Gökay Güney

Gökay Güney

Son dakika Gökay Güney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökay Güney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökay Güney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökay Güney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökay güney gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 gökay güney haberi bulunmuştur. Tüm gökay güney haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bruno Alves ve Luis Suarez'den sonra Muslera'yı istediler
Bruno Alves ve Luis Suarez'den sonra Muslera'yı istediler Genelde tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Gremio son olarak Galatasaray forması giyen Muslera için girişimlere başladı.
30.07.2023 Galatasaray
Onun için 'Cimbom10 yıl stoper aramaz' diyorlardı! Arda Turan'ı geçti 'G.Saray'ın bidonu' olmayı seçti
Onun için 'Cimbom10 yıl stoper aramaz' diyorlardı! Arda Turan'ı geçti 'G.Saray'ın bidonu' olmayı seçti Bir dönem Galatasaray'ın yedek kulübesinde oturan ve ara ara 'Maicon'un yerine oynatılmalı' yakıştırmaları alan 22 yaşındaki stoperin son halini görenler resmen dehşete düştü. Daha 22 yaşında olmasına rağmen kilo problemi yaşayan ve 35 yaşındaki Arda Turan'ı aratan futbolcunun sosyal medyada 'Galatasaray'ın bidonu' eleştirilerini aldığı görülürken, sezon başındaki kiralık gönderilen genç ismin TFF 1.Lig'de bile başarılı olamaması kafalarda soru işareti bıraktı.
4.03.2022 Galatasaray
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
Gökay Güney Ümraniyespor'da
Gökay Güney Ümraniyespor'da Royal Hastanesi Bandırmaspor'dan ayrılan Galatasaray'ın genç oyuncusu Gökay Güney Ümraniyespor'a transfer oldu.
12.01.2022 Galatasaray
Sözleşmesini feshedip Galatasaray'a geri döndü
Sözleşmesini feshedip Galatasaray'a geri döndü Galatasaray'ın sezon başında Bandırmaspor'a kiralık olarak verdiği Gökay Güney'in sözleşmesini feshedip sarı kırmızılı takıma geri döndüğü ortaya çıktı.
1.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'da oynuyordu yeni takımı Bandırmaspor oldu
Galatasaray'da oynuyordu yeni takımı Bandırmaspor oldu Galatasaray'ın genç stoperlerinden Gökay Güney Bandırmaspor'la anlaşmaya vardı.
3.08.2021 Galatasaray
Falcao'nun Covid-19 PCR testi pozitif çıktı
Falcao'nun Covid-19 PCR testi pozitif çıktı Galatasaray'da Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun Covid-19 PCR testi pozitif çıktı.
15.06.2021 Galatasaray
Altınordu Bandırmaspor'u rahat geçti
Altınordu Bandırmaspor'u rahat geçti Bandırmaspor: 2-0 TFF 1. Lig'in 8. haftasından ertelenen maçta Altınordu, Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 2-0 mağlup etti.
17.11.2020 TFF 1.Lig
Bandırmaspor, Galatasaray'dan iki transfer birden açıkladı!
Bandırmaspor, Galatasaray'dan iki transfer birden açıkladı! Bandırmaspor, Galatasaray'dan Gökay Güney ve Ferhan Evren'i kiralık olarak kadrosuna kattı.
31.07.2020 Galatasaray
Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu!
Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu! Galatasaray'ın yurt dışı kamp kadrosu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre Konstantinos Mitroglou, Martin Linnes, Ömer Bayram, Ryan Babel ve Ryan Donk, takıma yurt dışında katılacak.
17.07.2019 Galatasaray
Galatasaray genç oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı!
Galatasaray genç oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı! Galatasaray alt yapısından yetişen ve U21 Takımı kaptanlığı yapan Gökay Güney ile beş yıllık yeni sözleşme imzaladı.
29.05.2019 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın Benfica kadrosu!
İşte Galatasaray'ın Benfica kadrosu! Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanşında Portekiz temsilcisi SL Benfica ile oynayacağı maçın kadrosunu açıkladı.
19.02.2019 Galatasaray
Galatasaray - Boluspor: 4-1
Galatasaray - Boluspor: 4-1 Ziraat Türkiye kupası son 16 turu rövanş maçında Boluspor'u 4-1 yenen Galatasaray çeyrek finale yükseldi. Sarı-kırmızılı ekipte genç oyuncu Yunus Akgün 3 golle sahanın yıldızı oldu.
29.01.2019 Galatasaray
Boluspor maçı kadrosunda Muslera yok!
Boluspor maçı kadrosunda Muslera yok! Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk ayağında Boluspor ile oynayacağı maç öncesi bugün bir antrenman gerçekleştirdi.
21.01.2019 Galatasaray
Telekom'da gol yağmuru! Aslan forvetlerini buldu
Telekom'da gol yağmuru! Aslan forvetlerini buldu Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Ankaragücü'nü 6-0 ile geçen Galatasaray ligin ikinci yarısına müthiş başlangıç yaptı.
19.01.2019 Galatasaray
CANLI! Galatasaray - Ankaragücü
CANLI! Galatasaray - Ankaragücü Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 29 puanla tamamlayan Galatasaray, ikinci yarının ilk maçında sahasında Ankaragücü'nü konuk ediyor.
19.01.2019 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın Boluspor maçı kadrosu
İşte Galatasaray'ın Boluspor maçı kadrosu Galatasaray'da, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk ayağında Boluspor ile deplasmanda oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Transfer olacağı iddia edilen Belhanda da kadroda yer aldı.
14.01.2019 Galatasaray
Gol düellosunda gülen yok: 3-3
Gol düellosunda gülen yok: 3-3 İkinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam eden Galatasaray, ilk hazırlık maçında Eskişehirspor ile 3-3 berabere kaldı.
8.01.2019 Galatasaray
Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu!
Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu! Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam edecek Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu.
5.01.2019 Galatasaray
Galatasaray kupada üst tura yükseldi
Galatasaray kupada üst tura yükseldi Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında TFF 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. İlk maç Galatasaray'ın 2-1 galibiyetiyle tamamlanmıştı Sarı-Kırmızılılar böylece üst tura adını yazdırdı.
18.12.2018 Galatasaray
Aslan'ın 'gençlik' iksiri kupada işe yaradı: 1-2
Aslan'ın 'gençlik' iksiri kupada işe yaradı: 1-2 Son olarak Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Galatasaray, ağırlıkla genç oyuncuların forma giydiği Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Keçiörengücü'nü Atalay ve Linnes'in golleriyle 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek golü Ziya'dan geldi.
5.12.2018 Galatasaray
Galatasaray, Keçiörengücü maçı için Ankara'ya gitti
Galatasaray, Keçiörengücü maçı için Ankara'ya gitti Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında yarın deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Galatasaray, altyapıdan 10 futbolcu takviyesiyle Ankara'ya gitti.
4.12.2018 Galatasaray
Böylesi görülmedi! Kulübeler...
Böylesi görülmedi! Kulübeler... Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yedek kulübeleri dikkat çekti. Dev maça 6 eksikle çıkan Galatasaray'ın kulübesinde alt yapıdan 7 oyuncu bulunurken, Beşiktaş'ta ise tecrübeli isimler vardı.
3.12.2018 Galatasaray
Vodafone Park'ta dev derbinin kazananı Beşiktaş
Vodafone Park'ta dev derbinin kazananı Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, derbide sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti.
2.12.2018 Galatasaray
Beşiktaş - Galatasaray
Beşiktaş - Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, derbide sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geliyor.
2.12.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gökay Güney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökay güney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.