Glasgow  Rangers

Glasgow Rangers

Son dakika Glasgow Rangers haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Glasgow Rangers ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Glasgow Rangers haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Glasgow Rangers

haberleri sayfasında son dakika yaşanan glasgow rangers gelişmeleri de dahil olmak üzere 288 glasgow rangers haberi bulunmuştur. Tüm glasgow rangers haberleri aşağıda listelenmiştir.
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu!
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu! Rangers kulübü, artık bir numaralı kanat beki haline geldiği ve ilk 11’de kendisine yer bulduğu için milli arada sakatlanan Rıdvan Yılmaz’ın adeta üzerine titriyor.
25.03.2024 Beşiktaş
Yıldız isim Fenerbahçe'den ayrıldı! İsmail Kartal, Dzeko yerine kurtarıcı yaptı ama yetmedi
Yıldız isim Fenerbahçe'den ayrıldı! İsmail Kartal, Dzeko yerine kurtarıcı yaptı ama yetmedi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ryan Kent'i Glasgow Rangers döneminde yakından takip eden İskoç gazeteci Gareth Law, futbolcunun durumuyla ilgili Skorer'e değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
17.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş’a Genesio’dan olumsuz haber geldi, rota belli oldu
Beşiktaş’a Genesio’dan olumsuz haber geldi, rota belli oldu Uzun süredir görüşme halinde olduğu Fransız teknik direktör Bruno Genesio’dan son temasların ardından olumsuz yanıt alan Beşiktaş, rotayı Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst’a çevirdi.
2.01.2024 Futbol
Fenerbahçe'ye Batshuayi şoku! Morelos elde patladı, transfer iptal oluyor
Fenerbahçe'ye Batshuayi şoku! Morelos elde patladı, transfer iptal oluyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de İngiltere'ye gideceği konuşulan Michy Batshuayi için yapılan transfer görüşmelerinde kötü haber geldi. Kanarya, Glasgow Rangers'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan Alfredo Morelos'u İstanbul'a getirmişti. Bu transferle ilgili de sarı lacivertli ekibi şoke eden gelişme yaşandı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
31.08.2023 Fenerbahçe
Boey giderse Galatasaray'a 18 gol atan sağ bek gelecek
Boey giderse Galatasaray'a 18 gol atan sağ bek gelecek Sacha Boey'in takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray, golcü sağ bek Tavernier'i gündemine aldıç
6.08.2023 Galatasaray
Galatasaray Zalgiris'i elerse 3. ön eleme turundaki rakibi belli oldu
Galatasaray Zalgiris'i elerse 3. ön eleme turundaki rakibi belli oldu Galatasaray 2.ön eleme turunda Zalgiris'i elerse rakibi Ludogorets-Olimpija Ljubljana takımlarından biri olacak.
24.07.2023 Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara...
Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara... Orta saha arayışlarına devam eden Beşiktaş, Glasgow Rangers'ta Ryan Kent'le birlikte oynayan Nijeryalı yıldız Joe Aribo için görüşmelere başladı.
3.07.2023 Beşiktaş
Galatasaraylı başkan açıkladı: Evet Fenerbahçe'nin oyuncumuza ilgisi var
Galatasaraylı başkan açıkladı: Evet Fenerbahçe'nin oyuncumuza ilgisi var Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, adı sık sık transfer dedikodularıyla anılan tecrübeli golcü Umut Nayir için 'Oyuncumuza Fenerbahçe'nin ilgisi var' açıklamasında bulundu.
14.06.2023 Ümraniyespor
Ryan Kent geldi İrfan Can Kahveci gidiyor mu? 'Teşekkürler Fenerbahçe' paylaşımı
Ryan Kent geldi İrfan Can Kahveci gidiyor mu? 'Teşekkürler Fenerbahçe' paylaşımı Fenerbahçe'de gösterdiği inişli çıkışı performansla zaman zaman eleştiri konusu olan İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Kahveci'nin paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı.
13.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe transferde ilk bombayı patlattı! Ryan Kent'ten 3+1 yıllık imza
Fenerbahçe transferde ilk bombayı patlattı! Ryan Kent'ten 3+1 yıllık imza Fenerbahçe, Glasgow Rangers'la kontratı sona eren 26 yaşındaki kanat oyuncusu Ryan Kent ile resmen anlaşmaya vardı.
12.06.2023 Fenerbahçe
Vatan hasreti çekiyorum dedi Fransa'ya gitmeye karar verdi
Vatan hasreti çekiyorum dedi Fransa'ya gitmeye karar verdi Fenerbahçe'de 'Homesick (vatan hasreti)' problemleri yaşayan Osayi Samuel için Troyes ve Glasgow Rangers Sarı Lacivertli kulübe resmi teklifte bulundu.
11.06.2023 Fenerbahçe
Sürpriz transfer görüşmesi! Ali Koç Süper Lig'e getirebilirse olay yaratır
