Gizli Servis

Gizli Servis

Son dakika gizli servis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli servis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli servis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Servis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli servis gelişmeleri de dahil olmak üzere 818 gizli servis haberi bulunmuştur. Tüm gizli servis haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto Bugün Lahey'de beş ülke söz alacak, gözler Türkiye'de olacak. Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önüne gelen bir Amerikan Hava Kuvvetleri askeri, "Artık soykırımın suç ortağı olmayacağım" diyerek kendini ateşe verdi.
26.02.2024 Dünya
Slovakya’da istihbarat başkanı suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçladı
Slovakya’da istihbarat başkanı suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçladı Slovakya’da Slovak Bilgi Servisi'nin (SIS) Başkanı Roman Alac, suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçlandı.
17.08.2023 Dünya
Beyaz Saray'da kokain bulundu! Sözcü bu sözlerle itiraf etti
Beyaz Saray'da kokain bulundu! Sözcü bu sözlerle itiraf etti Beyaz Saray Sözcüsü, kokain bulunduğunu doğruladı. Sözcü Karine Jean-Pierre Beyaz Saray’da bulunan yasaklı maddeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Kokainin bulunduğu yer, ziyaretçilerin yoğun olduğu bir yer” dedi.
6.07.2023 Dünya
Le Monde'den Hakan Fidan analizi: Türkiye'nin kara kutusu
Le Monde'den Hakan Fidan analizi: Türkiye'nin kara kutusu Fransız basını Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a ait geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizi hemen alıntılayan Yunan basını o yazıyı manşetten verdi.
4.07.2023 Dünya
Abdülhamid Han Akdeniz'e açıldı Yunanistan paniğe kapıldı: Erdoğan'dan güç gösterisi...
Abdülhamid Han Akdeniz'e açıldı Yunanistan paniğe kapıldı: Erdoğan'dan güç gösterisi... Abdülhamid Han Gemisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefe doğru yola çıktı. Bu gelişme Yunanistan'da kısa sürede manşetlerdeki yerini aldı. Yunan medyası 'Erdoğan'ın bayramı sondaj kulesiyle başladı' başlıkları attı. CNN Yunanistan geminin göreve başladığı tören için 'Erdoğan güç gösterisi yaptı' yorumunda bulundu.
9.08.2022 Dünya
Biden'ın koruması İsrailli genç kadına dehşeti yaşattı! ‘Suratıma ve göğsüme...’
Biden'ın koruması İsrailli genç kadına dehşeti yaşattı! ‘Suratıma ve göğsüme...’ Tamar Ben-Haim, bir günü daha bitirmiş olmanın verdiği rahatlıkla evine doğru ilerliyordu. Arkadaşlarıyla biraz vakit geçirdikten sonra evine yönelen kadın, her şeyden habersiz şekilde yürürken uğradığı saldırı sonucunda dehşete düştü. Ancak asıl şaşkınlığı ise kendisine saldıranın kim olduğunu öğrendiğinde yaşadı.
30.07.2022 Dünya
Donald Trump hakkında flaş iddia! ABD'deki Kongre baskınına katılmak istedi, direnen şoförünü...
Donald Trump hakkında flaş iddia! ABD'deki Kongre baskınına katılmak istedi, direnen şoförünü... Beyaz Saray eski çalışanı Hutchinson, eski ABD Başkanı Trump’ın Kongre’yi basan taraftarlarına katılmak istediğini, emre uymayan şoförünün boğazına yapıştığını öne sürdü.
30.06.2022 Dünya
Eski Beyaz Saray çalışanı Cassidy Hutchinson'ın itirafları ABD'de gündemi sarstı: Trump ve tepe yönetimi...
Eski Beyaz Saray çalışanı Cassidy Hutchinson'ın itirafları ABD'de gündemi sarstı: Trump ve tepe yönetimi... 6 Ocak 2021'deki Kongre Baskını sırasında yaşananlara ilişkin ifade veren eski bir Beyaz Saray çalışanı, Donald Trump'ın, destekçilerini Kongre'ye yönlendirirken üzerlerinde silah taşıdıklarını bildiğini söyledi.
