Gökdeniz Karadeniz

Gökdeniz Karadeniz

Son dakika gökdeniz karadeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökdeniz karadeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökdeniz karadeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökdeniz Karadeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökdeniz karadeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 gökdeniz karadeniz haberi bulunmuştur. Tüm gökdeniz karadeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ruslar 6 Türk yıldızın peşine düştü! Avrupa'dan almak yok
Ruslar 6 Türk yıldızın peşine düştü! Avrupa'dan almak yok Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa kulüplerinden transfer yapmama kararı alan Rus takımları Süper Lig'de oynayan 6 yıldız için girişimlere başladı.
21.04.2023 Süper Lig
Avrupa'da kura çekimi yapıldı! Trabzonspor'un rakibi belli oldu
Avrupa'da kura çekimi yapıldı! Trabzonspor'un rakibi belli oldu Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimleri bugün gerçekleşti. Konferans Ligi'nde Trabzonspor'un son 32 turundaki rakibi belli oldu.
7.11.2022 Futbol
Gökdeniz Karadeniz'in Aziz Yıldırım itirafı Trabzonspor camiasını ayağa kaldırdı: Yazıklar olsun
Gökdeniz Karadeniz'in Aziz Yıldırım itirafı Trabzonspor camiasını ayağa kaldırdı: Yazıklar olsun Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansla 8.7 milyon euro bonservis bedeliyle Rubin Kazan'a transfer olan, Rusya'da ise 10 yıl top koşturan Gökdeniz Karadeniz'in itirafları Bordo Mavili cephede tepkilere yol açtı. Aziz Yıldırım hakkında itirafta bulunan Karadeniz Fenerbahçe ile görüştüğünü ifade etti.
7.11.2022 Fenerbahçe
Burak Yılmaz'ın koridordaki görüntülerini yayınladılar! 'Göreceksiniz'
Burak Yılmaz'ın koridordaki görüntülerini yayınladılar! 'Göreceksiniz' Fransız Canal + Televizyonu Lille - St Ettien maçından sonra Burak Yılmaz'ın koridor görüntülerini yayınladı. Paylaşılan videoda yıldız futbolcu arkadaşlarına ""Endişelenmeyin, gelecek hafta biz şampiyon olacağız! Göreceğiz, göreceksiniz. Biz şampiyon olacağız, herkese karşı biz olacağız!" sözlerini sarfetti.
18.05.2021 Fransa
Rekor Güneş'te! Onur Kıvrak tarihe geçti...
Rekor Güneş'te! Onur Kıvrak tarihe geçti... Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi feshedilen kaleci Onur Recep Kıvrak, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo-mavili takımın kadrosunda yer alarak kulüp tarihine geçti.
8.01.2019 Trabzonspor
Gökdeniz Karadeniz teknik direktör oluyor
Gökdeniz Karadeniz teknik direktör oluyor Gökdeniz Karadeniz, katıldığı antrenörlük eğitimini başarıyla tamamlayarak UEFA A lisansını aldı.
21.12.2018 Futbol
Trabzonspor rotayı çizdi: 'Yeni Gökdeniz Karadeniz'i bulmak'
Trabzonspor rotayı çizdi: 'Yeni Gökdeniz Karadeniz'i bulmak' Transferde hedefi altyapıdan gelecek oyuncuların dışında, Türkiye ya da Avrupa'dan yetenekli ve fiyatı uygun gençleri bulmak ve takıma kazandırmak olan Trabzonspor, yeni Gökdeniz Karadeniz'in peşinde.
3.11.2018 Trabzonspor
A Milli Takım'ın unutulmaz geri dönüşleri
A Milli Takım'ın unutulmaz geri dönüşleri Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'taki ikinci maçında İsveç karşısında son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 3-2 galip ayrılarak, unutulmaz geri dönüşlerine bir yenisini ekledi.
11.09.2018 Futbol
Yusuf Yazıcı 83 milyona gidiyor!
Yusuf Yazıcı 83 milyona gidiyor! Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, İspanyol ekibi Real Sociedad'a transfer olmak üzere. Real Sociedad, bu transfer için Trabzonspor'a 13 milyon euro (83 milyon TL) bonservis bedeli ödeyecek. Bu transfer ile Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a en çok para kazandıran futbolcu olarak tarihe geçecek.
