Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kaan Ayhan'ı G.Saray'a gönderdiler F.Bahçe'nin orta sahasını istediler

Kaan Ayhan'ı G.Saray'a gönderdiler F.Bahçe'nin orta sahasını istediler

Kaan Ayhan'ı Galatasaray'a kiralayan Serie A ekiplerinden Sassuolo, Fenerbahçe'nin genç orta sahası İsmail Yüksek için girişimlere başladı.

Kaan Ayhan'ı G.Saray'a gönderdiler F.Bahçe'nin orta sahasını istediler

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de forma giyen İsmail Yüksek ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. A Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen tecrübeli oyuncu için Serie A ekibinin devreye girdiği öne sürüldü.

İtalyan basınında yer alan habere göre; İsmail Yüksek ile ilgilenen Serie A ekibinin, 24 yaşındaki orta sahanın durumunu takibe aldığı iddia edildi. Transferin detaylarında Serie A ekibinin Türkiye pazarındaki etkinliğinden de bahsedildi. İşte transfer haberinin detayları...

F.BAHÇE'YE 500 BİN TL'YE GELDİ

Yıldırım Belediyespor altyapısında yetişen İsmail Yüksek, 2018-2019 sezonunda Gölcükspor'a bedelsiz olarak gitti. İsmail Yüksek, 2020-2021 sezonunda 500 bin TL bonservisle Fenerbahçe'ye imza attı. İsmail Yüksek daha sonra Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'a kiralandı. Genç futbolcu sezon başında Fenerbahçe kampında gösterdiği performansla dikkat çekti.

Jorge Jesus'un forma verdiği 24 yaşındaki orta saha fırsatını iyi kullandı ve bu sezon 27 resmi müsabakada oynadı. İsmail Yüksek bu mücadelelerde rakip fileleri 1 kez havalandırırken, 1 de gol pası verdi.

Haberin Devamı

SASSUOLO PEŞİNE DÜŞTÜ

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken İsmail Yüksek'le ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Serie A ekibi Sassuolo'nun transfer dönemi için İsmail Yüksek'i gündemine aldığı öne sürüldü.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A temsilcisinin Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'i yakın takibe aldığı aktarıldı. 24 yaşındaki orta sahanın transferi konusunda Çizme temsilcisinin ısrarlı olduğu vurgulandı.

İtalya Serie A ekibi Sassuolo'nun Merih Demiral, Kaan Ayhan ve Mert Müldür gibi isimler nedeniyle Türkiye ve Türk kulüpleri ile ilişkilerinin iyi olduğu aktarıldı.

24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro. İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. A Milli Futbol Takımı'nda 6 maçta oynayan İsmail Yüksek, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Kaan Ayhanı G.Saraya gönderdiler F.Bahçenin orta sahasını istediler