29.06.2022 Dünya
İranlı suikast timine filmleri aratmayan baskın!
İranlı suikast timine filmleri aratmayan baskın! İsrailli turistlere intikam amaçlı saldırı düzenlemek isteyen İranlı suikast timi İstanbul'da yakalandı. MİT ve İstanbul Emniyeti, geçmişte birçok misyonda görev yapmış bir İsrailli diplomatın eşi ile İsrailli turist gruplarına saldırı hazırlığında oldukları iddia edilen 5 İranlıyı gözaltına aldı. Beyoğlu’ndaki bir otel ile Beylikdüzü’ndeki günlük kiralık bir daireye düzenlenen baskınların perde arkasında aksiyon filmlerini aratmayan bir operasyon yaşandı.
24.06.2022 Gündem
Rus askerlerinin ses kaydını Ukrayna Gizli Servisi ele geçirdi: Köpek eti yiyoruz...
Rus askerlerinin ses kaydını Ukrayna Gizli Servisi ele geçirdi: Köpek eti yiyoruz... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaştan şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Kiev Gizli Servisi SBU, dehşete düşüren ses kaydını resmi Twitter hesabından yayınladı. Dinleyenler ailesiyle konuşan Rus askerinin anlattıklarını duyunca öfkeden deliye döndü.
31.03.2022 Dünya
Trump ile ilgili flaş iddia! 'KGB yetiştirdi'
Trump ile ilgili flaş iddia! 'KGB yetiştirdi' Gazeteci Craig Unger kitabında, Rus gizli servisi KGB’nin eski ABD Başkanı Donald Trump’ı emlakçılık yaparken birçok kez iflastan kurtardığını yazdı. Unger’e göre, KGB hâkimiyetine alarak ‘özel şekilde yetiştirdiği’ Trump’ı başkanlığı sırasında Putin’in istediğini veren bir Rus varlığına dönüştürdü.
28.01.2021 Dünya
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını...
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını... Kongre baskınıyla sarsılan ABD'de sular durulmuyor… İddialara göre ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner, güvenliklerinden sorumlu gizli servis elemanlarının evlerindeki tuvalet ve banyoları kullanmalarını yasakladı. Bunun üzerine eski Başkan Barrack Obama ve Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evlerindeki tuvaletleri kullanmak zorunda kalan gizli servis elemanlarına 100.000 dolara (yaklaşık 730.000 lira) yeni tuvalet-banyo yapıldı.
15.01.2021 Dünya
Trump'ı koruyan 130 Gizli Servis çalışanında koronavirüs tespit edildi!
Trump'ı koruyan 130 Gizli Servis çalışanında koronavirüs tespit edildi! Trump'ı korumakla görevli 130 Gizli Servis çalışanının koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıkması sonucu karantinaya alındıkları duyuruldu.
13.11.2020 Dünya
Trump, hastane önünde kendisini destekleyenleri selamladı
Trump, hastane önünde kendisini destekleyenleri selamladı Yeni tip corona virüse (Kovid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump, 3 gündür hastane önünde kendisini destekleyen kalabalığı makam aracından selamladı.
5.10.2020 Dünya
Yunanistan'da FETÖ'ye operasyon! 5 kişi yakalandı
Yunanistan'da FETÖ'ye operasyon! 5 kişi yakalandı Yunanistan'ın başkenti Atina'da Fetullahçı terör örgütü (FETÖ) üyelerine düzenlenen operasyonda 5 FETÖ üyesinin yakalandığı ifade edildi.
30.09.2020 Dünya
Kod Adı: Angel filmi konusu ne? Kod Adı Angel filmi oyuncuları kim?