10.08.2018 Trabzonspor
Gökdeniz: "Vefasızlık ve nankörlük..."
Gökdeniz: "Vefasızlık ve nankörlük..." Trabzonspor'un sembol ismi Gökdeniz Karadeniz, önemli açıklamalarda bulundu. Gökdeniz, Türkiye’de 3-4 maç kötü oynayan bir futbolcunun hemen yaşlı sınıfına girdiğini söyledi ve ekledi.
22.07.2018 Futbol
Trabzonspor farklı kaybetti
Trabzonspor farklı kaybetti Trabzonspor, hazırlık maçında Spartak Moskova'ya 4-1 mağlup oldu.
20.07.2018 Trabzonspor
Gökdeniz: Abdülkadir 60-70 milyon euro olurdu
Gökdeniz: Abdülkadir 60-70 milyon euro olurdu Trabzonspor'un eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, Bordo-mavili kulübe kırgın olduğunu söyledi, genç oyuncu Abdülkadir için iddialı konuştu.
18.07.2018 Trabzonspor
Gökdeniz Karadeniz Başkan'la görüştü!
Gökdeniz Karadeniz Başkan'la görüştü! Gökdeniz Karadeniz, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte bir araya geldi.
10.05.2018 Trabzonspor
Gökdeniz Karadeniz'e liyakat nişanı
Gökdeniz Karadeniz'e liyakat nişanı Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti, Rubin Kazan'da futbolu bırakma kararı alan Gökdeniz Karadeniz'i liyakat nişanına layık gördü.
8.05.2018 Futbol
Yıldız futbolcu sezon sonunda veda ediyor
Yıldız futbolcu sezon sonunda veda ediyor Rusya Premier Lig takımlarından Rubin Kazan'da forma giyen Türk oyuncu Gökdeniz Karadeniz, sezon sonunda futbolculuk kariyerine son vereceğini duyurdu.
3.05.2018 Futbol
Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması
Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüpte ekonomik sıkıntıların olduğunu ve sabırlı çalışarak bunları gidermek istediklerini söyledi.
26.04.2018 Trabzonspor
Gökdeniz futbolu bırakıyor! Açıkladı...
Gökdeniz futbolu bırakıyor! Açıkladı... Rubin Kazan’ın emektar futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, aktif futbolculuk hayatını noktalayacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından Rubin Kazan formasıyla veda eder şekilde el sallayan bir fotoğrafını paylaşan 38 yaşındaki futbolcu “Artık yavaş yavaş sona yaklaşıyorum” mesajını paylaştı.
31.03.2018 Futbol
Gökdeniz Karadeniz heyecanı!
Gökdeniz Karadeniz heyecanı! Trabzonspor'un eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz'in instagram hesabından paylaştığı video bordo mavili taraftarları heyecanlandırdı.
8.01.2018 Trabzonspor
Bakan açıkladı! Yabancı kuralı...
Bakan açıkladı! Yabancı kuralı... Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, spor gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Anadolu Ajansı Editör Masası'nda soruları yanıtlayan Bak, yabancı kuralı, Beşiktaş'ın başarısı ve birçok konuda açıklama yaptı.
23.11.2017 Futbol
Monaco'dan Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'ya 14 milyon Euro!
Monaco'dan Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'ya 14 milyon Euro! Trabzonspor’un 20’lik yeteneği için Monaco kapıyı 14 milyon Euro’dan açtı. Ayrıca bir sonraki satıştan da pay teklif etti... Trabzonspor ise ‘devre arası görüşelim’ dedi.
29.09.2017 Trabzonspor
Gökdeniz'li Rubin Kazan farklı kazandı
Gökdeniz'li Rubin Kazan farklı kazandı Rusya Premier Lig'de Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in 1 gol, 3 de asistlik performans sergilediği maçta Rubin Kazan, Anzhi'yi 6-0 yendi
19.08.2017 Futbol
14 Rus takımına transfer yasağı
14 Rus takımına transfer yasağı Rusya Futbol Birliği, aralarında Gökdeniz Karadeniz'in takımı Rubin Kazan'ın da bulunduğu 14 takıma finansal problem nedeniyle transfer yasağı getirdi.
23.09.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gökdeniz Karadeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökdeniz karadeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.