Sürpriz transfer görüşmesi! Ali Koç Süper Lig'e getirebilirse olay yaratır Gelecek sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başlayan ve özellikle orta saha hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe dünyaca ünlü bir yıldızı gündemine aldı. Ole Gunnar Solskjaer döneminde 59 milyon euro'ya transfer edilen 26 yaşındaki Hollandalı Ali Koç'un radarına girerken, Sarı Lacivertli yönetimin İngiliz devine kiralama teklifinde bulunacağı bildirildi.
26.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 2 transfer birden! 3+1 yıllık anlaşma
Fenerbahçe'den 2 transfer birden! 3+1 yıllık anlaşma Gelecek sezon kanat bölgesinde sıkıntı yaşamak istemeyen ve transfer çalışmalarını buna göre şekillendiren Fenerbahçe iki yıldızın işini bitirdi. Glasgow Rangers'la sözleşmeleri sona eren Morelos ile Ryan Kent'le prensip anlaşmasına varan Sarı Lacivertliler her iki futbolcu için de tüm şartları zorluyor.
23.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 3 transfer! Zaha, Kent, Livakovic...
Fenerbahçe'den 3 transfer! Zaha, Kent, Livakovic... Fenerbahçe, yıldız futbolcu Wilfried Zaha, Livakovic ve Ryan Kent'le görüşmelere devam ediyor.
22.05.2023 Fenerbahçe
4 kulüp onu istedi Haji Wright Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi
4 kulüp onu istedi Haji Wright Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi Glasgow Rangers ve 3 İtalyan kulübünün peşinden koştuğu ABD'li forvetin gönlünde Fenerbahçe var.
14.05.2023 Fenerbahçe
Eyvah Galatasaray'a transferde kötü haber! Sevilla ve Aston Villa çıktı
Eyvah Galatasaray'a transferde kötü haber! Sevilla ve Aston Villa çıktı Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos için Sevilla ve Aston Villa devreye girdi.
29.03.2023 Galatasaray
Ali Koç bir Osayi Samuel daha buldu! Dünya Kupası'nda 19 dakika oynamıştı...
Ali Koç bir Osayi Samuel daha buldu! Dünya Kupası'nda 19 dakika oynamıştı... Osayi Samuel'i 508 bin euro karşılığında kadrosuna katan ve oyuncunun 10 milyon euro'lara kadar çıkması üzerine yeni bir Osayi için çalışmalara başlayan Fenerbahçe rotasını yine İngiltere'ye çevirdi. 22 yaşındaki kanat forvette C.Palace, Bournemouth ve Glasgow Rangers'la yarışan Sarı Lacivertli yönetim büyük bir çaba sarf ederken, Gana asıllı futbolcunun da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
23.12.2022 Fenerbahçe
Trabzonspor, Hatayspor, Ümraniyespor... 3 maçta döküldü hesabı kesildi
Trabzonspor, Hatayspor, Ümraniyespor... 3 maçta döküldü hesabı kesildi Tyler Boyd'la yollarını ayıran Beşiktaş, yaz ayı transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Arthur Masuaku'yu göndermenin hesaplarını yapıyor.
27.11.2022 Beşiktaş
İki yıldızın üstüne çizik attı Rıdvan Yılmaz bombasını patlattı
İki yıldızın üstüne çizik attı Rıdvan Yılmaz bombasını patlattı Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisinden sonra yönetimden Rıdvan Yılmaz'ın transfer edilmesini istedi.
9.11.2022 Beşiktaş
Zeki Çelik'li Roma şov yaptı Rıdvan Yılmaz parmak ısırttı
Zeki Çelik'li Roma şov yaptı Rıdvan Yılmaz parmak ısırttı Dün akşam evinde Monza ile karşı karşıya gelen Zeki Çelik'li Roma dişli rakibini 3-0'la geçerken, Türkiye'yi yurtdışında temsil eden bir başka yıldız futbolcumuz Rıdvan Yılmaz ise Glasgow Rangers - Queen South maçına damga vurdu.
31.08.2022 İtalya
Emirhan İlkhan, Rıdvan Yılmaz derken öz kaynaktan bir ayrılık daha
Emirhan İlkhan, Rıdvan Yılmaz derken öz kaynaktan bir ayrılık daha Önce Rıdvan Yılmaz'ı Glasgow Rangers'a gönderen, ardından Emirhan İlkhan'ı Torino'ya satmaya hazırlanan Beşiktaş'ta sıra Ersin Destanoğlu'na geldi.
3.08.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe'den sonra bir sol bek transferi de Beşiktaş'tan
Fenerbahçe'den sonra bir sol bek transferi de Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz'ı Glasgow Rangers'a gönderen Beşiktaş Arthur Masuaku'yu transfer etti.
2.08.2022 Beşiktaş
Emirhan İlkhan bombası patladı! İşte sözleşme şartları
Emirhan İlkhan bombası patladı! İşte sözleşme şartları Rıdvan Yılmaz'ı Glasgow Rangers'a gönderen Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan bombası patladı. Serie A kulüplerinden Torino genç yetenekle anlaşmaya vardı.
31.07.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'tan son teklif! 10 milyon TL + 1 futbolcu
Beşiktaş'tan son teklif! 10 milyon TL + 1 futbolcu Rıdvan Yılmaz'ı Glasgow Rangers'a gönderen Beşiktaş, Tayfur Bingöl için Alanyaspor'a bir teklif daha yaptı.
26.07.2022 Beşiktaş
Rıdvan Yılmaz'ın yerine Iraklı sol bek geliyor
Rıdvan Yılmaz'ın yerine Iraklı sol bek geliyor Rıdvan Yılmaz'ı Glasgow Rangers'a gönderen Beşiktaş, Iraklı sol bek Mohanad Jeahze ile ilgileniyor.
26.07.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Glasgow Rangers ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki glasgow rangers haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.