Kod Adı: Angel filmi konusu ne? Kod Adı Angel filmi oyuncuları kim? Başrollerinde Gerard Butler, Morgan Freeman ve Lance Reddick'in olduğu "Kod Adı: Angel" filmi Kanal D'de ekranlara geliyor. Peki, Kod Adı: Angel filmi konusu ne? Kod Adı Angel filmi oyuncuları kim? İşte Kod Adı Angel filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
23.09.2020 Gündem
ABD'de zehirli paket krizi! Kanada da dahil oldu
ABD'de zehirli paket krizi! Kanada da dahil oldu ABD Başkanı Donald Trump adına Beyaz Saray’a gönderilen zehirli madde içeren paket soruşturmasına Kanada polisi de dahil oldu.
20.09.2020 Dünya
Beyaz Saray'da panik! Trump'a 'zehir' gönderdiler
Beyaz Saray'da panik! Trump'a 'zehir' gönderdiler ABD Başkanı Donald Trump adına Beyaz Saray’a içinde zehirli madde bulunan bir paket gönderildi.
19.09.2020 Dünya
Kod Adı: Angel Fragmanı
Kod Adı: Angel Fragmanı Başrollerinde Gerard Butler, Morgan Freeman ve Lance Reddick'in olduğu "Kod Adı: Angel" filmi TV'de ilk kez çarşamba akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!
17.09.2020 Televizyon
Rus muhalif Navalny’in 'zehirlenme' iddiasıyla ilgili flaş gelişme! İç çamaşırına...
Rus muhalif Navalny’in 'zehirlenme' iddiasıyla ilgili flaş gelişme! İç çamaşırına... Rus siyasetinde muhalif duruşuyla bilinen Aleksey Navalny'in zehirlendiği iddiasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Almanya'daki zehir icadet eden bir yetkilinin açıklamasına göre, "Navalny'nin valizindeki iç çamaşırına zehir serpildi. Zehir vücuda iç çamaşırından yayıldı" diye konuştu
2.09.2020 Dünya
Beyaz Saray'da silah sesleri! Trump hemen salondan çıkarıldı
Beyaz Saray'da silah sesleri! Trump hemen salondan çıkarıldı ABD Başkanı Donald Trump, basın toplantısı düzenlediği sırada, programı bölen güvenlik ekibi tarafından salondan çıkarıldı.
10.08.2020 Dünya
Beyaz saray çevresinde protestolar devam ediyor
Beyaz saray çevresinde protestolar devam ediyor ABD'de George Floyd'un polis tarafından ölümünün ardından başlayan şiddet olayları başkent Washington'da geçtiğimiz günlere göre daha sakin olsa da devam ediyor. Alınan önlemler doğrultusunda Beyaz Saray çevresinden geçen tüm yollar kapatıldı.
4.06.2020 Dünya
ABD Gıda ve İlaç İdaresinden Beyaz Saray'a "Kovid-19 testi"  uyarısı
ABD Gıda ve İlaç İdaresinden Beyaz Saray'a "Kovid-19 testi" uyarısı ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), Beyaz Saray'ın kullandığı yeni tip corona virüs (Kovid-19) testlerinin "yanlış sonuç verme olasılığının yüksek olduğu" iddialarının ardından, virüs şüphesi olan kişilere ikinci bir test yapılması gerektiğini açıkladı.
15.05.2020 Dünya
Beyaz Saray gazetecilere günlük covid-19 testi yapacak
Beyaz Saray gazetecilere günlük covid-19 testi yapacak Beyaz Saray, yeni tip corona virüs (covid-19) salgını nedeniyle yerleşkeye giren tüm gazetecilere günlük olarak virüs testi yapılacağını açıkladı.
12.05.2020 Corona Virüsü
Beyaz Saray'dan çalışanlara maske zorunluluğu
Beyaz Saray'dan çalışanlara maske zorunluluğu Beyaz Saray, yönetim ofislerinin bulunduğu West Wing'de (Batı Kanadı) çalışanlara yeni tip corona virüs (covid-19) önlemleri çerçevesinde maske takma zorunluluğu getirdi.
11.05.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Servis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli servis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.