosuna kattı.
8.08.2020 Göztepe
Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe ve Başakşehir'de harekete geçti!
Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe ve Başakşehir'de harekete geçti! TFF 3. Lig 2. Grup'taki Karşıyaka'nın 21 yaşındaki yıldız adayı Doğukan İnci'nin Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in radarına girdiği iddia edildi.
5.07.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! 5 yıllık imza...
Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! 5 yıllık imza... Fenerbahçe, 1928 Bucaspor ile Barış Sungur transferi konusunda el sıkışmıştı. Transferde yeni bir mesafe kat ettiği ve Barış Sungur'un artık Fenerbahçe forması giymesine çok az kaldığı ortaya çıktı.
22.06.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'de devreye girdi!
Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'de devreye girdi! TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Manisaspor'un 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Bilal Budak, transferin gözde isimlerinden biri oldu.
21.05.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni transferi İsmail Yüksek formayı giydi!
Fenerbahçe'nin yeni transferi İsmail Yüksek formayı giydi! Fenerbahçe'nin bu sezon ilk transferi olan İsmail Yüksek, sarı lacivertli formayı giydi.
13.05.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin ilk transferi İsmail Yüksek formayı giydi
Fenerbahçe'nin ilk transferi İsmail Yüksek formayı giydi Fenerbahçe'nin Gölcükspor'dan transfer ettiği İsmail Yüksek, sarı lacivertli formayı giydi.
12.05.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe İsmail Yüksek'i transfer ettiğini açıkladı
Fenerbahçe İsmail Yüksek'i transfer ettiğini açıkladı Fenerbahçe transferi resmen açıkladı. Sarı-Lacivertli takım Gölcükspor forması giyen İsmail Yüksek'i kadrosuna kattığını duyurdu.
8.05.2020 Fenerbahçe
PFDK'dan Isla, Fernandes ve Abdülkadir Parmak'a ceza...
PFDK'dan Isla, Fernandes ve Abdülkadir Parmak'a ceza... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Isla ve Trabzonsporlu Abdülkadir Parmak'a 2, Alanyasporlu Junior Fernandes ise 3 maç ceza verdi.
14.11.2019 Süper Lig
Bucaspor'da as oyuncular maça çıkmadı
Bucaspor'da as oyuncular maça çıkmadı TFF 3. Lig 3. Grup'ta önceki hafta Gölcükspor'la evinde 1-1 berabere kalıp Bölgesel Amatör Lig'e düşen Bucaspor'da birçok oyuncu Turgutluspor deplasmanına gelmedi.
29.04.2019 Futbol
PFDK'dan Sergen Yalçın'a iki maç ceza!
PFDK'dan Sergen Yalçın'a iki maç ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a iki maç ceza verdi.
21.03.2019 Süper Lig
PFDK'dan Mustafa Cengiz'e 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası!
PFDK'dan Mustafa Cengiz'e 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası! Sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 3. kez Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası aldı. Bu cezayla birlikte Cengiz'in cezası toplam 105 güne çıktı.
22.11.2018 Galatasaray
PFDK ceza yağdırdı!
PFDK ceza yağdırdı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, kavgayla biten Atiker Konyaspor-Beşiktaş U21 maçının ardından faturayı kesti. Konyaspor U21 takımından 5 oyuncuya 5'er maç men, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Yasin Sülün'e ise 3 maç men cezası verildi.
11.10.2018 Süper Lig
Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında oynanan Başakşehir maçında tribünlerdeki 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle; Beşiktaş ise deplasmanda oynanan Konyaspor maçındaki 'çirkin ve kötü tezahürat' ve '6 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi' sonucu 'takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
9.10.2018 Fenerbahçe
PFDK'dan Fenerbahçe'ye para cezası!
PFDK'dan Fenerbahçe'ye para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Çaykur Rizespor maçının ardından 'flaş röportaja futbolcu katılımının sağlanmamasından' dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Fenerbahçe'ye takdiren 20.000 TL para cezası verdi.
4.10.2018 Fenerbahçe
Kupada ikinci tur maçlarına devam edildi
Kupada ikinci tur maçlarına devam edildi Futbolda Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmalarına devam edildi.

Benzer Haber Etiketleri

Gölcükspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gölcükspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.